Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 17.2.2009 10:26:52
|
|
|
|
nuala
|
Prva 2 meseca nisem solila, potem pa zmerno ( kar pomeni da sem jaz, ki imam rada slano morala dosoliti, ostali pa ne )
|
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 17.2.2009 12:37:04
|
|
|
|
blazka
|
Jaz sem samo čisto na začetku kuhala neslano oz. s čisto malo soli, pri približno 8 mesecih sta že jedla bolj normalno slano hrano. Mislim, da ji pri 13 mesecih že lahko normalno soliš. Takrat naj bi otroci že jedli skoraj vse...
|
|
|
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 17.2.2009 12:50:18
|
|
|
|
josephine27
|
živjo! moj ima 9m in tud mi kuhamo večinoma nesoljeno. jaz bom začela zmerno solit nekje po enem letu.
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 18.2.2009 18:13:30
|
|
|
|
fitzgerald
|
meni je pa patronažna rekla, da lahko majceno solim, prav tako piše na razpredelnici o uvajanju GH, ki sem jo dobila od patronažke (podoben dokument o uvajanju GH se dobi tudi na netu, a ne znam priložit), in sicer naj bi bilo potrebno malo soliti zaradi joda zdaj sem pa malo zmedena
< Sporočilo je popravil fitzgerald -- 18.2.2009 18:26:20 >
|
|
|
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 18.2.2009 20:48:17
|
|
|
|
Čarli08
|
Meni je p rekel, naj čisto malo solim. Od začetka. In bom tako naredila.
|
|
|
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 18.2.2009 21:02:45
|
|
|
|
Tisana
|
Ko ni hotla več nič jesti . Na začetku sem solila samo določeno hrano - tisto, ki je res bljutava neslana, potem pa, ko je začela jesti isto kot midva, pa pač jé slano, s tem, da tudi midva jeva bolj malo soljeno.
|
|
RE: Do kdaj nesoljena hrana? 21.2.2009 18:50:58
|
|
|
|
josephine27
|
meni so pri pediatru rekli nič solit in sladkorja do enega leta. baje je nekatera hrana že sama po sebi slana. ne vem moj očitno ni zbirčen ker z veseljem je tudi neslano.
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?