|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober okulist - Maribor
4.5.2010 8:00:13   
sončnica24
Pozdravljene,

za mojega 18 mesečnika sem dobila napotnico za okulista, sedaj pa me zanima kje v Mariboru je kak dober pa predvsem da je navajen dela s tako majhnimi otroci. Napotnico sva dobila zaradi škiljenja, bi rada zdravnica preverila, ker ni 100% če škili ali je samo tako "videti" zaradi malce širšega noska.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober okulist - Maribor
4.5.2010 8:04:23   
zvesta
v bolnišnici je ena, ki dela posebej z otroci.... bom poskusila se spomniti priimka...

evo, tale: Neva Budimlić, dr. med.

kar pokliči na očesnega in povej kar si napisala tule...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 4.5.2010 8:05:48 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2010 17:59:25   
*Pija
Hmmm mislim, da v bolnišnico sprejamjo samo poškodbe in operacije. Vsaj jaz sem tako razumela, ko je enkrat sestra eni mamici razlagala, ko je s punčko prišla. Da oni na takšne napotnice kjer ni nujno in nevem kakšne preglede ne delajo. Pa mislim da je očesni oddelek za otroke in odrasle isti. Je pa na Vošnjakovi tudi okulistka, ki dela z otroci.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2010 21:00:17   
mama06
Pozdravljena,

sicer nismo iz MB, ampak k okulistu pa hodim z mojim čmrlom (2,5 leti) v MB k dr. Nevi Budimlič. Najdeš jo v novi stavbi poleg stolpnice (levo) in mislim, da je drugo nadstropje. Ko stopiš iz dvigla, imajo na tleh otroške nogice, ki te popoljejo direktno do dr. Budimličeve. Iz dvigala na desno in do konca hodnika. Spodaj v pritličju je pa ORL.

Pokliči v bolnico in naj te vežejo v ambulanto k dr, pa se naroči. Zdravnica je sicer super, samo načakali se boste.

Pa super opravite.

(odgovor članu *Pija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2010 13:26:02   
Davana
Jaz sem bila z mojim malčkom nekajkrat pri dr. Budimličevi - ker je nedonošenček in ga je ona spremljala že v bolnici - potem pa mi je rekla, da moramo k eksternemu okulistu - in mi priporočala dr. Kanclerja na Cankarjevi. Čakalna doba sicer precej dolga (lahko se odločiš tudi za samoplačniški pregled - mislim da je cena okrog 40 eurov) ampak je super okulist. Tako se je lepo zavzel za mojega malčka, pregledal vse, kar so sicer gledali tudi v bolnici - tako da - Priporočam.

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!