|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj voziček ?
8.2.2006 18:35:41   
mata
Imamo 17 mesečno punco in ne kaže več nobenega zanimanja za prevažanjem z vozičkom ,radi bi ga prodali ,a se bojimo da je prekmalu. kakšne so vaše iskušnje ? Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj voziček ?
8.2.2006 18:45:02   
Teni_

Ko naša več ni kazala zanimanja za vožnjo v vozičku,smo ga nehali uporabljat. Zdaj je stara 2 leti in 1 mesec, pa ga ne uporabljamo.

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2006 18:47:30   
Primoza
Če do zdaj ni prišel v poštev ga kar prodajte. Po drugem letu so že zelo gibljivi.

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2006 19:27:22   
frutka_
Mi še ga full uporabljamo, mali je star 19mesecev in ga dnevno v njem prevozim okrog 45min. Hodiva peš v vrtec in nazaj.
Jaz ga ne bi prodajala, saj ga lahko malce umakneš za vsak slučaj in še ga vedno prodaš kasneje. Če nimate finančne stiske potem itak ni panike, pospravi ga v klet.

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2006 19:30:57   
NinKa
Naš ga ni maral od 15 meseca naprej. Tako, da imamo sedaj doma 3 vozičke, pa nobenega niti pogledat ne mara.

Bo jih očitno treba prodat.

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2006 19:44:26   
KODA
Tastarejši ni nikakor hotel ven,dokler se ni rodil tamali.
Tamali je pa že pred 2 letom kazal nezanimanje za voziček.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2006 19:49:10   
Maxica
Nam pa pri našemu 1,5 letniku še vedno pride prav.user posted image  En čas se rad vozi, potem ga pa dam malo ven, da sam hodi, ko se pa naveliča, ga pa dam nazaj. Tako da zaenkrat se še nič ne "buni" in ga bomo še kr uporabljali.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2006 19:56:39   
tejčica
Pri nas smo ga nehali uporabljati kmalu po 1. rojstnem dnevu. Ko je shodila je ni več zanimal in niti ni več želela noter.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2006 20:21:42   
karmy
midva sva ga nehala uporabljat po 2 letu... zdaj pa ga še imam, saj kadar je bolan in ima vročino ter se počuti slabotnega (drugače ga ne dam več notr), ga ne morem nest k zdravniku (nimam avta), ker ga dam v buggy in greva...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2006 20:43:22   
kofetek2010
počakajte do jeseni, kr za na morje bo mogoče še prav prišel user posted image  naš se je na morju zadnjič vozil pri 3,5 letih, smo lahko šli zvečer na sprehod in če je bil preveč utrujen je kar v vozičku zaspal user posted image  mi2 sva si pa lahko še kakšno pijačko v miru privoščila user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2006 20:52:17   
lelaval
Meni je prišel prav do 4. leta. Sploh na morju - zvečer lepo zaspijo v vozičku.
Jaz ga na tvojem mestu še ne bi prodala.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2006 21:29:49   
babylove
Ne razumem, kako lahko pri 1,5 leta starem otroku ne uporabljate več vozičkov. A to ste verjetno sami taki, ki se do dvigala z avtom pripeljete? Ali pa otroke nosite.Če grem jaz na daljši sprehod z otrokom, ali pa npr. peš v center mesta, se malček utrudi in po določeni razdalji z veseljem sede v voziček. Ne vem, kako bi lahko naredila drugače, brez vozička.

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2006 7:23:56   
*pepelka*
Mi smo ga uporabljali skoraj do 4. leta, pa nam ni bilo nič odveč. Ko smo bili na dopusto, smo ga zvečer lahko vozili naokrog. Če se ni hotel peljati je pač hodil peš, ko pa se je utrudil, smo ga dali noter in je lahko zaspal. Isto je bilo tudi pri drugem otroku in upam, da bo tako tudi sedaj pri naši mali, ki je stara 6m in se veliko prevozi.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?