Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 12:54:19
|
|
|
|
Lenny
|
Božična verzija iz serije Mojster Miha. Še 6 letnik jo gleda
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 13:10:38
|
|
|
|
nena m
|
Sem hotela predlagat isto, kot je napisala Lenny. Saj to misliš tisto, ko ga obišče brat, ali kakšno drugo? Pri nas jo je prejšnji teden spet našel in jo sedaj gleda vsak dan - pa ima tudi že 6 let.
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 13:16:56
|
|
|
|
Lenny
|
To ja. Prav super je!
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 13:39:35
|
|
|
|
lev76
|
Tole od Mojsta Mihe, sem ravno včeraj našla . Si jo sicer še ni ogledala, pride danes na vrsto. Še kak predlog mogoče??
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 15:10:19
|
|
|
|
alda
|
Mi imamo še Frančkov čarobni božič, Nodi in Božiček, Christmas with Shreck( Sl-podnapisi), Želimo vam srečen božič in Božič s čarilem Brownom
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 15:22:40
|
|
|
|
lev76
|
Mi imamo še Frančkov čarobni božič, Nodi in Božiček, Christmas with Shreck( Sl-podnapisi), Želimo vam srečen božič in Božič s čarilem Brownom O super ! Najlepša hvala.
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 15:51:17
|
|
|
|
alda
|
še te dve imamo : Babar in Božoček in Najboljboljše darilo....sam te so še na vhs-kaseti
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2008 21:10:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 27.11.2008 21:15:04
|
|
|
|
rija
|
Pikijev čarobni božič in pa danes sposojena Miki Mausov čarobni božič.
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 28.11.2008 7:04:06
|
|
|
|
nežka
|
Mi imamo še Frančkov čarobni božič, Nodi in Božiček, Christmas with Shreck( Sl-podnapisi), Alda, kje pa si dobila Nodi in Božiček v slo? Jaz pri nas najdem le Nodi reši Božič .
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 28.11.2008 7:48:43
|
|
|
|
NATAŠI
|
midva sva včeraj kupila od palček David- božič. Nismo si je še pogledali
|
|
|
|
RE: Dobre božične risanke za 3 letnika?? 28.11.2008 14:03:27
|
|
|
|
urška76
|
Našmu je všeč Zvončki zvončkljajo. Se mi zdi, da smo jo do maja gledali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......