|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj-hlače?
26.9.2007 6:24:08   
glen
Pozdravljene.
Zanima me do kdaj ste lahko normalno zapele svoje hlače(recmo ozke jeans),pustimo stat elastičme hlače in trenirke
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj-hlače?
26.9.2007 6:49:35   
Naja30
Prvič nekje do 3,5m. Zdaj pa še ne vem user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 7:15:03   
mika
nekatere hlače sem lahko nosila do 5meseca, ker sem imela majhen trebuh. pupo sem nosila zadaj, tako da sem nosečniške hlače oblekla šele po 5mesecu.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 8:36:32   
scubadiver
Na nuhalno v 12 tednu sem šla že v nosečniških hlačah, ker svojih kavbojk nisem mogla met več zapetih če sem sedela...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 9:03:25   
t*e*j*k*a
Mene so tudi kr hitro začele hlače žulit, čeprav nisem imela velikega trebuha, ampak ko sem se usedla je blo vse ful našponano in me je žulilo.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 9:12:12   
Strawberrie Cherrie
Uf, kr dolgo sem jih nosila. Tiste res ozke sem pospravila nekje okoli 20.tedna, ostale pa po 6m, ko sem dejansko začela nosit nosečniška oblačila.

Ni pa tukaj nekega pravila, kdaj oblečti nosečniške cunje. Jaz recimo nosim zelo nizko krojene hlače, zato verjetno sem jih nosila tako dolgo.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 9:23:34   
Zofy
Jaz sem sedaj v 2. polovici 15. tedna in še vendo lahko nosim svoje hlače. So pa zelo nizke, tistih, ki se zapnejo tik pod popkom pa ne upam niti poskusit, ker bi me ziher tiščale in bile neudobne.
Prijateljice pa so večinoma do 4. meseca začele nositi nosečniška oblačila in jaz tudi mislim, da bom enkrat takrat. Problem je zdaj namreč v majčkah. Hlače so zelo nizke, majice so mi bile prej ravno prav, zdaj pa zaradi malo povečanega trebuščka in zelo povečanih prsi malo bolj gor skočijo in sem pol gola okoli pasu. Tako da komaj čakam, da začnem z nosečniškimi hlačami, ker bom lahko vsaj več majic nosila...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 10:01:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 10:02:44   
solatja
hm, zelo malo časa. keke 3 mesece. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 12:20:56   
lunca2
Do 4 meseca.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 12:35:29   
kofetek2010
Prvič: - tam nekje do 20.tedna
Drugič: - v 7.tednu nosečnosti sem si že morala kupit nosečniške kavbojke user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 13:44:30   
*tajda*
Pri 14 tedni sem si kupila prve nosečniške hlače,ker me je motilo da me tiščiuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 13:54:01   
Lenny
Kavbojke obakrat do 4. meseca. Ostale hlače tam nekje do 5. meseca, potem pa je bil konec heca in smo šli zapravljat za nosečniške.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 15:18:19   
suzanamai
Do danes, sem v 37t. Je pa res, da je zelo nizek kroj, čez boke in mi cel trbuh ven gleda.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2007 16:44:40   
misar
sem v 21. tednu, še prejšnji teden sem svoje ozke kavbojke normalno oblekla...ta teden sem pa ugotovila da me grozovito tiščijo...tako, da zaenkrat rešujem situacijo s širšimi modeli hlač...nosečniške pa še ne...bo še kar nekaj časa za to.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2007 20:32:56   
novakatja
Nizke modele kavbojk in hlač celih 6 mesecev, potem pa nosečniške. K sreči je bilo poletje in ne zima.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2007 20:33:37   
Petraa
V 1 nosečnosti do 6 meseca,v drugi pa le do 2 meseca

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2007 20:33:59   
Anonimen
Ne vem. Takrat nisem nosila ozkega jeansa.

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 10:27:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.9.2007 14:29:02   
želva
Oprijete Kavbojke sem nosila tja do 5 meseca, potem hlače z nizkim pasom, ene nosečniške sem si kupla v 7. mesecu(za zdaj ko je bolj hladno, da mi trebuh ne prepiha), drugače pa še vedno nosim na enih z nizkim pasom pas-razumjivouser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.9.2007 22:12:34   
vaney
Živijo, bodoče mamice.
Jaz sem do danes prispevke v forumih le pridno brala, danes se vam pa pridružujem s komentarjem. Sem v 25. tednu nosečnostiuser posted image . Vidim, da ste vse zelo dolgo nosile svoje hlače. Jaz sem svoje kavbojke nosila samo dober mesec, potem me je pa grozno tiščalo in sem preklopila na svoje športne različice hlač. Po slabih 3 mesecih sem si kupila 2 nosečniške hlače, tako da zdaj nosim samo te hlače in 1 kavbojke, na katere mi je tašča prišila raztegljiv patent na vrvicouser posted image . Drugače pa elastična krila in trenirke (iz katerih sem seveda pobrala vse elastike in napeljala vrviceuser posted image ). Je pa res, da se mi je trebušček poznal že pri 2 mesecih in so me takrat že vsi v službi spraševali, če sem noseča. Zanimivo, ne?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.9.2007 22:14:38   
Ajvy
Ne dolgo, ker je me je kmalu oremk tiščalo, čeprav nisem imela kaj vidnega trebuha...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?