|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj lupiti jabolko?
1.10.2008 13:33:58   
karolinca
Torej, do kdaj ste svojim otrokom lupili:
- jabolko, hruško
- breskev, nektarino.
Naj povem, da je dete staro 8 mesecev in je vso sadje surovo. Nisem ji še dala jagod, citrusov, ananasa, grozdja. Kdaj dati grozdje in kako je z olupkom?

< Sporočilo je popravil karolinca -- 1.10.2008 13:43:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj lupiti jabolko?
1.10.2008 20:04:04   
Paštetka
ne vem zakaj bi mogla lupiti user posted image . Sploh zdaj, ko so sveža domača jabolka zrela in hruške in ima lupina polno vitamina C. Če je ne more pojest, lupino zmiksaš in ji jo ponudiš.

Grozdje in ananas daš že komot.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu karolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2008 20:23:08   
ThinkPink
Jaz lupim jabolka in hruške še zdaj, pa je stara skoraj 14m. Namreč zadnjič je planila po jabolku, ki je bilo neolupljeno in se skoraj začela daviti, ko je odgriznila olupek, tako da jaz pač jabolko olupim in narežem na majhne koščke ali naribam.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2008 20:55:23   
Alfabeta
Jaz sem moji 8 mesečnici ravno zadnjič v trgatvi dala grozdje, sicer je pocuzala ven sokec, lupino pa sem vrgla stran.

Glede lupljenja pa...odvisno od otroka do otroka. Če ga navadiš da lupiš potem je tako kot moj taprvi, ki je še pri 3,5 letih hotel olupljeno jabolko, ker so jih v vrtcu vzgojiteljice lupileuser posted image . Ampak jaz sedaj pri tadrugi tudi že olupim, ampak samo kadar ji dam v roke krhelj, sicer se ji ustavi

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2008 21:38:44   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Glede lupljenja pa...odvisno od otroka do otroka. Če ga navadiš da lupiš potem je tako kot moj taprvi, ki je še pri 3,5 letih hotel olupljeno jabolko, ker so jih v vrtcu vzgojiteljice lupileuser posted image .

Se strinjam. Kakor otroka navadiš.
Čisto na začetku sem seveda lupila, ampak ne dolgo.

Grozdje in ananas že lahko daš, samo pazi ker po ananasu lahko ima vneto ritko. Zato začnita počasi.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2008 11:19:26   
Tisana
Mi naši vse lupimo, predvsem zato, ker ima veliko problemov s prebavo, lupina pa definitivno lahko povzroči probleme. Breskev in nektarino ji pa lupimo predvsem zato, ker je lupina alergena. Nam je bilo vse "južno" sadje odsvetovano, pa tudi breskve za nekaj časa, ko je bila pri pupi ugovotovljena alergija na KM. Smo ji pa že dali grozdje in dodatnih prebavnih problemov zaradi njega ni imela.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2008 11:26:17   
mateyka
naša ne jé lupine, ker jo enostavno spljune ven. ne mara lupine in kaj čmo..

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?