Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 17:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Do sedaj vse v lastni režiji. Sedaj pa prvič gremo s posredovanjem Sončka. Ne straši me. Ne, enkrat smo na smučanju bili v režiji KOmpasa. V Crevigni. Pa sem jaz bila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2007 17:14:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 17:14:51
|
|
|
|
2.2.
|
najpogosteje sva z relaxom (super), globtur- je pred dvemi leti malo zaj....preko bobotoursa- zelo zadovolni (čez novo leto) colegium (zanič- se ne držijo tistega kaj napišejo); drugače se pa najbolj splača privat brez posrednikov in je najbolj ziher
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 17:54:51
|
|
|
|
LARIKA
|
Mi2 sva šla s Sunholiday'som- so bili samo posredniki v Egipt oz z Globtourjem, pa sva bila FULL zadovoljna. Zdej sta šla pa moja2 v Turčijo z njimi, pa sta totalno razočarana. Naj bi šla v Grčijo pa so ju tok nategnili, da je bila mami zelo zelo razpizdena in razočarana. Z ostalimi nismo nikoli potovali, tako da ne morem reči.
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 18:08:25
|
|
|
|
ajja
|
Tudi mi2 imava z Globtourom slabo izkušnjo. Pred tremi-štirimi leti sva šla na prvomajske počitnice in naj bi naju avtobus pobral v CE. Čakala sva in čakala, avtobusa pa od nikoder. Seveda sem klicala na agencijo in me je "prijazna" uslužbenka nadrla, da avtobusa iz CE ni, ker je bilo premalo prijav. O tem naju ni nihče obvestil, potem pa se je zakompliciralo še glede vračila denarja, čeprav je bila napaka njihova. Sem pa letos že tretjič rezervirala apartma preko www.hrvaska.net in je vedno vse štimalo , zelo zadovoljni pa smo vsi pri naši hiši tudi z agencijo Dober dan.
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 18:32:13
|
|
|
|
paris
|
Običajno potujemo s Sončkom in smo zelo zadovoljni!
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 20:05:42
|
|
|
|
viv_
|
V lastni režiji. Enkrat sem se pa zaradi nekih letalskih kart zapela z exotic toursom.
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 20:32:35
|
|
|
|
frka
|
Preko KOMPASA super -smučanje v Italiji BONUS tudi ok SONČEK in njihovi klubi zelo dobro organizirani
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 20:54:46
|
|
|
|
bilbo
|
če ste bili v slabem hotelu oz kakšen last minute aranžmaju je skoraj logično da ste bili nezadovoljni oz razočarani. Posebej v Tuniziji oz djerbi. V teh državah ne smeš nikoli vzeti manj kot 4*. Sicer pa če veš kaj naj za svoj denar pričakuješ ni problmea. npr. hotel na djerbi za 300 ali 400 EURO ni enako kvaliteten kot tisti za 550 ali 600. Jaz osebno vedno dal raje malo več pa imam na dopustu mir, saj za tisti edini teden dni na letu nočem imeti problemov
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 19.6.2007 21:07:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Bilbo - v 4* + All inclusive ne SMEŠ bit razočaran...
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 20.6.2007 8:27:47
|
|
|
|
puncica
|
Z Atlasem same dobre izkušnje (tunizija, dubrovnik), sicer ne vem katera agencija je bila posrednik.
|
|
RE: Turistične agencije 20.6.2007 13:05:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Viv, mene pa zanima, kako izpeljete lastno režijo + otroka. Mi2 sva recimo šla v lastni režiji po Egiptu, Grčiji, črnogorski obali in celotna Hrvaška. Kako bi se pa lotila tega z otrokom pa ne vem..mika me Portugalska, španija in Francija.
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 12.8.2007 14:33:31
|
|
|
|
alpeli
|
Največkrat smo potovali z agencijama Relax ter Sonček in z obema smo bili zelo zadovoljni(dobili smo tisto kar smo iskali)
|
|
|
|
RE: Dobre izkušnje s turističnimi agencijami 12.8.2007 17:03:42
|
|
|
|
Balonchy
|
Relax, Imperial Travel, Globtour, Kompas Z vsemi enkratno zadovoljni!!!
|
|
|
|
RE: Dobre izkušnje s turističnimi agencijami 13.8.2007 14:44:49
|
|
|
|
sisi80
|
Sonček, zelo zadovoljni. Relax, vedno bilo vse OK, ko so enkrat nekaj res zašuštrali, niso hoteli priznati reklamacije, pokvarili vse prejšnje vtise. Zdaj večkrat lastna režija, zelo zadovoljni.
|
|
RE: Dobre izkušnje s turističnimi agencijami 14.8.2007 12:54:17
|
|
|
|
orhideja75
|
Turistična agencija ENZ.ZO v Ljubljani je bila za nas zelo zanesliva. Smo pa potovali v Indonezijo, Tajsko, Kubo,.. Vedno smo bili zadovoljni. Tudi naši prijatelji zdaj potujejo preko te agencije. Mi imamo sedaj svojo prikolico in ne potujemo več tako pogosto. Le za 1.maja si privoščimo kaj eksotičnega.
|
|
RE: Turistične agencije 21.8.2007 20:51:17
|
|
|
|
bilbo
|
ja bi pa rad videl 4 ali 5 zvezdic ni garancija za dober hotel - posebej v tuniziji ali Egiptu
|
|
|
|
RE: Turistične agencije 31.8.2007 16:48:21
|
|
|
|
Martinčka
|
jst pa tako pravim: ni vedno agencija kriva da gre kaj narobe - velikokrat so zato krivi tisti s katerimi agencije delajo. res pa kdaj kdo naredi kakšno napako, in takrat se je seveda potrebno ustrezno opravičit. Sicer pa meni osebno kot turistični delavki, mi je zelo všeč enzzo za daljša potovanja. Za krajša potovanja, pa načeloma ni problemov če si izbereš 4 zvezdice hotel in si malo siten v agenciji z malo več vprašanji - kaj vsebuje all ali kakšna je ponudba hotelov ipd... žal je tako, da si lahko enkrat v eni agenciji full zadovoljen, enkrat pa full razočaran.. upamo pa vedno na najboljše. Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Dobre izkušnje s turističnimi agencijami 29.12.2008 19:47:05
|
|
|
|
ludvik
|
pozdravljeni vsi skupaj, Mi pa smo bili prejšnja leta na dopustu na otoku Karpatos in Mikonos v Grčiji in na Djerbi v TUniziji v organizaciji turistične agencije Intelekta in smo se imeli lepo. Dobra organizacija, vodenje izletov, vodiči se res potrudijo, če jih pokličeš, kaj rabiš. Pa tudi zvečer, če se nisi znašel, kje se kaj dogaja, kam ljudje hodijo ob večerih, se nas je včasih kaka grupa zbrala, pa smo šli skupaj z vodiči ven in to mi je blo všeč, da jih še lahko vidiš, ne pa samo na izletu in potem do konca počitnic, razen info ur nič. So nas prišli v hotel obiskat in vprašat kako smo, če kaj potrebujemo, tako da res pohvale vodičkam in turistični agenciji Intelekta. Lep pozdrav vsem čitalcem
|
|
|
|
RE: Dobre izkušnje s turističnimi agencijami 29.12.2008 19:53:31
|
|
|
|
ludvik
|
se opravičujem za prejšnji dopis kot odgovor za strawberrie, mišljeno je bilo podajanje mnenja na splošno, očitno sem se nakaj zatipkal. brez zamere, lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?