|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!
11.8.2005 6:15:25   
Udb
Danes sem pa spet dobro spala - z samo enim vmesnim prebujanjem za WC! :)- Ampak bi še - jasno!

Ampak tudi mrzlo ni danes - celih 16°C. Cel luksuz po nekajdnevnih 9-11°C, ali ne? Mi je bilo prav simpatično, ko sem se sprehodila od avta do službe!

Kako ste kaj danes? Kakšni divji plani?:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro!
11.8.2005 7:55:43   
Bety
pozdravljena....

tudi jaz občutim, da ni več tako mrzlo, pa dežek je začel padati...danes me bo močilo...

Konec prvega meseca klomifena...danes 27.dan ciklusa in prometrijum preneham uporabljati...in čakam...čeprav 100% vem, da ni uspelo in da bo M prišla ...se moram tolažiti, da gremo naprej... pa svojega hočem prepričati, da bi že jutri zvečer odrinili na pot...lažje mi je, če zbežim...pa od sebe je težko zbežati :(( :(( :(( :(( :((

resnično sem žalostna...in hudo mi je...

dobila sem papirje, da se prijavim na magistrski študij...izpolnila sem...in nimam volje, da bi poslala...kaj če mi to vse?!?!...vse bi zamenjala za :duda: ...in bila čistilka... zanimivo, kako so nam nedoseženi cilji najbolj pomembni..:zmeden: ....

Kako pa kaj z vami...

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro!
11.8.2005 8:22:00   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
Včeraj po dolgem času topel večer,prijeten...danes pa spet dež:((
Dekleta včeraj danes in jutri je noč St.Lovrenca...pa zaradi oblakov ne moremo gledat zvezdnih utrinkov:(
Vremenarjo obljubljajo da bo v soboto jasno:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro!
11.8.2005 8:36:14   
buškica
Ja, punce dons bo malo bol toplo ampak kaj ko napovedujejo slbo vreme, tle v Lj samo še čakam kdaj se bo ulil dež.Pa prav čudno se mi sanjalo danes, da sem rodila lepo črnolaso punčko. Kaj naj to pomeni? Da se bliza dan ko se bodo bogovi usmilili tudi mene? In me poklicali da so dobili darovalca al kaj?

Ampak dans moram bit vesela, grem zbrat poročni šopek, zdej je pa že res čas, sam še mesec dni, me že mal stiska. Jutri če ga zberem ga dam v album da boste mal pošpegale.

pa vsaj čim manj delaven dan če ne že soncen in nasmejan. :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro!
11.8.2005 8:41:47   
TANTRA
Dobro jutro,
v Ljubljani še ne dežuje, je pa zelo oblačno... Letošnje poletje se očitno končuje???
No, moje M že od aprila (ss) ni in komaj čakam, da se v torek naročim na pregled, ko pride gin. iz dopusta, da greva v kakšno hormonsko akcijo, ker se je mojim hormonom očitno čisto zmešalo....
Drugače pa grem še za kakšen dan v Čateške toplice, kjer bo moj 14 dni na terapiji kolena.... Se mi pa kar kolca po Šolti, kjer je vreme bolj stabilno...
Udb, kako se kaj počutiš?
No, priznam da nisem toliko na RR in mi je marsikaj ušlo z dogodki...
Vseeno en lep dan kljub dežju...:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro!
11.8.2005 9:23:41   
Udb
V Nm že dežuje + grmi! Tema pa taka, kot bi bil že večer!! Beda! :(

Tantra, dobro se počutim, samo trebuh mi veliko otrdeva...zgleda da bom kar morala na bolniško (ko ležim je namre bolje). Čeprav sem ravno v torek G rekla, da ne bi šla na bolniško...joj, sem čudna!:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro!
11.8.2005 12:27:39   
TANTRA
Ojla, potem pomeni, da boš prej rodila??? Mar ni otrdelost znak? Vsaj pri moji prijateljici je bilo tako..
Udb, če bi bila jaz sedaj noseča bi bila sigurno doma. Namreč ko pride dojenček se šele začne težko obdobje neprespanih noči in utrujenosti...Lahko bi bila srečna, da se malo ckljaš!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......