Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 8:59:14
|
|
|
|
gita10
|
Pred leti ,ko sem sama veliko hodila v Prekmurje mi je bilo izredno okusno v gostilni Horvat - Lovenjak , zdaj tam nisem bila že najmanj 10 let pa je mogoče že lahko prišlo do spremembe, bi pa rada slišala kako je kaj s to restavracijo , ki je bila takrat tako uspešna, ali nadaljuje kdo njihovo tradicijo.
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 9:54:11
|
|
|
|
tanikaa
|
Hrana je baje še vedno ful dobra, postrežba na nivoju. Tak vsaj pravijo, sprobala nisem. Je pa ful fajn gostilna tudi Ajda na Cankovi. Sem glih včeraj bila tam in kuhinjo lahko samo pohvalim. Pa še za mulčke majo kotiček. Samo mrzlo pa majo tudi. Zgleda, da nič ne kurijo.
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 10:21:35
|
|
|
|
al1*
|
Ko smo v Prekmurju gremo ali v Ajdo, všeč nam je tudi Aleksander Pa v Krogu je tudi ok, sem pa pozabila, kako se imenuje.
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 10:31:29
|
|
|
|
rija
|
jaz pa ti priporočam K Rotundi v Selu. samo ne se s šefico začet pogovarjat.... ka si potem pečena...te ne spusti iz krempljev. pa Rajh Bakovci....odkar ga je prevzela hčera je zavel novi vetrc... Ajde jaz osebno ne priporočam: grozen odnos....hrana povprečna...in če tanika tak pravi, še mrzlo Aleksander: krožnik poln do plafona...kvaliteta če pa greste samo na narezek pa Passero Suhi vrh.
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 11:13:32
|
|
|
|
Raho
|
Krona v Lendavi - ambient je za dol past, hrana pa povprečna Čeprav - ambient ni za dol past, hrana je pa odlična, če kuha šef - Lovski dom v Lendavi.
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 12:03:35
|
|
|
|
jar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Ajde jaz osebno ne priporočam: grozen odnos....hrana povprečna...in če tanika tak pravi, še mrzlo Aleksander: krožnik poln do plafona...kvaliteta tole se strinjam - smo bili pred pol leta v Ajdi in mi ni bilo čisto nič posebnega, restavracija je imela en čuden vonj, nič domačnosti, hrana zelo povprečna. so bili pa prijazni, tako, kot vsi prekmurci. Aleksander pa tudi ni za gurmane ampak za lačne. Mi smo dosti bolje jedli v Kuzmi, ampak to je čisto na severu...
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 12:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Krona v Lendavi - ambient je za dol past, hrana pa povprečna Čeprav - ambient ni za dol past, hrana je pa odlična, če kuha šef - Lovski dom v Lendavi. Lovski dom čeprav ga zdaj komaj najdeš, ko je vse pozidano kje pa je Krona? a je to tam ob cesti na desni strani, ko greš po zgornji strani od Tuša proti centru?
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 12:21:18
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Raho Krona v Lendavi - ambient je za dol past, hrana pa povprečna Čeprav - ambient ni za dol past, hrana je pa odlična, če kuha šef - Lovski dom v Lendavi. Lovski dom čeprav ga zdaj komaj najdeš, ko je vse pozidano kje pa je Krona? a je to tam ob cesti na desni strani, ko greš po zgornji strani od Tuša proti centru? Ne, to je v sklopu nove občinske stavbe.
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 13:05:18
|
|
|
|
muki1
|
Baje da se zelo pristno prekmursko hrano dobi tudi pri Puhanu. To je kmečki turizem v Bogojini, kjer je tudi znana Plečnikova cerkev. Pa zelo domače se je tudi v Kobilju. Gostilna Smej, ali nekaj takega. Vse lepo sproti, sveže, domače. Osebno nisem bila ne v eni ne v drugi, ampak slišim pa same pohvale od gurmanov . Rotunda v Selu - se strinjam z Rijo, nudijo veliko kulinaričnih užitkov, ampak šefico pa pri miru pustite . Za narezke pa Passero, ja. Z njimi se pa noben ne more kosati. Pa poleg narezkov imaajo še druge hladne jedi. Ajda ima dobre pice, ampak ostalo pa klasika. To, kar nudijo povsod drugod, ni nekih pristnih prekmurskih jedi.
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 13:20:43
|
|
|
|
alora
|
ja res je v Bogojini pri puhanu je dober za jest čeprav ni veliko izbire je pa okusno sploh zdaj ko lahko probaš koline-božansko in pa ni ga čez gibanico pa vse je res domače.Je pa tud zelo dober nedaleč stan v Gančanih mislim da pri Slavi če ne ta pa ta druga gostilna saj sta sam dve tam.
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 16:10:24
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: alora ja res je v Bogojini pri puhanu je dober za jest čeprav ni veliko izbire je pa okusno sploh zdaj ko lahko probaš koline-božansko in pa ni ga čez gibanico pa vse je res domače.Je pa tud zelo dober nedaleč stan v Gančanih mislim da pri Slavi če ne ta pa ta druga gostilna saj sta sam dve tam. Ja, ampak najbrž je ravno to to, kar iščejo. Pristne domače jedi. Če hočejo dunajca, ga lahko tudi v Lj jedo. Ali pa lignje, stejke in podobne zadeve. Sta pa baje dva Puhana, tak da je treba najti pravega .
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 17:05:09
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: alora ja res je v Bogojini pri puhanu je dober za jest čeprav ni veliko izbire je pa okusno sploh zdaj ko lahko probaš koline-božansko in pa ni ga čez gibanico pa vse je res domače.Je pa tud zelo dober nedaleč stan v Gančanih mislim da pri Slavi če ne ta pa ta druga gostilna saj sta sam dve tam. Ja, ampak najbrž je ravno to to, kar iščejo. Pristne domače jedi. Če hočejo dunajca, ga lahko tudi v Lj jedo. Ali pa lignje, stejke in podobne zadeve. Sta pa baje dva Puhana, tak da je treba najti pravega . Absolutno iščemo pristno prekmursko hrano, dunajce pa ne jem ne v lj, niti doma, še manj pa so dobrodošli v Prekmurju.
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 18:09:13
|
|
|
|
alora
|
Ja ta pravi Puhan greš pred cerkvijo na levo mim pokopališča 600 metrov po asvaltirani cesti in vidiš tko lepo na hribu zelo lepa hiša.Ja imaš res domačo super hrano bujto repo dodole narezke itd.Skratka super
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 10.1.2010 22:12:55
|
|
|
|
amaya
|
Puhan definitivno...Pa tudi pri Lovenjaku imajo dobro..pa še igralnico za tamale
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 11.1.2010 13:47:17
|
|
|
|
luka jan
|
Sedaj ste mi pa tolk dobrih gostiln priporočale, da bo par dnevno bivanje kar prekratko, če hočemo vse poskusit.
|
|
|
|
RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote 11.1.2010 14:03:12
|
|
|
|
liliana
|
Rajh Bakovci.....imajo vedno nekaj "prekmurskega"..... Marič Sebeborci.....tudi tam je vedno nekaj domačega.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?