|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj plenička/ponoči?
2.1.2009 14:04:42   
Salja
Torej?Kdaj ste se je rešliuser posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj plenička/ponoči?
2.1.2009 14:18:44   
Tipi
Pri 20 mesecih.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2009 14:49:23   
TomTaylor
Ah to je pomojem zelo zelo različno. Nekateri prej, drugi kasneje. Naša je stara 3 leta pa še vedno ima pleničko. Od kolegice pa je stara malenkost manj kot 2 leti, pa je tudi čez noč suha. Ful je različno.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2009 14:51:34   
Gina
Pri vseh treh otrocih skoraj istočasno kot podnevi, oz. menda 14 dni kasneje. Med 24. in 26. mesecem. Se pravi pri dobrih dveh letih.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2009 15:00:54   
mimi30
Podnevi pri 24mes, ponoči pa 14dni kasneje. Plenička je bila več noči zaporedoma čisto suha in smo jo vzeli vstran.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2009 15:40:24   
Mišni
Pri nas je bil podnevi suh pri dveh letih in pol, ponoči pa je imel do 4. leta zihr še plenico. Menda jo je treba vzet takrat, ko je podnevi suh, če je ne, se potem zadeva zavleče. No, saj mene ni motilo, se pač je.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2009 16:06:03   
Petr_a
Okrog 3 leta.

Se ne sekiraj,ko bo bo.
Če je pa otrok star več kot 5 let je pa treba k zdr

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2009 18:57:48   
Anonimen
Moja je stara 4 leta in 3 mesece in ima še vedno pleničko ponoči.Ta otrok tako trdo spi,da ne vem kako bomouser posted image Je rekel P ,da pač mehur še ne sporoči možganom da je polnuser posted image
Pa sem mislila,da bi jo z bujenjem nosila na wc in bi mogoče dobila občutek....ja pa ja.Tako trdo spi,da jo komaj zbudiš,če ti pa rata pa tko opleta z rokam in nogam,da je grozauser posted image
Ne vem kaj bomo.....

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2009 20:37:01   
sttj
verjele ali ne,moja prijateljica ima hči,ki je stara 9 let pa še zmeraj ima ponoči plenico,bila je že pri zdravniku ampak je rekla bo že minilo,meni sicer to ni  normalno,pri takšni starosti,ponoči tako spi,tudi,če jo odnese zjutraj sploh nič ne ve in tudi,če je polulana je ne moti in se ne prebudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.1.2009 23:39:44   
Nika v službi
Mi smo pleničko ukinili istočasno z dnevno plenico - je ni hotela več. Sicer je bilo kakih 14 dni primerno pestro ponoči, pa tudi kasneje ji je še kdaj ušlo med spanjem (prebudila se je šele, ko je bila že polulana), ampak tudi te prehodno obdobje je hitro minilo.

Aja, stari pa smo bili dobri 2 leti in pol.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2009 8:28:06   
Naty*Taja
Mi smo stari 3,5 in jo še imamo...

MONTIGNAC

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2009 10:31:17   
mukicamu
Tako kot so ti že punce napisale ima čas , da se navada spat brez pleničke do 5 lete, potem se pa otroka smatra za enuretika...no sicer ni tako preprosta diagnoza, lahko je tudi kaj drugega...kakorkoli, če sta vidva s partnerjem dolgo lulala v posteljo, ima tudi vajin otrok veliko verjetnost.
Tako kot si napisala taki otroci zelo trdno spijo, imajo veliko kapaciteto mehurja in še nedozorel sistem v možganih.
posvetuj se s pediatrom, obstajajo tabletk, ki jih otrok vzame pred spanjem in je ponoči suh, ponavadi taki otroci jemljejo tabletke kakšno leto, potem so pa sami suhi. Tabletke niso hormoni, so neke vrste pomagalo, da prebrodi težave.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2009 10:36:07   
Udb
Mi smo jo ukinili ene 2 tedna po tem, ko je ni imel več podnevi. Pa še ta čas je bila bolj za moj občutek, ker je bila suha. To je bilo pri 22 mesecih.

(odgovor članu mukicamu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 10:41:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?