Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Rabim eno majhno torto z Mojstrom Mihatom na čelu, mora bit iz slaščičarne-ne sme biti doma narejena,pa čimbolj poceni.Domača ne sme biti zato,ker jo rabim za v vrtec... gospodič bi raje praznoval v vrtcu naj mu bo
aja,enkrat sem jo vzela pri Isanu,pa mi ni bla kej preveč,mogoče ma zdaj boljše St.Ina boš ti vedla?
Mi smo tud enkrat pri Iesnu vzel, ap je bla zanič. Dugače je še Đorđevska pa ena pekarna na Ugarju, če še obstaja. AL pa kako s Kočevja pobaraj. Mogoče Blatnik iz Dobrepolja? Blatnik
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Poštarca, a dovolijo imeti v tem vrtcu torte? Takrat, ko je bil naš v tem vrtcu, naj jih ne bi nosili, ne s slastičarne, ne domače. Drugače pa za druge, kot so ti predhodnice svetovale, ne vem. Razen za eno, samo ta ženska jih dela doma, iz Slatnika je. Dam pa roko v ogenj, da nikoli niso stare, ker vse sproti dela.
poštarca ,daj nam zaupaj ,lahk ona ZS,katera gospa je to ,ki dela dobre torte.Da bi vedela tud jaz ,ker smo se že naveličali enih in istih tort.Okusov mislim.maaalo spremembe dobrodošlo