|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober pediater??...KJE (od Šiške do Šentvida)
9.11.2011 19:55:14   
Mali Štrumf
Ojla,
Imam en problem... user posted image
Moj sinko je star eno leto in bi rada zamenjala pediatra...
Želela sem k dr.Vodušek, pa žal očitno sprejema samo novorojenčke user posted image ...slišala sem da je ful dobra (pa če bi poslušala taščo bi jo zdaj imela)...

Skratka, zdaj pa imam problem ker naša trenutna pediatrinja enostavno meni ni več všeč! Na začetku je bila prijazna, potem pa z vsakim obiskom manj. Že moj srček se začne takoj jokati samo da jo zagleda (najbrž bi to pri vsakem zdravniku naredil, ampak vseeno).
No, danes pa sem imela situacijo kjer mi je počil film! Šla sem iskat napotnico za alergologa, šla bi k dr.Vodušek pa seveda rabim napotnico), ker sumimo (smo skoraj prepričani) da ima sonček alergio na jajca in moramo opraviti teste zaradi prehrane v vrtcu (če ne zaradi drugi stvari)...no in ker se mi je mudilo, sem jo lepo prosila če mi lahko samo napiše napotnico, pa mi je rekla da ona more videt otroka in mi zaloputnila vrata...(aja, pa že pri treh mesecih smo imeli taka testiranja, tako da ni šlo za neko novo ugotovitev)...no, v tistem trenutku pa sem samo vzela kartico in odšla vsa jezna ven iz zdravstvenega doma!!!

OK, no zdaj pa moj problem...rada bi imela pediatra na koncesijo.

Če pozna katera, v okolici od Šiške do Šentvida, kakšnega res dobrega pediatra mi prosim povejte, da se bom lažje odločila, ker v zdravstvani doma Šiška k tej zdravnici ne grem več!...Pa tako so jo vsi hvalili kako je dobra...očitno ne za vse user posted image

P.S.:se opravičujem za tole dolgo pisanje, ampak sem res jezna in razočarana nad našim zdravstvom, da niti pediatri ne znajo več delati za otroke, ampak delajo ker pač morajo!!!

LP

Moj sinček je moje največje bogastvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober pediater??...KJE (od Šiške do Šentv...
9.11.2011 20:11:34   
nusi
mi imamo v šiški dr. molko, kar se tiče strokovnosti 1a, kar se tče odnosa pa ne vem, do nas je ok, ni neka klepetulja, ampak meni je pomembno, da ni nesramna in predvsem, da je učinkovita. ima pa gužvo in je treba sestro res lepo prositi, da te vzame.

(odgovor članu Mali Štrumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2011 20:19:45   
Mali Štrumf
Ravno za dr.molka sem tudi slišala da naj ne bi bila dobra...ampak zdaj itak ne vem več komu in kaj naj vrjamem user posted image

...bi pa vseeno raje imela koncesionarja, ker NAJ bi bilo manj gužve kot v zdravstvanih domovih...ampak najbrž tudi to ni vedno res...pa vsak ima najbrž drugačno izkušnjo z zdravnikom...itak pa upam da bomo čim manj pri kateremkoli zdravniku user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2011 20:36:18   
Tasika
Katero pa imate sedaj, če ni skrivnost?

Mi smo z Molko zelo zadovoljni. Strokovna, natančna, vedno vse preveri,... Gužva je, ampak jaz se naročam tudi če sta otroka zelo bolana, tako da potem ne čakam (veliko). Tudi sestra mi je super.

Pri koncesionarjih (ena prijateljica pri enem dr na viču, druga pri voduškovi) je menda problem dobiti zdravnika izven urnika (turnus), ob sobotah, dopustih,... tako da sta šli obe v zd ob vstopu otrok v šolo.

Lep pozdrav
tasika

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2011 20:56:09   
Mali Štrumf
Nevem če lahko javno povem katera pediatrinja se mi je zamerila da ne bo kaj narobe s strani RR?..
...sem ti poslala v ZS user posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2011 21:01:21   
Najaa
Ti kar povej, sej tukaj se vsak dan opravlja. user posted image
A ti misliš Voduškovo, to je tista ki dela tudi teste za alergijo? V Dravljah? Ja, ona je zelo fajn, sva bili s hčerko pri njej zarad testov. Drugače pa smo tudi v Šiški sam ne pri Molki, nje videt ne morem in se je v velikem loku izogibam.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2011 22:17:06   
Mali Štrumf
user posted image ...ok, moj komentar se nanaša na dr. H.R. iz zd šiška...tiste ki ste v šiški itak veste čigave so kratice...

No, zdaj me pa zanima kaj si mislite o dr. Vodnikovi v Šentvidu?...brala sem pozitivne in negativne komentarje...ima katera še kakšne izkušnje?

Sploh ne vem katerega pediatra naj izberem, saj ga ne bi rada menjala vsake pol leta user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2011 18:29:31   
Najaa
Vem katero misliš ja, ti povem da imam tudi jaz slabe izkušnje z njo, čeprav jo ful hvalijo.
Mi smo najprej tudi hoteli h Vodnikovi pa ni več sprejemala, ona je res fajn. Ene parkrat je hčerko vzela, ko še nismo živeli v Lj in jo lahko samo pohvalim. Ker pa ni sprejemala novih pacientov, smo šli v Šiško in ker so tako hvalili tole, ki jo tudi ti omenjaš, smo želeli h njej. Na srečo ni sprejemala tako da smo pri dr. A. Ona je pa super, res.

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2011 18:40:50   
Shorty_
Jaz imam hčerko pri H.R. do sedaj sem blazno zadovoljna, res. Tudi sedaj ko rabim napotnico za UZ trebuha za malo ni problemov. Sem pa prej imela O.T.S v istem zdravstvenem domu in tisto je šele bilo problemov in težav.... obup.

Upam da najdeš pediatra za malega čimprej.

lp Shorty

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2011 18:41:56   
Shorty_
Vrata ti je vrjetno zaloputnila sestra S., ki pa ji znajo včasih živčki mal popustit ja user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2011 18:59:50   
Najaa
Sam po moje ti bo vsak zdravnik rekel, da mora najprej videt otroka. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2011 19:17:44   
Mali Štrumf
Shorty: Ne, vrata mi je zaloputnila dejansko zdravnica (btw. s kavo v rokiuser posted image )...no in še zapovrh je imela tak pogled, kot da bi si mislila...kaj pa mene brigajo tvoji problemi...brezveze res
...aja, pa sestra S. je res da včasih malo smotana samo vseeno se mi zdi kar ok...čeprav je najbolj ok tista malo starejša z blond lasmi ali pa tista ki je ponavadi na okenčku z dolgimi skodranimi lasmi user posted image ...

No, anyway...v Šiški ziher ne bomo ostali, ker nočem nikoli več nabasati na tole zdravnico...žal...če bo kdaj teba it na Metelkovo(upam da čim manjkrat) pa tut upam da ne srečamo ravno nje user posted image

Najaa: Ja to je logično da bo vsak hotel videti otroka, samo naša t.i. pediatrinja je vedela za kaj se gre, ker je bil sinček že pri 3h mesecih testiran za te iste alergije in ni prvič da bi rabila tako napotnico...razlika je zdaj samo v tem, da prvič nas je ona napotila k alergologu, zdaj pa je bila moja želja po tem, saj sem sama opazila spremembe zaradi jajc...no tukaj je pa potem bil problem očitno, ker sem sama ugotovila nekaj in ne ona...
...al pa kaj jaz vem user posted image ...problem je ona sama user posted image

Lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2011 19:22:36   
mateyka
aha, pozabi potem - nisem vedla da nočeš niti stopit več na ped. oddelek zd šiška user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.11.2011 19:24:40 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2011 21:17:27   
PC Baby
Vidim, da si razkurjena in ti verjetno moj komentar ne bo dosti pomagal. Mi smo tudi pri H.R. in smo jo dobili praktično po zvezah! Takrat ko smo mi rabili P je bila zabasana in ni več sprejemala, so mi pa znanci zdravniki povedali, da je odlična pediatrinja, trenutno najboljša v ZD Šiška. Smo kar pogosti uporabniki in nismo imeli ene slabe izkušnje kar se tiče odnosa - stroke pa itak. Je pa res, da ko ima ful gužvo, je malo manj buci buci in mica maca z otroci, ampak jih popedena in ...naslednji.

Praviš, da je vedela za kaj gre, ker je bil že pri treh mesecih testiran... A res misliš da se za vsakega od 500tih ali 600 ali koliko že pacientov pride na glavo pediatra, spomni kdo je bil in na kaj vse testiran?

Težko je dobit dobrega pediatra in jaz bi na tvojem mestu požrla svoj ponos in svojemu sončku omogočila preverjeno kvalitetno pediatrinjo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
11.11.2011 22:03:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2011 22:03:31   
Najaa
Oprosti, ne moreš trdit, da je najboljša v celem ZD. Je človek kakor vsi in ima tudi slabe dneve in ga po domače povedano userje. Jaz imam 2 slabi izkušnji z njo in takrat je bila zelo nestrokovna. Poleg tega je res, kar je napisala avtorica posta, da se včasih obnaša kot da si ji odveč, vsaj do pacientov, ki niso pri njej. Jaz bi prav tako lahko rekla, da je naša P najboljša, ker smo zelo zadovoljni z njo, je strokovna in korektna. 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2011 22:09:36   
Mali Štrumf
Moje mnenje o naši trenutno pediatrinji je pač tako kot je...konec koncev ima vsak pravico do mnenja kajne?!..

...pač tako sem se odločila in enostavno ne bom tega spregledala zaradi neki govoric o nevemkakšni dobri najboljši in oh in sploh pediatrinji...

Res je da je lahko za nekoga dober pediater za drugega pa je ta isti lahko slab...vsak ima svoja merila, vsak ima svoj okus in vsak ima svoj pristop...

Moje prvotno vprašanje pa je bilo če mi lahko katera priporoči kakšnega dobrega pediatra...pač po njenem mnenju seveda...rada bi zbrala čim več informacij o pediatrih ki so mi dokaj blizu da se res ne bomo vsake par let ali pa pol leta selili k drugemu (malo za šalo malo zares)...

Saj pravim...tudi jaz sem slišala že marsikaj, na koncu pa se itak vsak odloči po svoje (pa je t prav ali narobe)...itak potem vidiš ali si se po svojem mnenju odločila prav ali ne...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
11.11.2011 22:20:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2011 22:37:24   
Najaa
Če v ZD Šiška nočeš več stopit, Vodnikova pa ne sprejema, pol v tej okolici ni več kaj dosti izbire. Mislim, da je v ZD Šentvid še ena, sam ko sem jaz pred dvema letoma iskala P, tudi ni sprejemala. Drugače je pa Voduškova tudi P, na koncesijo, pa se pri njej pozanimaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2011 22:44:00   
Mali Štrumf
Upam na najboljše user posted image
Voduškovo sem tudi klicala pa žal sprejema samo novorojenčke, tako da odpademouser posted image ...
bomo že nekaj našli...upam da kmalu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2011 22:49:51   
Najaa
Če pelješ otroka h njej na test za alergijo, ji tam osebno reci. Mogoče se bo pa dalo kej zmenit, ker ženska je res fajn, obvlada in da se z njo zmenit. Pa sestra je tako prijazna, sam med in mleko je je.user posted image To resno mislim, ne hecam se.

Neposredna povezava do sporočila: 21
11.11.2011 22:52:32   
PC Baby
Kateri so kazalniki za dobrega pediatra ne vem in ne - ne ocenjujem je jaz kot dobro P, ker nisem usposobljena za to in niti strokovnjakinja. Sem povedala, da je to mnenje drugih zdravnikov pediatrov.

Mnenja so pa itak relativna, a ne? To se vidi že po tej debati. Vsak pa ima absolutno pravico do svojega ;)

Srečno pri iskanju drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 22
11.11.2011 22:56:35   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Mali Štrumf

Voduškovo sem tudi klicala pa žal sprejema samo novorojenčke, tako da odpademouser posted image ...

Glede na tvoje pisanje je najbolje, da tvojega sončka kar sama zdraviš, postavljaš diagnoze itd. Saj veš, sonček je tvoje vesolje, ti pa si tudi sama očitno sposobna postavljat diagnoze, tako, da res ne vidim smisla, da ga dr. pregleda preden ti da napotnico.

Neposredna povezava do sporočila: 23
11.11.2011 23:55:29   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: Mali Štrumf

Glede na tvoje pisanje je najbolje, da tvojega sončka kar sama zdraviš, postavljaš diagnoze itd. Saj veš, sonček je tvoje vesolje, ti pa si tudi sama očitno sposobna postavljat diagnoze, tako, da res ne vidim smisla, da ga dr. pregleda preden ti da napotnico.

ne bit tko stroge no user posted image . Jaz ji čisto verjamem, da jo je minilo, ker se je P tako obnašala do nje. Skratka naša Molka pi tebi odpade, kot si že napisala. Vseeno bi rada povedala še nekaj kar se mi zdi pri P pomembno. Jasno je, da bi vse rade, da bi bila P prijazna do nas in otroka, nekega grobijana tudi jaz ne bi zraven spustila. Vseeno mi je pri naši P všeč to, da vedno "zadane" diagnozo, kar za nekatere ostale po lastnih izkušnjah ne morem trditi user posted image . Ne rečem, je bila zelo prijazna tista druga P, samo kar se pa samega zdravljenja tiče pa efekt 0 in smo pristali na Metelkovi. Pri Molki se nam to ni zgodilo, tudi kar pove pove odločno, ne pa da neki menca, kt da še sama sebi ne verjame, plus je pa seveda to, da ima prav. Če je otrok bolan da brez problema bolniško, če meni, da je zdrav pove in ga pošlje v vrtec. Meni je pomembno tudi to, da ne nažene panike, ne pošilja na neke preiskave in laboratorije zato, ker ne vem kaj bi napisala. Bi pa tudi jaz bila vesela če bi bila bolj zgovorna, pri njej dobim včasih neprijeten občutek, da smo številka (kar v resnici tudi smo), ampak sem se odločila, da dam na prvo mesto druge stvari.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.11.2011 23:56:49   
Mali Štrumf
OK...se ne mislim kregat zaradi kr enih stvari...ni vredno
Ne poznaš me, ne sodi o meni...
Ja vsaka mama najbolje ve kako in kaj bo s svojim otrokom...
Ne ne postavljam diagnoze, samo sumim na določeno stvar...itak pa nisem pristaš zdravnikov in vsega mogočega sranja...samo žal rabim uradno potrdilo od zdravnika zaradi prehrane v vrtcu...če tega ne bi rabila ne bi niti hodila do alergologov in še koga, ker so tudi drugi manj agresivni načini ugotavljanja stanja alergij in tudi zdravljenja...

Vse skupaj lahko pustimo, ker sem se odločila vse kar sem se hotela, tudi na podlagi drugih člankov, forumov in podatkov svojih kolegic, bližnjih itd.

Tako da, hvala vsem ki ste mi povedale svoje mnenje... user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?