|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober dan
25.7.2005 17:07:19   
soncece24
Kje ste vse? se skrivate? sončite? jaz pakiram počasi za morje, pa se mi ne da več (čeprav sem spakala samo začimbe do zdaj:)-) pa bi malo čvekala, če se kateri da?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dober dan
25.7.2005 17:09:31   
rija
da,da. Kam pa greš?

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dober dan
25.7.2005 17:11:57   
soncece24
Na hvar. V kamp. sto stvari moram zraven vzet. najbolj srečna bom, ko bo vse v avtu in bova zavila okoli prvega ovinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dober dan
25.7.2005 17:12:44   
rija
krasno! kako dolgo pa ostaneš?

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dober dan
25.7.2005 17:13:07   
soncece24
3 tedne

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dober dan
25.7.2005 17:14:00   
Špacka

mi delaš skomine z morjem:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dober dan
25.7.2005 17:14:10   
rija
jaz tako dolgo še nisem bila na dopustu, pa po pravici povedano, ne vem če bi zdržala 3 tedne nekje. najdlje 16 dni, pa mi je bilo že ober glave...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dober dan
25.7.2005 17:16:21   
soncece24
lani sem bla 24 dni ... n koncu sem res bla že malo tečna, mela sem dovolj že kampa, iglic, pa pomivanja posode - no bolj nošenja do korit, drugače pa na morju bi lahko bla celo leto ni problem...

ti pa letos doma ostaneš? zarad :nosecka:ne? boljše, pa boš naslednje leto duplo, se ne splača riskirat.

špacka, kaj pa ti? boš tudi kr doma?

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dober dan
25.7.2005 17:17:51   
india
grrrrrr, sonček tiho mi bodi z morjem :grrr:
mene bo pa zgleda vrglo,ne vem, če ne bom zakuhala danes :((

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dober dan
25.7.2005 17:19:11   
rija
ja letos doma, no dobro da sva šla vsaj marca malo na morje... drugače bi se mi zmešalo. pa z mojim sva že zdaj cela fertig!!! bom ginekologinjo prosila, če mi dovoli v septembru za vikend dol skočit. če bo vse ok seveda.
sončece, a mate prikolico dol, al gresta s šotorom?

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dober dan
25.7.2005 17:19:52   
Špacka

sem že bla, 14 dni Paga tako hitro mine....
doma sem šele en teden, pa se mi zdi da je morje že tako daleč...

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dober dan
25.7.2005 17:21:06   
soncece24
s šotorom greva. vlačiva pa tolko s sabo ko da bova mela gostilno doli: 2 mizi, 8 stolov, 2 kuhalnika, mesoreznico, hladilnik... boljše da ne veste... moj :love: je obseden. lani smo še pohane šnicle v kampu jedli, hujše ko doma.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dober dan
25.7.2005 17:21:51   
rija
haha! joj, jaz pa nisem glih tip za šotor. v prikolici sem že bla dva vikenda, pa ne vem....

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dober dan
25.7.2005 17:25:13   
soncece24
jaz se ne sekiram, mi je čisto fajn v šotoru. jaz edino presenečenj nimam rada (predvsem neprijetnih) drugače pa nisem haklik. tu vsaj vnaprej vem na čem bom spala, pa kaka bo kuhinja:)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dober dan
25.7.2005 17:27:31   
rija
ja vsaj to. mi smo letos s prijatelji mislili skupaj kupit prikolico, samo ko smo računali, koliko pride pavšal v dobrem kampu, ca. 2000 eur, smo ugotovili, da smo enostavno preveč zaposleni in bi bila ta prikolica večinoma prazna ali bi pa častili vse možne "prijatelje". mogoče drugo leto, ko bomo meli :duda: pa ga bomo odselili na morje.:)

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dober dan
25.7.2005 17:34:54   
india
Babuške, dobro čvekajte, jaz grem ležat, iamm kar visoko vročino:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dober dan
25.7.2005 20:03:21   
viv_
baaaaaaaa... jaz nimam še nič spakirano, samo v glavi :) Enkrat kmalu moram na potovanje v Iran - ni treba razmišljat kera majca, pa kere hlače... Itak si zaroletan :)-

Miška, kaj te je pa prijelo?

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dober dan
25.7.2005 20:40:16   
india
Oj,Viv, ne vem drugega, kot to, da me bolijo vse kosti, še tiste,ki jih nimam in vse mišice, pa da kuham, tudi brez štroma :)-:)-:)-:)-
So pa v lekarni rekli, da je to poletna viroza in ne pomaga drugo kot limona in lekadol :(:(:(

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dober dan
25.7.2005 20:41:42   
viv_
dr. viv pa ugotavlja, da je verjetno za teboj prišlo vse kar se je dogajalo in si se končno sprostila, te je pa fizično sesulo... pomoje da je to. jaz sem vedno zbolela, ko je bilo konec izpitnega obdobja in so živci popustili...

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?