Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobila napotnico za naprej...!!! 28.4.2009 20:25:11
|
|
|
|
balončica
|
divans1, jaz ne vem nič o tem, bi te pa rada nekaj vprašala. Se spomnim, ko si pisala o tem, da je test pozitiven, pa da si šla takoj na pregled. A se je na UZ-ju kaj videlo, gestacijska vrečka, karkoli? Ker jaz naj bi bila približno enako noseča, kot ti takrat, pa se ni na UZ-ju videlo nič, kot da nisem noseča, trije testi so bili pa pozitivni. Srečno ti želim, držim pesti, da se ti vse srečno izteče.
|
|
|
|
RE: Dobila napotnico za naprej...!!! 28.4.2009 20:38:01
|
|
|
|
čebelca2
|
divans, nisi napisala kam so te poslali (samo naprej) - a na genetsko posvetovanje ali kake uz preizkave? jst sm po 2ss dobila napotnico za genetsko in uz na reorodukciji kjer so me poslal na HSC (sem imela na uz potrjeno pregrado)... me niso nič drugače obravnavali, ne vem zakaj bi me, če misliš da zard tega ker je indikacija za preizkave 3ss - ne vem zakaj bi mogla še enkrat čez to, jst na to nism tko gledala...
|
|
|
|
RE: Dobila napotnico za naprej...!!! 28.4.2009 20:46:14
|
|
|
|
čebelca2
|
pa še to - jst sem imela 2x ss in vedno isti čas (slabih 8t) ampak plod ni vredu rastu, pri prvem se mi je itak kr ulila kri pri drugem je pa puls bil tko šibek in naenkrat ga ni blo več. po HSC in odstranitvi pregrade sem zopet noseča in smo že vidli srček ki zelo ropoče in je bil pregled pred enim tednom, zdej sem v 9t... upam da bo vse ok. sem pa kr sama takrat po 2.ss dohtarju povedala da imam zihr pregrado, da zato pride do dol starosti ploda naprej pa ne gre.pa je reku da verjetno ni ampak ker sem bla zatežena me je poslal naprej... G na uz mi je takoj reku da s tako pregrado je čudeš da sem sploh zanosila, nemogoče bi pa blo donosit... vztrajaj in nč se pustit odgnat, lahko se najde kak dohtar s tistimi bednimi "ah, sej ste še mlada, sej bo...." čas teče, tud če si mlad, 1.ss sem imela pri 23., zdej sem pa 25.
|
|
|
|
RE: Dobila napotnico za naprej...!!! 28.4.2009 21:12:04
|
|
|
|
divans1
|
Balončica, pri meni se tudi še ni videlo nič, ker je še prezgodaj. pred ss pa se je videla Gv 2mm. Čebelca2, napotnico imam za KL za reprodukcijo, primarna neplodnost in napisala je še, da prosi za vse preglede...
|
|
|
|
RE: Dobila napotnico za naprej...!!! 28.4.2009 21:14:38
|
|
|
|
zmajaz
|
Poznam eno, ki je pred kakimi 3 tedni, če ne še več, dobila napotnico za MB, ker ne more zanosit že več kot dve leti - naročili so jo konec avgusta, pa še to je prvič samo razgovor, potem te pa spet naročijo čez nekaj mesecev, da sploh začnejo s kakimi preiskavami. Čakalne vrste so torej obupno dolge. Ne vem pa, za kam točno si ti dobila napotnico.
|
|
|
|
RE: Dobila napotnico za naprej...!!! 29.4.2009 19:46:38
|
|
|
|
čebelca2
|
ja, divans jst sem imela isto napisano na napotnici in so me kr na uz naročil, verjetno pa ker so takoj vidli da imam veliko pregrado niso nič drugega več preizkovali. poklicat morš 1. dan menstruacije in se naročiš, na vrsti si pa že v tem ciklu... seveda če bo potekalo tako kot pr meni, ti si pa že imela HSC pregled a ne? se mi zdi da si nekje napisala... ne vem kaj sledi temu. upam da hitro prideš na vrsto...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?