|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj....
15.6.2005 16:47:55   
natja_
Ali je v 12t ultrazvok še vaginalen ali se že vidi čez trebuh..? :ups:

by natja :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 16:57:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Do kdaj....
15.6.2005 17:13:25   
Anonimen
Pri meni čez trebuh ni videl v 12. tednu, je bil vaginalen uz.

(odgovor članu natja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Do kdaj....
15.6.2005 17:32:13   
Anonimen
Vaginalen

(odgovor članu natja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Do kdaj....
15.6.2005 17:49:02   
nana 27
jaz sem imela prek trebuha pregled. Obvezno pojdi lulat preden greš na pregled, da se bo videlo. Sicer te bo to itak od G sestra vprašala, ko boš prišla. aja, slišala sem, da tiste, ki imajo zelo veliko špehka gledajo vaginalno, ker se ne vidi dobro.

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Do kdaj....
15.6.2005 17:56:16   
Anonimen
Heeeej to pa ni res:(:)-:)-

(odgovor članu natja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Do kdaj....
15.6.2005 18:26:11   
SashaB
Jaz sem imela le prvi UZ vaginalen, nato pa vse skozi trebušček, tudi v 12t.:bravo:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Do kdaj....
15.6.2005 18:26:15   
Sofi
Smo gledali preko trebuha in veliko videli!
LP

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Do kdaj....
15.6.2005 19:27:24   
Pia73
Pri obeh :duda: sem imela v 12 tednu UZ preko trebuha. Pa ni res, da moraš prej lulat. Ravno poln mehur moraš imeti, da se bolje vidi. Vsaj pri moji G.

Jaz pa imam nekaj špeha, pa se je videlo preko trebuha, tako da je ta trditev bosa.

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Do kdaj....
16.6.2005 9:37:38   
Grascakinja
Ta s špehom je popolnoma bosa in z UZ nima nobene zveze. Kake neumnosti...

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Do kdaj....
16.6.2005 11:34:58   
TVN
Sem ena z obilo špehka in moram reči, da so si izjave na to temo različne, odvisno od G. Lahko povem svoje izkušnje. Moja G zagovarja dejstvo, da se UZ čez trebušček absolutno bolje vidi, če prideš s polnim mehurjem (če si bolj obilne sorte). Isto je potrdila tudi dr. Babnikova iz Dravelj. Po drugi strani pa mi je dr. Pušenjak pri NS rekel, da je to lari-fari in me poslal na stranišče izpraznit mehur (jaz pa sem ves čas čakanja trpela, ker mi je moja G rekla, da moram priti s polnim mehurjem!).
Zdaj pa vedi.

No, so pa določena dejstva in to je da UZ prodira do ?? cm v globino (podatka ne vem, vem pa, da obstaja, ker so mi povedali, pa sem pozabila). Kar pomeni, če imaš več špeha, je dlje do baby-ja in se slabše vidi.
Nimam pa ravno pojma, kako bi voda vplivala na to, da se bolje vidi.

LP!

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......