Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 21:44:00
|
|
|
|
Belika
|
... v šparu namreč... včeraj sem kupila radič in je bila cena 1,19, danes mi pravi tašča da ga je zjutraj gledala po 2,19 pa sve prišle do ugotovitve, in sem bila prej v Šparu (okoli 19h) pa zanalašč pogledam ceno če so ga res v enem dnevu podražili za cel €, in je bila gor cena 2,79 . Mislim no 2x v enem dnevu... Sicer je pa to pred prazniki baje standard.... No sama na cene nisem najbolj pozorna, le če kako stvar redno kupujem potem opazim. Za kašico sem dajala 3,20 danes je bila 3,50 (bo jutri mogoče že 4 in potem čez dva dni spet reklama da je 20% znižana ), Za To-to robčke pa sem do sedaj plačevala 1,50 (cca.) in so po novem 1,97.... Eh...
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 21:48:04
|
|
|
|
muco
|
Ne verjemi tašči!
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 21:58:08
|
|
|
|
Belika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Ne verjemi tašči! Jah ampak v enem dnevu je šel kljub temu gor iz 1.19 na 2,79... a ni to malo pretirano takšen poskok???
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 22:04:47
|
|
|
|
muco
|
Imaš prav,ene par artiklov v akcijo,da privabiš, ostalo pa podražit!Takle mamo.
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 22:08:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz sem dons na rit padla, ker sem šele na blagajni izvedela in plačala za 4 hello kitty sponke za lase (špangice) 8 eur! V Šparu. Pa to ne more bit res no..
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 22:10:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz sem dons na rit padla, ker sem šele na blagajni izvedela in plačala za 4 hello kitty sponke za lase (špangice) 8 eur! V Šparu. Pa to ne more bit res no.. ja fak no..prav še enkrat grem preverjat kaj piše na artiklu in kaj na računu..no, res ne morem dojet no...
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 22:37:03
|
|
|
|
poli*
|
Povsod dražajo vsepovprek. Trajno nizke cene, zaklenjene cene, ipd. vse se kar potihoma podraža... To-to robčki so v merkatorju že nekaj časa 1,39€ (TNC).
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 22.12.2009 23:26:38
|
|
|
|
rija
|
za to pa bom jaz poskušala čim bolj bojkotirati slovenske trgovine kot sem že prejšnjič napisala: 3 paprike one rumena-zelena-rdeča....pri nas v lidlu 1,2 eur....v Avstriji enake v 0,49 eur... pa to je daleč od tega, da bi bila to edina taka stvar....
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 23.12.2009 10:28:16
|
|
|
|
botrca
|
Meni se zdi, da se vse draži...ne samo hrana .
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 23.12.2009 10:54:32
|
|
|
|
liliana
|
Meni se pa zdi, da je drugo proti hrani prav poceni.....hlače ali bluzo ali čevlje za 50 EUR nekaj časa imam....špecerije za 50 EUR pa v treh dneh ni več.....
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 23.12.2009 11:16:10
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Meni se pa zdi, da je drugo proti hrani prav poceni.....hlače ali bluzo ali čevlje za 50 EUR nekaj časa imam....špecerije za 50 EUR pa v treh dneh ni več..... Se strinjam.Za hrano pa znesemo tolk,da ne morš verjet
|
|
|
|
RE: Dobesedno vsak dan dražje 23.12.2009 11:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj vse damo za rit se mi zdi.Kdo je sploh zmislil,da moramo jesti...kolk bi prišparali,če nebi rabili hrane..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?