|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober sadni čaj
25.10.2011 9:16:16   
lotkla
Kateri je res okusen in ga vaši tamali radi pijejo, tudi recimo ohlajenega?
Naš 4-letnik v glavnem pije vodo ali  občasno multi solo, ki jo rečim z vodo (res največ prišparamo na sokovihuser posted image ).
Zdaj ko je prehlajen, mu dajem mercatorjev sadni čaj gozdnih sadežev, ki je dober in lepo diši, noter dam tudi limono in sladkor.
Rada bi tak čaj, ki ga ni treba sladkati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober sadni čaj
25.10.2011 9:28:00   
tasa_m
Naša tamala zraven komarčka pije od Hippa Jabolko Melisin čaj.
Še meni je zelo dober! user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2011 9:37:29   
Hope2
Men noben, ta malmu pa tudi noben, vsi so nekam umetni. Naš pije vodo, četudi je bolan, ne vidim poante, da bi moral piti čaj, celo sadni, samo zato, ker je bolanuser posted image . Vitamine in med skonzumira na druge načineuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2011 9:40:35 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2011 9:37:49   
Najaa
Naši pijeta čaj samo, ko sta bolani in zadnje čase kupujem od Teekane enega sadnega, na katerem je narisana babica. Sej se mi zdi, da se reče babiči čaj. Ga pa ne sladkam, ampak dam med in limono.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2011 9:43:03   
enea
jaz kupujem sadne čaje v hoferju, sladkam z medom,... ga vsak dan spijemo 2-3 litre, pa četudi nismo bolniuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2011 9:49:56   
Paštetka
Naša pijeta vse. S tem, da največkrat sladkam z medom, potem z javorjevim sirupom ali sirupom aloe vere.
Pijeta pa od metinega, koprivovega, sadnega otroškega (tistega, ko so ko koščki sadja in se ga odcedi).
Zelo imata rada pa tudi JEžeka. V Mercatorju sem ga kupila in je gor narisan ježek in jabolka, če se ne motim in je kao za bolan trebušček ali nekaj takega. NE vem več točno.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2011 10:02:14   
Nika v službi
Pri nas pijemo čaje celo leto, poleti ohlajenega, pozimi oboje, hladnega in toplega. Skuhamo mešanico čajev, doma imamo vedno vsaj 6 - 8 vrst + nekaj tistih za odrasle (English breakfast ipd.), skuhamo cel lonec, prelijemo v bovlo in pijemo čez dan. Sladim izključno z medom, dodam limono, včasih pomarančo, grenivko...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2011 11:24:39   
Paštetka
http://colnect.com/ur/teabags/teabag/5835-Zeliščhi_Sadni_In_Otroški_čaji_Matik-Matik-سلووینیا

ta je zelo dober

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2011 11:27:34   
Andromeda
Tudi mi vse leto pijemo čaje, najraje jih kupujem v raznih čajnicah ali pa npr. v Mullerju, kjer imajo veliko izbiro čajev od njihove blagovne znamke. Trenutno pijemo od Mullerja sadni čaj "Lambada" in ga nič ne sladkam, ima pa tak prijeten okus po ananasu. Včasih kupim tudi kak čaj v filter vrečkah, naš fantek ima zelo rad okus jagoda - vanilija, kupim pa kar Mercatorjevo znamko.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2011 14:18:50   
Brinčika
Od Nani-ja iz Trebnjega, lani smo ga dobili vsepovsod v DM, Sparu, Tušu... zdaj ga pa ne dobimo nikjer, vsi sadni so bili zelo okusni pa tudi dišali so ful, najboljši je bil jabolko s cimetom, pol pa jagoda vanilija, potem pa vsi ostali sadni po vrsti. A jih je mogoče kdo zasledil kje se jih da kupit?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2011 21:07:57   
tintin
mi pijemo vse možne čaje, skozi celo leto...nesladkane in vsi smo tako čist zadovoljni. Poleg čajev pijemo še vodo in občasno sok z vodo. Dober sadni čaj je iz DM, okus jagode, gor narisan medvedek. Zelo fajn je tud en dm-jev jabolko s cimetom, sicer nimam preveč rada sadnih čajev, sploh tistih na osnovi hibiskusa...če že delam sadnega, potem dam v vrč 1,2 litra vode 1 filter sadnega in dva filtra zeliščnega (planinski, meta,...)

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2011 8:02:37   
Anonimen
Zaenkrat sem probala že kar nekaj čajev, pa me je najbolj očaral jabolčni čaj iz Lidla ... res ima en tak okus kot topel jabolčnik in ne potrebuje dodatkov. Drugače imamo pa zelo radi čaj iz ingverja, žličke medu in limone ... majka user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2011 8:48:27   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Zaenkrat sem probala že kar nekaj čajev, pa me je najbolj očaral jabolčni čaj iz Lidla ... res ima en tak okus kot topel jabolčnik in ne potrebuje dodatkov. Drugače imamo pa zelo radi čaj iz ingverja, žličke medu in limone ... majka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

U, jaz sem si ga ravno 3 dni nazaj naredila. Res je super

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?