|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dnevno spanje 10 mesečnika
26.6.2006 15:58:05   
anek
Pozdravljeni!

Zanima me, kolikokrat dnevno gredo vaši otroci spat?
Naša hodi 2x in sicer enkrat dopoldan in enkrat popoldan, vendar so z uspavanjem takšne muke, da mi pobere toliko energije, da groza. Najprej jok in mencanje očk, v glavnem znaki da je zaspana, jo odnesem v posteljo, se uležem zraven nje in nato sledi vse prej kot pa spanje. Znaki zaspanosti kar naenkrat izginejo, sledi plazenj, dvigovanje, vlečenje las in nosa mamice, skratka obup. Ko jo vsakič znova položim nazaj, pa takšen jok, kot da jo iz kože ven devam. Vse sem že probala, zdej še celo rolete dol spustim, da je manj svetlobe v sobi, pojem, božam,... če jo pustim samo še večji jok, če jo odnesem v njeno posteljico, potem sploh niti slučajno da bi zaspala. V glavnem zmanjkalo mi je idej, ne vem več kaj naj še naredim.
Zvečer pa nobenega problema, takoj po ritualih v posteljico, odidem iz sobice, zaprem vrata in že spi.
Kako ve uspavate vaše malčke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dnevno spanje 10 mesečnika
26.6.2006 16:10:54   
Maleal
Pri nas ni razlike med popoldanskim in večernim spanjem.Popoldan gre spat po kosilu med 13 in 14 uro,ga položim v kindertpet in zapustim sobo.Pred mesecem,ko je bil star 10 mesecev,kot zdaj tvoja smo imeli iste probleme,ko sem ga dala v kinderpet se je takoj vstal in hodil po kinderpetu,po možnosti se še je zverinsko drl dokler nisem prišla v sobo in ga dvignila.Malo se ga pocartala in ko sem ga hotla dat nazaj v kinderpet se je začel spet histerično dret,kot da ga dajem iz kože.Kaj sem nardila?Zaprla sem vrata in ga pustila,da se joče,trajalo je dobrih 15 minut in je zaspal,drugi dan je hotel spet izkoristit situacijo in je jokal,sem ga pustila in je spet po 15 min. nehal,tretji dan je nehal po 5 min,četrti dan pa ni več jokal in tako je ostalo,od tega je mino mesec in pol pa mu ne pride več na misel ,da bi izkoristil z ipičnim drenjem.Saj se sliši malo kruto,da sem ga pustila jokat,a kako jo boš navadla v začetku,tako jo boš imela.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu anek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 16:11:25   
*alja*
Moja user posted image  je bila včeraj stara 10 mesecev in jo še kar podnevi uspavam na rokah - grozauser posted image ! Pa to včasih traja kar dolgo, sem že tuhtala da ji je mogoče preveč spanja dvakrat na dan, ker prej ni bilo problemov!

Nevem kaj ti naj svetujem, ker sama potrebujem nasvet!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu anek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 17:19:20   
muha1
Zdaj vidim kako srečo imam user posted image . Stari smo 11mes, spimo 2x na dan, dopoldan in popoldan po dve uri. Že od rojstva spi v svoji sobici, potegnem rulete, vklopim cd od Lapa in po petih min. že spimo user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 18:32:50   
tina104
Naš večinoma hodi spat samo še 1x na dan in zaspi na zizi. Ta varianta ni najboljša, ampak vsaj dere se ne in ne vstaja.
Drugače skoraj ne zna zaspat. Če spi 2x na dan, zvečer ne gre spat pred pol deseto. Saj vem, da ti nisem nič pomagala....
Aja, če spi 1x, ponavadi spi kaki 2 uri.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 19:20:42   
zoya24
Naš Žiga tudi spi še 2x na dan, dopoldne cca 2 uri, popoldne ša cca 1 uro. Včasih zaspi sam, včasih ga pa uspavam, vendar uspavanje traja cca 2 minuti. Tudi mi imamo srečo in nikoli ni bilo problemov s spanjem.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 20:12:31   
Jessy
Naša je pri 10 mesecih spala 1x na dan od 40 minut pa tja do max 1,5 ure, ob 20h pa je šla že spat. Zdaj, ko je bolj vroče, pa mi večkrat zaspi tudi okrog 18. ure, vendar gre potem spat šele okrog 22h.

Uspavamo je ne. Takoj po kosilu ji dam dudo in nesem v posteljico, kjer potem ordinira tudi po pol ure (skoraj nikoli ne joka, če pa že joka,p otem pa zagotovo po parih minutah odneha), nato pa omaga in zaspi. Če mi v več kot pol ure ne zaspi, ji ponudim 1 dcl mleka, ker jo po njem zagotovo zmanjka.
Zvečer pa po flaši mleka spet roma direktno v posteljico. Skoraj nikoli ne joka in zaspi takoj.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 26.6.2006 20:15:05 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.