|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!
2.7.2005 2:06:15   
Anonimen
Good morning to all .. :)

Grem počas v postlo .. se beremo po 10. enkrat ... najbrž :) Ob 13h je že kosilo :ups:

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro!
2.7.2005 2:15:41   
miška piška
Jutro in lahko noč...tudi jaz se bom počasi zvlekla v posteljo...dovolj je blo za danes:)
mp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro!
2.7.2005 5:57:52   
Carovnica Mica
:kava::kava::kava::kava::kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro!
2.7.2005 6:14:51   
Muffin
Eno lepo dobro jutro vsem, ki ste že budne.

Lp in en čudovit vikend vam želim, Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro!
2.7.2005 6:37:04   
Tiki
Dobro jutro :kava:!
Naš :duda: se je danes odločil, da bo vstal že ob 4h :zaspan:. Pa tako bi se rada enkrat pošteno naspala.
:kava::kava::kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro!
2.7.2005 6:55:11   
Primoza
Naš je pa priden, ob 6 uri sem mu dal antibiotik (ušesa), pridno je popil in zaspal nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro!
2.7.2005 7:16:43   
Piškotka~
Eno lepo jutro kljub mrazuuuu:grrr::grrr::grrr:. Pa mal pokofetkajmo,da nas pregreje:kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro!
2.7.2005 7:28:01   
anajmad
Jutr tud iz našga konca.Sedaj se lajnam gor pa dol po RR-ju.Pol moram neki speglat,ker gre moja tamala na dopust z mojo sestro za dva tedna:((:((:((:((:((:((.Sam:kuza:mi pa ostane,vsaj to.Čeprav se kr mal bojim,ker po 8 letih bo prvič,da z mojo hčero ne bosta skupaj in naša:kuza:je ful navezana na mojo tamalo.Bomo že,čeprav nama je tud kr hudo,ker se le ne bomo vidl dva tedna.Sam tamala se pa ful veseli,ker grejo kampirat,ker mi nikol nismo šli.Bomo pa potem septembra nekam skupi zgasnal.Lepe pozdrave vam želim iz sončne primorske.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro!
2.7.2005 7:38:11   
smrka
jutroooo bejbe :kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro!
2.7.2005 7:49:51   
india
Jutro tudi od mene....počasi se vračam v normalo,pa mi je vse tako čudno :zmeden::zmeden::zmeden:...
Damjana, tamali zaželi leeeepe počitnice, naj si pa tudi :kuza: malo oddahne;)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro!
2.7.2005 8:11:52   
Baldi
Dobro jutro vsem skupaj in še posebej
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
za našo Misko01.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro!
2.7.2005 8:34:53   
smrka
miska01 mas rojstni dan? VSE NAJBOLJSEEEEEEEE TU JUUUUU!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro!
2.7.2005 8:57:41   
india
Ne, smrka, nimam rojstnega dne, a po atijevi smrti se nekako pobiram skupaj in vračam med klepetulje;) in prijatelje:rozica:.

Baldi, hvala!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro!
2.7.2005 9:05:06   
tjaga
Ojla jutro tudi od mene. :kava::kava: častim vsem. Pa še en kos :torta: , kar tako, za dobre odnose.
Miška01 :love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro!
2.7.2005 9:21:29   
tinatona
Dobro jutro, pa dober dan. Moj :duda: se je tud odloču vstat že ob 4ih. Zdej ga pa neki hecam da bi mal zaspal...

Sem spila že tri velke :kava: .

LP tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro!
2.7.2005 9:40:52   
india
Hojla,Tjaga!
Evo,pravijo,ko ima hudič mlade,jih ima ogromno...danes nam je še peč za centralno crknila, oz.tople vode nimamo,olja je pa dovolj, kar pomeni...tehnične težave:(:(..

Grem pojest tisti kos :torta:,ki jo Tjaga časti!:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro!
2.7.2005 11:07:28   
Anonimen
Jutro:zaspan: Evo, vstala. Če mi ne bi telefon zvonil pa še zdej ne bi:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......