Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 30.10.2012 18:03:47
|
|
|
|
Paštetka
|
Rajh bakovci. 5***** http://www.rajh.si/index.php?lang=sl
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.10.2012 18:04:43 >
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 30.10.2012 19:42:31
|
|
|
|
liliana
|
Meni najboljše koline ima Gostilna Horvat v Nemčavcih.....zdaj čez praznike imajo ravno koline.....ni sicer relacija M.S.-Radenci, je pa na relaciji MS-Moravske Toplice (2 km iz MS).... Drugače pa imajo dobre prekmurske dobrote v Gostilni Marič, Sebeborci.....spet ni relacija MS-Radenci ampak MS-Moravske Toplice...... Tudi Gostilna Rajh v Bakovcih je dobra....samo tam niso ravno specializirani več za prekmurske dobrote, čeprav so, če se ne motim, ravno oni začeli ponujati torto oz. pecivo ter sladoled postrežen z bučnim oljem.....zelo dobro..... Na relaciji MS-Radenci v bistvu ni nobene ekstra dobre gostilne s prekmurskimi dobrotami......
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 0:05:30
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Meni najboljše koline ima Gostilna Horvat v Nemčavcih.....zdaj čez praznike imajo ravno koline.....ni sicer relacija M.S.-Radenci, je pa na relaciji MS-Moravske Toplice (2 km iz MS).... Drugače pa imajo dobre prekmurske dobrote v Gostilni Marič, Sebeborci.....spet ni relacija MS-Radenci ampak MS-Moravske Toplice...... Tudi Gostilna Rajh v Bakovcih je dobra....samo tam niso ravno specializirani več za prekmurske dobrote, čeprav so, če se ne motim, ravno oni začeli ponujati torto oz. pecivo ter sladoled postrežen z bučnim oljem.....zelo dobro..... Na relaciji MS-Radenci v bistvu ni nobene ekstra dobre gostilne s prekmurskimi dobrotami...... Najlepša hvala za info obema. Sine je prav mahnjen na koline in posebej bujto repo, pa ga je lepo malo razveseliti Javila bom kaksne izkusnje so bile.. po praznikih seveda
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 31.10.2012 0:06:19 >
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 8:43:17
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Tudi Gostilna Rajh v Bakovcih je dobra....samo tam niso ravno specializirani več za prekmurske dobrote, čeprav so, če se ne motim, ravno oni začeli ponujati torto oz. pecivo ter sladoled postrežen z bučnim oljem.....zelo dobro..... Na spletni strani imajo koline celo navedene. Se mi zdi, da so v zadnjem času kakovost (spet) občutno dvignili - karkoli sem jedla, je bilo odlično.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 9:08:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Marič je zelo povprečna oštarija, ki se je v par letih zelo poslabšala. Saj hrana je dobra, ni pa uauuuu. Imajo pa dobre dödole. To pa res. Gostilna Horvat, bila samo enkrat pa nikoli več. Žal. Raje si koline naredim sama.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 9:19:35
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Zadnja leta preverjeno ODLIČNA. Ni važno, kaj skuhajo - ali tradicija ali kombinacija z modernim, vse je dobro in slastno. Enako tudi postrežba, profesionalna, ampak sproščena. Take so vsaj moje izkušnje.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 9:23:44
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Zadnja leta preverjeno ODLIČNA. Ni važno, kaj skuhajo - ali tradicija ali kombinacija z modernim, vse je dobro in slastno. Enako tudi postrežba, profesionalna, ampak sproščena. Take so vsaj moje izkušnje. Vedno je bila ODLIČNA.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 9:58:15
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Zadnja leta preverjeno ODLIČNA. Ni važno, kaj skuhajo - ali tradicija ali kombinacija z modernim, vse je dobro in slastno. Enako tudi postrežba, profesionalna, ampak sproščena. Take so vsaj moje izkušnje. Vedno je bila ODLIČNA. Imeli so eno obdobje, nekaj let nazaj, ko so bili vsaj po mojem okusu samo solidno povprečni in ne odlični. Zadnja leta (recimo tri ) pa vedno jem odlično.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 11:02:23
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Zadnja leta preverjeno ODLIČNA. Ni važno, kaj skuhajo - ali tradicija ali kombinacija z modernim, vse je dobro in slastno. Enako tudi postrežba, profesionalna, ampak sproščena. Take so vsaj moje izkušnje. Vedno je bila ODLIČNA. Imeli so eno obdobje, nekaj let nazaj, ko so bili vsaj po mojem okusu samo solidno povprečni in ne odlični. Zadnja leta (recimo tri ) pa vedno jem odlično. To zato, ker ti sploh ne veš, da si imela takrat drugačen okus, lušte.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 11:09:51
|
|
|
|
Paštetka
|
V tem primeru pa predvidevam, da bi zanosila ti tudi v primeru, da bi se samo vsedla na wc-školjko za možem.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 12:15:02
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka V tem primeru pa predvidevam, da bi zanosila ti tudi v primeru, da bi se samo vsedla na wc-školjko za možem. U madona,ta post bi omral biti nekje drugje Pardon
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 13:20:43
|
|
|
|
aknela123
|
kje pa, kje pa?
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 13:32:06
|
|
|
|
yenny
|
Zgleda,da sem bila potem jaz tam ravno v letih ko so bili solidno povprečni. Meni se takrat res ni zdelo prav nič posebnega,pa še čakali smo za vsako stvar kot zmešani. Sem potem še prav pametno mojga vprašala,če sta mogoče dve gostilni Rajh,pa da smo bili v napačni. Jaz se potem kar težko odločim,da grem v isto gostilno,če sem prvič razočarana,tako,da od takrat me tam še niso videli.
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 15:41:38
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Marič je zelo povprečna oštarija, ki se je v par letih zelo poslabšala. Saj hrana je dobra, ni pa uauuuu. Imajo pa dobre dödole. To pa res. Gostilna Horvat, bila samo enkrat pa nikoli več. Žal. Raje si koline naredim sama. Frodo se je zanimala za gostilno z domačimi prekmurskimi specialitetami......tega pri Rajhu ni, ne glede na 5 zvezdic in na dosežena prva mesta na tekmovanjih in na najbolj znano gostilno v Prekmurju.....ker je pač vse manj tradicionalne prekmurske kuhinje in vse več novih kulinaričnih smernic s Kitchen TVja.....se pač prilagajajo turistom iz ostalega dela Slovenije in jim ponudijo tisto, kar želijo....je pa hrana pri Rajhu daleč od "prekmurskih dobrot"......se pa strinjam, da je pa hrana tam dobra..... Pri Mariču imajo poleg odličnih dödölov še odlično šunko......in vino.....pa lignji so dobri (to sicer ni prekmurska specialiteta, je pa vseeno dobro).....kolin in bograča pa nikoli ne jem tam, ker teh stvari nikoli ne jem v gostilnah, kjer jih vsakodnevno ponujajo...... Kar se pa glede kolin tiče....gostilna, ki ima koline vsak dan ne menuju nima dobrih kolin....ker nikoli ni prasec svež....gostilna, ki ima koline tri ali štirikrat na leto, pa ima frišno zaklanega prasca.....in razlika je velika..... Jaz pa recimo že nekaj časa drugam kot k Gostilni Horvat ne grem na koline, ker so vedno sveže, z domačega prasca narejene in meni blazno dobre.....verjamem pa, da ljudi, ki jim je Rajh vauuu, Gostilna Horvat odbije....in če te ambient odbije, potem ti tudi hrana ni dobra, običajno....ker če si navajen obiskovati gostilne s petimi zvezdicami in se tam odlično počutiš, ne boš zadovoljen z obično, kmečko, domačo oštarijo, pa naj ti postreže še s takšnimi dobrotami...... pač ljudje smo različni in tudi okuse imamo različne.....
< Sporočilo je popravil liliana -- 31.10.2012 15:50:58 >
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 31.10.2012 15:47:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne vem, kaj piše liliana, ampak gostilna Rajh v Bakovcih je najbolj znana gostilna v Pomurju. Znana tudi širni Sloveniji kar se kulinarike tiče, saj redno zmagujejo na kulinaričnih tekmovanjih. Zadnja leta preverjeno ODLIČNA. Ni važno, kaj skuhajo - ali tradicija ali kombinacija z modernim, vse je dobro in slastno. Enako tudi postrežba, profesionalna, ampak sproščena. Take so vsaj moje izkušnje. Vedno je bila ODLIČNA. Ni res....nekaj let nazaj so imeli precej problemov....tako finančnih, kot kadrovskih....in temu ustrezna je bila tudi kuhinja in postrežba.....zdaj so se spet "dvignili"......
|
|
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 5.11.2012 9:29:27
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz pa recimo že nekaj časa drugam kot k Gostilni Horvat ne grem na koline, ker so vedno sveže, z domačega prasca narejene in meni blazno dobre.....verjamem pa, da ljudi, ki jim je Rajh vauuu, Gostilna Horvat odbije....in če te ambient odbije, potem ti tudi hrana ni dobra, običajno....ker če si navajen obiskovati gostilne s petimi zvezdicami in se tam odlično počutiš, ne boš zadovoljen z obično, kmečko, domačo oštarijo, pa naj ti postreže še s takšnimi dobrotami...... pač ljudje smo različni in tudi okuse imamo različne..... Evo me nazaj! Odlocili smo se za gostilno Horvat, prav zato ker je "kmecka". Fensi prekmurske dobrote dobimo tudi v Lj - ne vem kako se gostilni rece, nahaja se pa v blizini Magistrata. No kakorkoli bili smo zadovoljni s hrano. Bujta repa je bila odlicna, koline tudi, ceravno so mi bile malo "cudne". pecenka je bila njami - redko jem pecenko in ni mi glih priljubljena jed, ta je pa bila vec kot odlicna. Bela krvavica me je zmedla z neko zacimbo, ki jo bolj redko srecam - mo je oa vseeno bila zelo dobra. Navadna krvavica - zelo dobra vendar prevec kase. Pogresala sme nekaj krvi in mesa. Zal so in bela in navadna krvavica bile nekaj presuhe za moj okus. Ne vem pa ali je morda nacin delanja krvabic drugacen v tem delu Slo. Prav vceraj sem v trgovini videla "stajerske krvavice", pa sem pomislila, da morda ima vsaka regija svoj tip krvavic. Vsekakor smo zadovoljni z izbiro. BTW: res odlicna domaca kuhinja je recimo pri Mulerju v Crnomlju - belokranjski zlinkrofi so fantasticni, pa se kaj odlicnega se najde :)
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 5.11.2012 9:31:48 >
|
|
RE: Dobra domača gostilna Radenci - dokaj nujno! 5.11.2012 9:44:26
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Evo me nazaj! Odlocili smo se za gostilno Horvat, prav zato ker je "kmecka". Fensi prekmurske dobrote dobimo tudi v Lj - ne vem kako se gostilni rece, nahaja se pa v blizini Magistrata. No kakorkoli bili smo zadovoljni s hrano. Bujta repa je bila odlicna, koline tudi, ceravno so mi bile malo "cudne". pecenka je bila njami - redko jem pecenko in ni mi glih priljubljena jed, ta je pa bila vec kot odlicna. Bela krvavica me je zmedla z neko zacimbo, ki jo bolj redko srecam - mo je oa vseeno bila zelo dobra. Navadna krvavica - zelo dobra vendar prevec kase. Pogresala sme nekaj krvi in mesa. Zal so in bela in navadna krvavica bile nekaj presuhe za moj okus. Ne vem pa ali je morda nacin delanja krvabic drugacen v tem delu Slo. Prav vceraj sem v trgovini videla "stajerske krvavice", pa sem pomislila, da morda ima vsaka regija svoj tip krvavic. Vsekakor smo zadovoljni z izbiro. BTW: res odlicna domaca kuhinja je recimo pri Mulerju v Crnomlju - belokranjski zlinkrofi so fantasticni, pa se kaj odlicnega se najde :) Repa in pečenka je bila res odlična, sem jo jedlla .....krvavic pa jaz ne jem..... Ne samo, da ima vsaka regija svoj tip jedi....praktično vsaka vas....krvavice pa vsakdo malo po svoje dela....pri nas doma se se tudi delale bolj suhe krvavice in z obilo kaše..... No, lepo da ste bili zadovoljni in siti....
< Sporočilo je popravil liliana -- 5.11.2012 9:45:12 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?