|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobre gostilne v okolici Murske Sobote
10.1.2010 2:50:47   
luka jan
Konec tedna si imamo namen privoščiti malo sprostitve v Murski Soboti in ker tega konca ne poznam ravno najboljše vas prosim za pomoč.
Radi bi jedli nekje v okolici Murske, tam do 20 km izven, ampak pravo in dobro prekmursko hrano.

Kaj mi svetujete domačinke?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobre gostilne v okolici Murske Sobote
10.1.2010 8:59:14   
gita10
Pred leti ,ko sem sama veliko hodila v Prekmurje mi je bilo izredno okusno v gostilni Horvat - Lovenjak , zdaj tam nisem bila že najmanj 10 let pa je mogoče že lahko prišlo do spremembe, bi pa rada slišala kako je kaj s to restavracijo , ki je bila takrat tako uspešna, ali nadaljuje kdo njihovo tradicijo.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2010 9:54:11   
tanikaa
Hrana je baje še vedno ful dobra, postrežba na nivoju. Tak vsaj pravijo, sprobala nisem. Je pa ful fajn gostilna tudi Ajda na Cankovi. Sem glih včeraj bila tam in kuhinjo lahko samo pohvalim. Pa še za mulčke majo kotiček. Samo mrzlo pa majo tudi. user posted image Zgleda, da nič ne kurijo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2010 10:21:35   
al1*
Ko smo v Prekmurju gremo ali v Ajdo, všeč nam je tudi Aleksander

Pa v Krogu je tudi ok, sem pa pozabila, kako se imenuje.

lp

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2010 10:31:29   
rija
jaz pa ti priporočam K Rotundi v Selu. samo ne se s šefico začet pogovarjat....user posted image  ka si potem pečena...te ne spusti iz krempljev.

pa Rajh Bakovci....odkar ga je prevzela hčera user posted image  je zavel novi vetrc...

Ajde jaz osebno ne priporočam: grozen odnos....hrana povprečna...in če tanika tak pravi, še mrzlouser posted image

Aleksander: krožnik poln do plafona...kvalitetauser posted image

če pa greste samo na narezek pa Passero Suhi vrh.

...vox populi...

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2010 11:13:32   
Raho
Krona v Lendavi - ambient je za dol past, hrana pa povprečna

Čeprav - ambient ni za dol past, hrana je pa odlična, če kuha šef - Lovski dom v Lendavi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2010 12:03:35   
jar

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ajde jaz osebno ne priporočam: grozen odnos....hrana povprečna...in če tanika tak pravi, še mrzlouser posted image

Aleksander: krožnik poln do plafona...kvalitetauser posted image

tole se strinjam - smo bili pred pol leta v Ajdi in mi ni bilo čisto nič posebnega, restavracija je imela en čuden vonj, nič domačnosti, hrana zelo povprečna. so bili pa prijazni, tako, kot vsi prekmurci. Aleksander pa tudi ni za gurmane ampak za lačne. Mi smo dosti bolje jedli v Kuzmi, ampak to je čisto na severu...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2010 12:15:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Čeprav - ambient ni za dol past, hrana je pa odlična, če kuha šef - Lovski dom v Lendavi.

Lovski dom user posted image  čeprav ga zdaj komaj najdeš, ko je vse pozidano user posted image
kje pa je Krona? a je to tam ob cesti na desni strani, ko greš po zgornji strani od Tuša proti centru?

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2010 12:21:18   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Lovski dom user posted image  čeprav ga zdaj komaj najdeš, ko je vse pozidano user posted image
kje pa je Krona? a je to tam ob cesti na desni strani, ko greš po zgornji strani od Tuša proti centru?

Ne, to je v sklopu nove občinske stavbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2010 13:05:18   
muki1
Baje da se zelo pristno prekmursko hrano dobi tudi pri Puhanu. To je kmečki turizem v Bogojini, kjer je tudi znana Plečnikova cerkev.

Pa zelo domače se je tudi v Kobilju. Gostilna Smej, ali nekaj takega. Vse lepo sproti, sveže, domače.

Osebno nisem bila ne v eni ne v drugi, ampak slišim pa same pohvale od gurmanov user posted image .
Rotunda v Selu - se strinjam z Rijo, nudijo veliko kulinaričnih užitkov, ampak šefico pa pri miru pustite user posted image . Za narezke pa Passero, ja. Z njimi se pa noben ne more kosati. Pa poleg narezkov imaajo še druge hladne jedi.

Ajda ima dobre pice, ampak ostalo pa klasika. To, kar nudijo povsod drugod, ni nekih pristnih prekmurskih jedi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2010 13:20:43   
alora
ja res je v Bogojini pri puhanu je dober za jest čeprav ni veliko izbire je pa okusno sploh zdaj ko lahko probaš koline-božansko in pa ni ga čez gibanico pa vse je res domače.Je pa tud zelo dober nedaleč stan v Gančanih mislim da pri Slavi če ne ta pa ta druga gostilna saj sta sam dve tam.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2010 16:10:24   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: alora

ja res je v Bogojini pri puhanu je dober za jest čeprav ni veliko izbire je pa okusno sploh zdaj ko lahko probaš koline-božansko in pa ni ga čez gibanico pa vse je res domače.Je pa tud zelo dober nedaleč stan v Gančanih mislim da pri Slavi če ne ta pa ta druga gostilna saj sta sam dve tam.

Ja, ampak najbrž je ravno to to, kar iščejo. Pristne domače jedi. Če hočejo dunajca, ga lahko tudi v Lj jedo. Ali pa lignje, stejke in podobne zadeve. Sta pa baje dva Puhana, tak da je treba najti pravega user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu alora)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2010 17:05:09   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: alora

Ja, ampak najbrž je ravno to to, kar iščejo. Pristne domače jedi. Če hočejo dunajca, ga lahko tudi v Lj jedo. Ali pa lignje, stejke in podobne zadeve. Sta pa baje dva Puhana, tak da je treba najti pravega user posted image .

Absolutno iščemo pristno prekmursko hrano, dunajce pa ne jem ne v lj, niti doma, še manj pa so dobrodošli v Prekmurju.user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2010 18:09:13   
alora
Ja ta pravi Puhan greš pred cerkvijo na levo mim pokopališča 600 metrov po asvaltirani cesti in vidiš tko lepo na hribu zelo lepa hiša.Ja imaš res domačo super hrano bujto repo dodole narezke itd.Skratka super

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2010 22:12:55   
amaya
Puhan definitivno...Pa tudi pri Lovenjaku imajo dobro..pa še igralnico za tamale

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu alora)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2010 7:02:49   
daga79
http://gostilna.rajh.si/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1&Itemid=7&lang=sl

tukaj smo mi bili super gostilna......

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2010 13:47:17   
luka jan
Sedaj ste mi pa tolk dobrih gostiln priporočale, da bo par dnevno bivanje kar prekratko, če hočemo vse poskusit. user posted image user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2010 14:03:12   
liliana
Rajh Bakovci.....imajo vedno nekaj "prekmurskega".....

Marič Sebeborci.....tudi tam je vedno nekaj domačega.....

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2010 15:13:14   
Serendipity
Za okus Prekmurja mogoče tale: http://prekmurska-iza.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=33 oz ta link http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?RestaurantID=983&action=restaurantDetail

Drugače bi predlagala tudi Rajh (je v Bakovcih in tudi v MS) ali pa Šinjor ( http://www.sinjor.com/ v Martjancih ) in definitivno Puhan ( http://www.park-goricko.org/sl/informacije.asp?id_informacija=330&id_jezik=0&id_tip1=4&id_tip2=3&id_tip3=1   so punce že opisale - Bogojina)

Pa obilo užitka user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.1.2010 15:14:01 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2010 15:59:34   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

http://gostilna.rajh.si/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1&Itemid=7&lang=sl

tukaj smo mi bili super gostilna......

jaz sem tudi bila 3x in je 1Auser posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?