Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:17:44
|
|
|
|
caillou
|
ISKRENE ČESTITKE in srečno !!! Če ni skrivnost, kaj pa boš delala ?
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 9:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:19:14
|
|
|
|
srki
|
Čestitke, Mika . Uf, kako je bilo. Predvsem sem bila malo prestrašena, sramežljiva, pa seveda ubogljiva. Bolj tiha, zadržana. Potem sem se hitro vklopila v delovno okolje in s sodelavci, sploh, ko sem ugotovila, da jih kar nekaj iz mojih koncev prihaja, potem sem še ugotovila, da je ena punca hodila z enim fantom z mojega kraja. Skratka, spomini so lepi. Vsi so me lepo sprejeli.
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:20:26
|
|
|
|
Shorty_
|
čestitam in želim veliko uspeha
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:22:12
|
|
|
|
Katey
|
Čestitke , sploh če je to to kar si želiš delat. Se spomnim, ko sem šla jaz prvič v to novo službo, sem imela tud metuljčke v želodcu, pa vsa sem bila preplašena, ampak se je vse dobr izšlo. Na začetku se potrudiš da čimprej osvojiš vse, vprašaš vse kar ti ni jasno pa počas prideš v t'prave tire , upam samo da ne boš imela kakšnih sodelavk . Če te smem vprašat, kaj boš pa delala? Ja bogi tvoj možek, je bil pa res vesel .
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:23:24
|
|
|
|
Dream
|
Iskrene čestitke!!! Kako je bilo? Najprej sem morala prehoditi del poti, ki je bil totalno zapacan, pa še dež je padal. Tako da se sploh nisem upala pojavit v pisarni, dokler si nisem očistila čevljev... Potem sem bila občudovanja vredna, ker sem prišla v tako star kolektiv, da so bili drug drugega naveličani. Po osmih urah dela pa sem ugotovila, da se bom verjetno zeloooo dolgočasila, če se kaj temeljito ne spremeni. In se je - zame na bolje
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko veselja v novi službi
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:27:27
|
|
|
|
zvesta
|
Čestitke! Uživaj ob delu.
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:28:40
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke, vse dobro. Možu pa čimprejšnje okrevanje, je imel pa res smolo.
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:35:33
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Čestitam. Uživaj v službi .
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:35:52
|
|
|
|
total
|
Česttitke za službo in naj ti uspe... . Jaz sem se tut veselila na začetku in je bil res faj,lep občutek,dober kolektiv.....zdaj pa me stiska v želodcu ker čakam pogodbo za ND,upam da dobim......
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:37:34
|
|
|
|
mika
|
Hvala vsem , bolj ko se bliža ponedeljek, bolj me stiska. Šefa poznam od prej, ker sem že delala z njim in je fajn človek, samo da sva delala na drugem področju.Takrat je bil zadovoljen z mano, je rekel, da sem pridna in pedantna, zato so me tudi sprejeli. In zato me tudi stiska, kaj če kaj zafrknem ali pa ne bom takoj razumela ipd . Jooooooooj Delala bom v gradbenem podjetju, več ne upam napisat, ker ne vem kdo je lahko tukaj gor in si kaj narobe razlaga.
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:38:33
|
|
|
|
mojamura
|
bravo mika nomoj prvi dan v tej službi je bil tudi nabit z adrenalinom. dobila sem službo v branži, za katero sem se šolala. uf.....moram to še prej povedat, da sem enkrat na istem koncu mesta, kot imam zdaj službo, morala iti na razgovor in sem zelo iskala tisto firmo, ker so hišne št. pomešane. no pa sem se peljala mimo ene fensi stavbe, takoj mi je padla v oči....pa sem rekla, uh kako bi bila vesela, če bi tukaj delala.... no in glej ga hudiča....zdaj delam ravno v tej stavbi
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:38:53
|
|
|
|
srki
|
Pol greše pa lahko še bolj sproščeno v službo, če se od prej poznata in vsaj veš, kakšen človek je.
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:44:29
|
|
|
|
mika
|
Pol greše pa lahko še bolj sproščeno v službo, če se od prej poznata in vsaj veš, kakšen človek je. Res je fajn človek, samo vseeno mi hodijo bedarije po glavi, da bom kaj kiksnila....ne morem si pomagat....komaj čakam, da mine prvi dan, da bom sama videla kako bo...
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 9:54:47
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Pol greše pa lahko še bolj sproščeno v službo, če se od prej poznata in vsaj veš, kakšen človek je. Res je fajn človek, samo vseeno mi hodijo bedarije po glavi, da bom kaj kiksnila....ne morem si pomagat....komaj čakam, da mine prvi dan, da bom sama videla kako bo... Mika iskrene cestitke in veliko uzitkov, srece, veselje in uspehov v novi sluzbi ti zelim. Glede napak je pa tko: itak je normalno, da je vsak zmotljiv. In bl bos zivcna in bl bos o tem premisljevala, slabse bo. Najboljse bo, ce se reces: "kar bo pa bo, jaz bom dala vse od sebe". Ce bos pac naredila napako in je oni ne bojo pripravljeni spregledat, potem to ni vec tvoja stvar. Da mas pa tak pritisk nad sabo na delovnem mestu, pa niti priblizno ni fajn. Glih v tem je point sihta, da delamo sprosceno, v mirnem okolju itd.. Sej bos vidla, da bo slo. In ti si itak dost samozavestna.
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:06:17
|
|
|
|
baguSka
|
Napišite malo prosim, kako je bilo vam, ko ste šle v novo službo in na novo delovno mesto se dons se spomnem.. tko kot teb dons! ampak je blo ze po prvi uri OK.. v vseh sluzbah do zdej..
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:06:51
|
|
|
|
viv_
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:08:21
|
|
|
|
Mišni
|
Čestitke za službo, možu pa (auč!) čimprejšnje okrevanje.
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:30:25
|
|
|
|
čokoladka
|
Čestitam za službo! Samo je videti ,da je bolj živčen tvoj mož Upam,da je vse vredu z njim... Moj prvi dan službe? Uh, menjala sem več služb ampak vedno je en čudn filing... sedaj, ko opravim neke izpite grem na novo del.mesto in me kr skrbi, da nebi osvojila vsega... Velik sreče ti želim
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:42:30
|
|
|
|
blue sky
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:50:24
|
|
|
|
*kinnie*
|
Čestitke!
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 10:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!
|
|
|
|
RE: Dobila službo:)))))))))))) 5.6.2008 11:31:48
|
|
|
|
Rožica I
|
Čestitam ! Itak, da boš kdaj kaj kiksnila, ampak motiti se je človeško, ne ? In če je bil šef v preteklosti s teboj zadovoljen, bo sedaj še bolj, saj si sedaj starejša, modrejša in imaš več izkušenj! Zato samo hrabro punca ! Možu pa čimprejšnje okrevanje !
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?