Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dober okulist - Maribor 4.5.2010 17:59:25
|
|
|
|
*Pija
|
Hmmm mislim, da v bolnišnico sprejamjo samo poškodbe in operacije. Vsaj jaz sem tako razumela, ko je enkrat sestra eni mamici razlagala, ko je s punčko prišla. Da oni na takšne napotnice kjer ni nujno in nevem kakšne preglede ne delajo. Pa mislim da je očesni oddelek za otroke in odrasle isti. Je pa na Vošnjakovi tudi okulistka, ki dela z otroci.
|
|
|
|
RE: Dober okulist - Maribor 4.5.2010 21:00:17
|
|
|
|
mama06
|
Pozdravljena, sicer nismo iz MB, ampak k okulistu pa hodim z mojim čmrlom (2,5 leti) v MB k dr. Nevi Budimlič. Najdeš jo v novi stavbi poleg stolpnice (levo) in mislim, da je drugo nadstropje. Ko stopiš iz dvigla, imajo na tleh otroške nogice, ki te popoljejo direktno do dr. Budimličeve. Iz dvigala na desno in do konca hodnika. Spodaj v pritličju je pa ORL. Pokliči v bolnico in naj te vežejo v ambulanto k dr, pa se naroči. Zdravnica je sicer super, samo načakali se boste. Pa super opravite.
|
|
|
| Stran: [1] |
učitelji oš jožeta moškričapopiAnketa za vse na oš Jožeta Moškriča.
Sabina Mattersdorfer (
65%)
Marko Popit (
7%)
Damjan Košir (
9%)
Mojca Štangar (
2%)
Klavdija Rudolf Voje (
7%)
Barbara Jordan Fleten (
9%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!