Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:05:41
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem hitro nehala, mogoče nekje pri 3 mesecih(se ne spomnim več točno :ups: )
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:13:49
|
|
|
|
ZARA
|
tud jst isto kot malika...;)
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tudi...Aja ciao..(kakšna kultura niti ne pozdravim)tako kot pravi Malika,smo kmalu, mislim da pri treh mesecih opustili kapico po kopanju.8)
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:29:18
|
|
|
|
jasmina
|
Mi je pa nismo nikoli dajali, tako nam je svetovala patronažna. Verjetno zato, ker smo ga od začetka kopali kar v spalnici kjer je spal in ga nismo nosili iz enega prostora v drugega. Če imate vse prostore enako ogrevane, mislim, da potem ni panike. lp:rozica:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:32:02
|
|
|
|
tina.nika
|
Mi smo tudi hitro nehali dajat kapico po kopanju, mislim, da nekje pri 2 mesecih. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:37:45
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Tudi mi smo hitro prenehali mogoče mesec dni ali pa še to ne res pa je bilo v sobi toplo tako da se ni mogel prehladit res pa je imel tudi bolj malo las tako da ko smo ga obrisali so bili laski že suhi. LP.tara:angel:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:49:23
|
|
|
|
Tipi
|
Mi smo končali nekje pri 3,5 mesecih. So nam bile vse premajhne, novih pa nisem hotela kupiti, ker se mi je zdelo brez veze. lp:sloncek:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:51:21
|
|
|
|
mtd
|
mi je nismo nikoli; ga je patronažna prvič kopala in mu je ni dala, pa ga vedno kopam v kopalnici in pol greva v spalnico; hvala bogu, še ni bil bolan, pa je že skoraj 5 m star. lp
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:52:08
|
|
|
|
mtd
|
aja, ga pa za po hodniku kar z brisačo po glavici pokrijem lp še enkrat
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 9:57:38
|
|
|
|
KIRA
|
jaz jo pa kar s fenom sušim in ni treba nobene kapice, poleg tega je pa soba dovolj topla...
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 10:21:13
|
|
|
|
mala maja
|
ufff, moj mali je star 3.5 leta pa mu po kopanju še vedno naredim rutko iz tetra pleničke na glavi. Ne mara fena :((:(( in ker leta po stanovanju gor in dol mu raje dam nekaj na glavo. No kapico smo nehali uporabljati nekje v 6 mesecu.:zmeden:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 10:41:09
|
|
|
|
Moyca_
|
nikoli; nam je patronažna odsvetovala-češ, naj bi bili potem preveč občutljivi
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 10:57:06
|
|
|
|
kimi
|
mi je tudi nismo dajali kapice pa je blo čist ok-nam nobeden ni rekel da mu mormo dat tako da sedaj to prvič slišim
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 11:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi nikoli nismo dajali kapice gor. :zmeden2:Sicer nima gostih lask, tako da se posušijo že, ko ga obrišem z brisačko. Je pa res, da ga kopam v spalnici, imamo pa povsod v stanovanju enako toplo.
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 15:23:21
|
|
|
|
Sonka
|
Tudi mi nismo nikoli dajali kapice.:sloncek:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 16:32:04
|
|
|
|
mehurčica
|
Ene 5x sem mu jo dala, pol pa več ne. Sem mu malo obrisala z brisačo in počesala s krtačko pa so se laski hitro posušili. Tudi sedaj, ko ima že kar dosti laskov, mu ne dajem kapice in tudi fenam mu ne. Samo sfrotiram, kolikor pusti, pol se pa laski sami kmalu posušijo. Imamo pa kar toplo v stanovanju-cca.22 stopinj. Pa-pa:miska::kuza::muca:
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 18:37:09
|
|
|
|
Blanka77
|
Jaz prvič slišim, da je treba po kopanju dat kapico gor in je tud nikoli nisem, pa je pupa čist zdrava.
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 20:02:36
|
|
|
|
*
|
Jaz mu še zdaj dajem, ampak enkrat tedensko, ko mu operem laske..za cirka 1-2uri. Lp!
|
|
|
|
Do kdaj ste dajale dojenčkom še kapico po kop... 8.11.2004 20:06:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi nismo nikdar dajali kapice gor, tud nihče mi ni omenil, da bi bilo dobro - zdajle prvič berem, da v večini to prakticirate... na srečo nismo imeli nikdar nobenih problemov. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?