Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Dobre gostilne v LJ ali okolici? 5.12.2005 21:06:39
baguSka
No babnce, dejte mi prosm pomagat in mi povejte, kje se da dobr jest za decembrski zmenk sodelavcev!? Prosim prosim. Res mi bo v veliko pomoč, da grem v lov za proste mize.
RE: Dobre gostilne v LJ ali okolici? 5.12.2005 21:17:04
Magi*
Argentinska (nasproti Emporiuma) - njamiii Španski (ena pod gradom, druga v Zupančičevi jami) Mehiška (pri kinu Mojci) center: Pri Sokolu, Vitez, Aska in volk, Špajza, Roko i Cicibela... malo ven: pri babici, Krpan, Kovač, Čad...
pa dober tek;)
RE: Dobre gostilne v LJ ali okolici? 6.12.2005 8:22:55
Ashajt
Meni je všeč mehiška restavracija Cantina Mexicana, v Knafljevem prehodu zraven As-a. Ogromne in okusne porcije. Njamiiiii... Ne priporočam pa pizzerije Subito v Koloseju. Čakaš natakarje, ko da bi jih poslali v Ameriko po hrano, potem pa ti še prinese čisto zanič rezance ali pa gnilo solato....