|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj flaška?
23.10.2006 20:02:52   
Bonnie_RR
Pozdravljene!

Moj sinko je star dobrih 8 mesecev in ima zaenkrat 3 obroke na žlico in 2 še na flaško. Vedno bolj razmišljam, da bi mu začela dajat tud večerjo (mlečne kašice) na žlico.
Naj povem še, da rad je na žlico, ima pa 2 zobka (spodnji enkici).

Prehitevam, ali je že čas za to?
Do kdaj ste vašim user posted image  sploh dajale flaško?

Lp

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 23.10.2006 20:04:46 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj flaška?
23.10.2006 20:09:04   
Petraa
od 8 meseca nismo uporabljali flaško

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 20:10:47   
eya
Sicer še nismo toliko stari, ampak tako po feelingu se mi zdi, da lahko nehate s flaško, samo mora pa nekako še vedno dobit 500 ml mleka na dan...

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 20:35:03   
puncica
hmm tako za intermeco, naša ima pri 2 letih pa 4 mescih zvečer še vedno deci mleka po aventovi flaši, pa naj se cartauser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 20:57:42   
Blacky30
Naš pri 21. mesecih še vedno poje zjutraj in zvečer na flaško 210 ml čokolinota. Pa ne vem, zakaj bi že zdaj s tem prenehala, če mu je všeč, da lahko zjutraj v postelji papca in zvečer na kavču? Kaj pa je v tem narobe?user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 21:05:47   
lenika
Naš je star 5,5 mesecev in poje zvečer rižolino po žlici. Drugače je dojen in flaške ne uporabljamo, kupila pa sem mu magični lonček, ker bomo počasi s pitjem tekočine (voda, čaj).

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2006 7:56:13   
Špacka

Moja pri 19 mesecih še vedno zjutraj in zvečer popije flašo mleka ali kakava.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2006 8:14:34   
Marogica
Ta starejši je jedel na žličko od 6 meseca dalje vse. Ta mlajši pa mi je dal "za vedeti" pri ca . 8 mesecih, da bi rad tudi mlečno kašico jedel na žlico. Kar naenkrat ni hotel več piti in je odklajnal stekleničko, dokler nisem ugotovila, v katerem grmu tiči zajec.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2006 20:21:04   
Bonnie_RR
Ne ne, sej zaradi tega, ker ne vem in nočem česa prehitevat, pa vprašam vas tu gor.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2006 20:25:50   
Anonimen
Zjutraj jo je pri nas dobivala do 19 mesecev, zvečer pa jo še zmeraj dobi(jo kar komaj čaka da ji jo dam) pa je stara 22 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2006 11:49:49   
arielca
Pri nas smo pri 8,5 meseceih ukinili flašo. Je preprosto ni več marala.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2006 12:04:06   
Udb
Pri nas je zvečer čokolino po flaški (star 1 leto).

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2006 11:18:44   
AKŠ
pri nas so telebajski in dva dcl čokolina na flašo, zvečer ,prava uspavanka....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2006 11:20:07   
AKŠ
aja - jutri bomo stari eno leto....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2006 12:07:19   
TONČI.
Moj zvečer ob 17-18 ure enkrat poje cel krožnik gresa, kosmičov ali kaj podobnega. Potem okoli 19.30, ko gre spat more pa obvezno dobit še celo flašo mleka. Drugač sploh ne zaspi. Star eno leto. Je pa res, da imampravega jedca. Samo ne vem kam da, ker je suh.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
28.10.2006 9:45:55   
marty5
Bonnie_,  jaz se ravno s tem ukvarjam. Tudi mi smo imeli/imamo še flašo zjutraj in zvečer s tem, da sem ta teden začela uvajati večerjo na žlico - okrog 19. ure (grisolino, čokolino). Potem pa tik pred spanjem mu dam še malo mleka po flaši - spije pa morda 40ml, tako da tudi to počasi ukinjam, saj tudi sam nima interesa. Imamo pa tudi mi le spodnji 2 enkici in danes je pokukala še zgornja leva.

Poskusi, sej sami pokažejo, če jim kaj ne paše. Jaz mislim, da se bomo od flaše zelo hitro poslovili........

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.