Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Do kdaj nočni obrok AM? 18.5.2008 22:08:42
|
|
|
|
ThinkPink
|
Do kdaj so vaši malčki imeli nočni obrok AM? Torej, naša 9m še vedno spije en obrok am ponoči, cca.180ml. Spi od 20h-12h, če ji ne dam mleka noče nazaj zaspati (sem seveda poskusila že vse, da bi jo pretentala - dudo, vodo, čaj, nošenje na rokah, prestavila sem jo iz njene v najino posteljo...pa ne pomaga, saj se v roku pol ure spet zbudi.) Ko ji dam mleko zaspi v roku nekaj sekund in lepo spi do 6 ali 7h. Vem, da hranjenje ponoči ni ok zaradi zobkov, metabolizma itd...pa vendar sploh ne vem kako ga ukiniti...Drugače pa čez dan normalno je, ima 5 obrokov, vendar ne poje ful veliko, temveč v mejah normale.
|
|
|
|
RE: Do kdaj nočni obrok AM? 19.5.2008 6:09:13
|
|
|
|
bodoča
|
Tudi jaz se to sprašujem. Moj skoraj 9 mesečnik tudi še 1x je ponoči, lahko ga sicer zamotim za kakšno urco, samo pol hoče flaško. Pojma nimam kako bi ga to odvadila, samo najbolj mi je pa smešno to, da par noči prespi celih, brez hranjenja, pol pa spet par noči je. Drugače je moj navajen zvečer okoli 8 h spit flaško in gre spat, pol pa se zbudi, čist ob različnih časih, brez reda. Sem mu poskusil dajat bolj pozno flaško, okoli 10 h, pa se vseeno zbudi ponoči. Pa zdaj ko je večji je postal bolj občutljiv na vsak šum. prej tam do nekje 3 - 4 meseca, sma se lahko z možekom pogapvarjala, gledala tv, poslušala muziko, pa se ni zbudil, zdaj pa samo zakašljaš, pa je pokonci .
|
|
RE: Do kdaj nočni obrok AM? 19.5.2008 6:49:00
|
|
|
|
racman2
|
Moj je pojedel flaško ob osmih zvečer in sem mu okrog 23h dala še enkrat flaško v spanju, ker je bil suh in sva pri 1 letu nehala s tem brez težav. Po moje še ni take panike zaradi zobkov. Saj, če je buden in ko spije flaško, mu lahko z gazico očistiš zobke, če te to skrbi.
|
|
|
|
RE: Do kdaj nočni obrok AM? 19.5.2008 8:12:33
|
|
|
|
kristinaj
|
poskusi ji zadnji obrok pred spanjem dati malo več, dodaj čokolino, piškote, da bo bolj močna hrana in bo mogče zdržala celo noč... samo pazi, da bo cucelj večji, ker bo hrana gostejša, obstajajo tudi cuclji za gosto hrano....
|
|
|
|
RE: Do kdaj nočni obrok AM? 19.5.2008 10:01:19
|
|
|
|
Solero
|
Do kdaj nočni obrok? Po mojem do takrat, ko otrok rabi. Če za primerjavo vzamemo dojene in nedojene otročke, vidimo, da dojeni ponoči rabijo/želijo/hočejo večkrat pit, nedojeni pa 1x. (To je seveda posplošeno, glede na to, kar se bere na RR.) Večinoma pa nehajo, ko se približujejo 1. rojstnemu dnevu. Torej slej ko prej se to konča. Tako so narejeni in narava je že vedela, zakaj. Jaz ne vidim razloga, da mu ne bi dala, če vem, da to rabi. Tudi jaz težko zaspim lačna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?