Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 31.10.2007 23:09:09
|
|
|
|
lelaval
|
Dragega aganžiraj za stiskanje.
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 1.11.2007 8:16:19
|
|
|
|
žigolino
|
Jaz poznam eno ki ti pride na dom,pa ma vso potrebno opremo, kot da si v salonu(mizo,brisače...) sam toplo vodo ji moraš dati.Če hočeš ti pošljem številko na ZS,Samo danes ne ker grem v službo.
|
|
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 1.11.2007 8:17:16
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, vem.
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 1.11.2007 12:28:56
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: žigolino Jaz poznam eno ki ti pride na dom,pa ma vso potrebno opremo, kot da si v salonu(mizo,brisače...) sam toplo vodo ji moraš dati.Če hočeš ti pošljem številko na ZS,Samo danes ne ker grem v službo. Dobra stvar, samo jaz sem iz Slovenske Bistrice. :(
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 3.11.2007 15:55:10
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz ti predlagam Kozmetični salon Silva na Ptuju. Super porihtano, pa zelo v redu punce! Lahko sporočim naslov in telefon. Piši mi na ZS.
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 4.11.2007 15:11:55
|
|
|
|
Moyca_
|
aja Seven ti si se sedaj preselila. Špilferderberka
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?