Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:06:07
|
|
|
|
kakadoo
|
Vedno? Jaz ga nikol sploh nism dol dajala. Tud ko nisem dojila.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:15:23
|
|
|
|
rubica
|
dokler sem ponoči dojila, skoraj 11m.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:17:19
|
|
|
|
nusi
|
js ga imam namen nosit dokler bom dojila oz. potrebovala blazinice, kar bo pa verjetno kar do konca. Pa sej za ponoči imaš lahko tiste čist tamehke - niso bogve kaj za pogledat, ampak za ponoč so ok . Al pa prov nočno izvedbo, so pa kot športni modrci - ala top, pa se isto naramnce odpenjajo.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Do kdaj ste imele ponoči modrc za dojenje? Jaz sedaj dojim dober mesec in ga še vedno nosim. Od kar pomnim spim brez modrca. Tud ko sem dojila ga nisem mogla imet.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:20:31
|
|
|
|
Izabelina
|
Od kar pomnim spim brez modrca. Tud ko sem dojila ga nisem mogla imet. js isto... sam zdej ko bom dojila ne vem, a ni tko, da lahko mleko mal vn teče? nočem pa met vse mokro... kako potem to preprečiš? ker men tut ne paše met modrca ponoč gor, se počutm kot, da bi mela oklep in da ne morm normalno dihat...
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:20:34
|
|
|
|
Naja31
|
Dokler je mleko ven teklo samo od sebe. Ko se je ponudba-povpraševanje uravnalo sem nehala nositi modrc ponoči.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:21:33
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina Od kar pomnim spim brez modrca. Tud ko sem dojila ga nisem mogla imet. js isto... sam zdej ko bom dojila ne vem, a ni tko, da lahko mleko mal vn teče? nočem pa met vse mokro... kako potem to preprečiš? ker men tut ne paše met modrca ponoč gor, se počutm kot, da bi mela oklep in da ne morm normalno dihat... Pri meni je fejst teklo. Ko je otrok začel sesati na eni dojki, se je iz druge vedno vlilo. Pa če je otrok spal dalj časa kot ponavadi, je tudi teklo ven.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 14:22:11
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica dokler sem ponoči dojila, skoraj 11m. genau isto
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 15:02:29
|
|
|
|
ledenka
|
nikoli ga nisem imela ponoči. ko se je ponoči dojil, mi je sicer teklo iz druge dojke, ampak takrat sem imela pri roki plenico, po ene 2 mesecih pa sem nehala puščat
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 21:13:57
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Pri prvem sinu sem ga nosila noč in dan dokler sem dojila (14m), ker je vedno nekaj kapljalo in curljalo pa še taka sem bila kot Dolly Parton. Zdaj v drugo so bile že v štartu manjše in čeprav imam mleka za izvoz nič ne izteka (razen med dojenjem samim, za takrat pa imam eno tetra plenico v postelji). So pa zdaj veliko bolj "cunjaste" kot so bile v prvo in ponoči modrca ne rabim (me pa drugače ne bi motil tudi če bi ga nosila, ker sem se opremila z ultra udobnimi).
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 1.9.2010 22:13:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nikoli ponoči. Imam v postelji eno blazinico za dojenje in ko tamalga pristavim, si dam pod pižamo na drugo dojko blazinico. To je vsa umetnost. Tudi podnevi nimam prav modrca za dojenje, ampak navaden modrc brez naramnic (v H&M sem dobila takega poletnega - samo bombaž, spodaj elastika, zgoraj silikon - za džabe!) - si ne predstavljate kolk bolj hitro maš dojko ven kot v modrcu za dojenje . Je pa res, da nisem ravno pri ta obdarjenih .
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 4.9.2010 22:24:19
|
|
|
|
samado
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Dokler je mleko ven teklo samo od sebe. Ko se je ponudba-povpraševanje uravnalo sem nehala nositi modrc ponoči. Enako.
|
|
|
|
RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje 5.9.2010 13:32:07
|
|
|
|
divans1
|
Vedno podnevi in ponoči, že 4 mesece, mleka je dovolj hehehe....:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?