|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!
21.6.2005 7:05:54   
rozi81
:zaspan:
Dons sm pa jst malo bolj zgodna.
Kako ste kaj spale? Punce držte pesti, danes imam pregled pri G in srčno upam, da mi bo rekla, da naj grem kar v porodnišnico. Rada bi, da bi bilo že vse za mano, da se že spoznamo z našo punčko.
Sicer imam še 5 dni do PDP ampak vseen bi lahko že kaj bilo.

LP S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro!
21.6.2005 8:21:15   
bebika
Veliko sreče! Bom držala pesti.

lp

bebika

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro!
21.6.2005 8:22:03   
Talči
Jaz že pridno stiskam pesti zate in za tvojo :duda:.

:zajcek::miska::metulj::)

Spala pa sem groooozno slabo. Samo premetavanje, oblaganje z blazinami, nekaj se mi je sanjalo, ne vem kaj, skratka živa groza. Upam, da se ne bo tako nadaljevalo.

LP
Talči

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro!
21.6.2005 8:23:39   
Dadi
Hojla rozi...no ja mogoče se je pa pupa odločila da pogleda ven šele čez 10 dni....no ja le da bo vse ok. Saj bi jaz tudi že kar rodila pa mam še dva meseca in pol do konca....No bo kar treba še malo počakat;)

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro!
21.6.2005 9:17:02   
Anonimen
Joj, da se še jaz oglasim, kako rada bi rodila, sem že en dan čez rok, pa nič...

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro!
21.6.2005 10:44:45   
SashaB
Držimo pesti...:)
Midva imava še 3 dni do PDP, pa bi tudi rada že čutila kakšne znake...pa se mi zdi kot da sem še vedno na sredini nosečnosti. :zmeden:

Kako pa kaj ti Naly? Sedaj bo verjetno vsak dan hujše.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro!
21.6.2005 11:09:02   
Dadi
O Naly pol pa bo kmalu a? Čeprav pri telih malčkih nič ne veš. Zljubi se jim pridt ven kot se jim pač zdi.:)- Punce vse boste rodila....oz. bomo...še noben ni noter ostal.:)-

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!