|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj ponoči modrc za dojenje
1.9.2010 14:02:30   
natasarobi
Do kdaj ste imele ponoči modrc za dojenje? Jaz sedaj dojim dober mesec in ga še vedno nosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj ponoči modrc za dojenje
1.9.2010 14:06:07   
kakadoo
Vedno? user posted image  Jaz ga nikol sploh nism dol dajala.
Tud ko nisem dojila.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2010 14:15:23   
rubica
dokler sem ponoči dojila, skoraj 11m.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2010 14:17:19   
nusi
js ga imam namen nosit dokler bom dojila oz. potrebovala blazinice, kar bo pa verjetno kar do konca. Pa sej za ponoči imaš lahko tiste čist tamehke - niso bogve kaj za pogledat, ampak za ponoč so ok user posted image . Al pa prov nočno izvedbo, so pa kot športni modrci - ala top, pa se isto naramnce odpenjajo.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2010 14:18:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Do kdaj ste imele ponoči modrc za dojenje? Jaz sedaj dojim dober mesec in ga še vedno nosim.

Od kar pomnim spim brez modrca. Tud ko sem dojila ga nisem mogla imet.

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2010 14:20:31   
Izabelina

js isto... sam zdej ko bom dojila ne vem, a ni tko, da lahko mleko mal vn teče? nočem pa met vse mokro... kako potem to preprečiš? ker men tut ne paše met modrca ponoč gor, se počutm kot, da bi mela oklep in da ne morm normalno dihat...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2010 14:20:34   
Naja31
Dokler je mleko ven teklo samo od sebe. Ko se je ponudba-povpraševanje uravnalo sem nehala nositi modrc ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2010 14:21:33   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

js isto... sam zdej ko bom dojila ne vem, a ni tko, da lahko mleko mal vn teče? nočem pa met vse mokro... kako potem to preprečiš? ker men tut ne paše met modrca ponoč gor, se počutm kot, da bi mela oklep in da ne morm normalno dihat...

Pri meni je fejst teklo.
Ko je otrok začel sesati na eni dojki, se je iz druge vedno vlilo. Pa če je otrok spal dalj časa kot ponavadi, je tudi teklo ven.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2010 14:22:11   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

dokler sem ponoči dojila, skoraj 11m.

genau istouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2010 15:02:29   
ledenka
nikoli ga nisem imela ponoči. ko se je ponoči dojil, mi je sicer teklo iz druge dojke, ampak takrat sem imela pri roki plenico, po ene 2 mesecih pa sem nehala puščat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2010 21:13:57   
izgubljena_ovcka
Pri prvem sinu sem ga nosila noč in dan dokler sem dojila (14m), ker je vedno nekaj kapljalo in curljalo user posted image  pa še taka sem bila kot Dolly Parton. Zdaj v drugo so bile že v štartu manjše in čeprav imam mleka za izvoz nič ne izteka (razen med dojenjem samim, za takrat pa imam eno tetra plenico v postelji). So pa zdaj veliko bolj "cunjaste" user posted image  kot so bile v prvo in ponoči modrca ne rabim (me pa drugače ne bi motil tudi če bi ga nosila, ker sem se opremila z ultra udobnimi).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2010 22:13:21   
K_a_t_i
Nikoli ponoči. Imam v postelji eno blazinico za dojenje in ko tamalga pristavim, si dam pod pižamo na drugo dojko blazinico. To je vsa umetnost.
Tudi podnevi nimam prav modrca za dojenje, ampak navaden modrc brez naramnic (v H&M sem dobila takega poletnega - samo bombaž, spodaj elastika, zgoraj silikon - za džabe!) - si ne predstavljate kolk bolj hitro maš dojko ven kot v modrcu za dojenje user posted image . Je pa res, da nisem ravno pri ta obdarjenih user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2010 22:24:19   
samado
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Dokler je mleko ven teklo samo od sebe. Ko se je ponudba-povpraševanje uravnalo sem nehala nositi modrc ponoči.

Enako.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2010 13:32:07   
divans1
Vedno podnevi in ponoči, že 4 mesece, mleka je dovolj hehehe....:)

(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2010 12:46:58   
koala
Jaz sem moder nosila še mesec po tem ko sem nehala dojiti, ker so bile še vedno polne in težke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?