|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj dojiti?
25.6.2005 22:06:28   
Elena B
LP!
Imam eno vprašanje: do kdaj ste ve dojile, dojite ali mislite dojiti vaše :duda:? In: kako ste jih odvadile? Lana Maria bo konec meseca dopolnila 11 mesecev in se pripravljam na ta dogodek. Ne vem kako bom speljala. Sicer jo dojim zvečer, zjutraj in ko se ji ljubi... Naslednji teden grem v službo :sloncek::sloncek::sloncek:, ona pa v vrtec. Vsaka izkušnja je dobrodošla. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Do kdaj dojiti?
25.6.2005 22:10:19   
Seven*
Kar dojiti naprej. Zakaj nehati? Jaz bi nadaljevala. Mene je mama dojila 2.5 leti. Seveda, ce tebi ne ustreza vec je pa potem druga pesem...

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Do kdaj dojiti?
25.6.2005 22:11:49   
Gina
Do kadar ti (vama) paše.:)

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Do kdaj dojiti?
25.6.2005 22:12:11   
Anonimen
Do kdaj dojiti? Dokler obema ustreza.

Kako nehati? Ko boš dokončn odločena, ne težko izpeljati. Dva ali tri večere malo joka, pa gre, pri nekaterih pa še to ne.

Jaz dojila 15 mesecev.

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Do kdaj dojiti?
25.6.2005 22:14:31   
Anonimen
Katja poskusila...bo že kmalu dve leti ko doji,mali dobol histerični napad:(jokal,da bi se kmalu zadušil.
Bo pač dojila,dokler bo hotel,pa njej pasalo.

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Do kdaj dojiti?
25.6.2005 22:51:05   
Maxica
Jaz tudi nameravam še dojiti, če bo le :duda: to hotel. Se pa tudi dojiva tako vidva-zjutraj, zvečer in čez dan, kadar mu paše. In kljub odhodu v službo čez en mesec ne razmišljam o prenehanju z dojenjem. Zjutraj in zvečer bom itak doma, tako da se bova lahko, če bo le želel.

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 11:35:15   
muki1
Jaz ti ne morem pomagati. Midve se dojiva že 14 mesecev in ravno prehod v vrtec se mi ne zdi pametna ideja za prenehanje dojenja, ker je mogoče za otroka vseeno preveč da je naenkrat odstavljen na dveh frontah. Včasih se že skoraj 100% odločim, da bom prenehala z dojenjem, ker mi že preseda, da se še vedno doji ponoči, včasih grem v službo kot zombi, ampak se mi zdi da je mala totalno nora na joško in enostavno nimam srca, da bi ji to vzela. Vem da me boste ene obsojale in rekle, da je tako lažje, ker se mi ne da potruditi, saj po svoje boste imele prav, ampak ko bi videle to dete, kako se z veseljem naštima zraven, bi rekle, da se bo ta otrok dojil do prvega razreda.
Če bom imela še enega otroka, ga dojim 6 mesecev in niti dan več.
Zdaj pa dajte, bum po meni.

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 11:37:33   
smrka
meni se zdite pa smesne nosecke, da dojite tako dolgo otroke 2,5 leta :zmeden::zmeden: Pa se ene dojite po sluzbi, ko ste itak tako zmatrane????? Otroka je dobro dojit do 6 meseca oz do enega leta....... Nevem zakaj se mucite?

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 11:41:04   
Anonimen
Smrka, dojenje je daleč od mučenja. Pa saj če komu - kateri ne ustreza, če ji pomeni mučenje, se sploh ne rabi lotiti. Saj obstajajo flaše.

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 11:41:33   
Anonimen
Katji ni nobena muka meni ni bila nobena muka še pri dveh letih dojit.Ko pride iz službe domov se uležeta in leraksirata oba.Nobene ma prav nobene muke ni.

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 11:46:28   
smrka
Dejte mi povedat, kako naj si masiram sama bradavice da me nebodo bolele ko bom zacela dojiti. Ker imam obcutek da so mi zdaj zelo obcutljive.

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 11:57:04   
Anonimen
Nekatere si jih utrjujajo z grobimi frotirastimi brisačami, samo mislim, da je vse bolj lari fari. Jaz jih nisem, pa ni bilo posebnih težav.

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 12:43:02   
Anonimen
Jaz tudi ne..Katja pa je uporabljala na začetku balzam blazinice..sedaj pa so tako utrjene,da ji ne delajo nič več probleme.

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 15:37:11   
Elena B
Meni ni muka dojiti. Daleč od tega. Mislim pa, da obstaja eno "elastično" obdobje pri katerem bi se moralo otroka odvaditi. Freud bi že negativno obsojal mamo, ki noče "odlepiti" svojega otroka, ki se bo kot odrastel imel težave s svojim "Jaz". Bowlby bi pa rekel, da je to obdobje zelo pomembno za psihološko stabilnost otroka. Mama mu mora dati občutek varnosti. M. Klein ima tudi svojo teorijo... Mislim, da je praksa čisto druga stvar. Vsaka mama najboljše pozna svojega otroka in mu želi najboljše kar se da. Toda, tukaj leži težava... Kompliciram? Verjetno. :zmeden::zmeden:

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Do kdaj dojiti?
26.6.2005 15:48:26   
Anonimen
MOŠKI!!:(kaj pa oni vedo o materinstvu in dojenju?
Vsem se najbrž pozna,da so bili prekmalu odstavljeni od matere..so čustveno osiromašeni.;)8)

(odgovor članu Elena B)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Do kdaj dojiti?
28.6.2005 15:45:25   
bebica
Poznam 3,5 let staro punčko, ki se še vedno doji ponoči. :zmeden2:
to se mi pa res zdi že malo too much:ups:
Naš pobalinko se je sam odstavil pri 11 m in moram priznat, da mi je kar pasalo.

(odgovor članu Elena B)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......