Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dnevno (urno) varstvo Maribor 30.4.2009 9:03:17
|
|
|
|
tosja
|
Ne. Sem pa slišala, da se odpira nov vrtec na Betnavski ulici 1 -v bloku na križišču Betnavska-Jezdarska. A ve katera kaj več???
|
|
RE: Dnevno (urno) varstvo Maribor 30.4.2009 22:35:51
|
|
|
|
frutka_
|
Prvič slišim. Pa sem ogromno na terenu po centru. Sirček se mi zdi zelo fajn zadevica. Zelo radi ga obiskujemo. Imaš še Stlajk ampak ne vem od koliko let naprej ga lahko puščaš. Tosja nimam pojma. Če je vrtec javnega značaja potem odpirajo nove skupine kjer je potreba. Seveda pa najprej mora občina dati zeleno luč. Oni so gospodarji.
|
|
|
|
RE: Dnevno (urno) varstvo Maribor 2.5.2009 9:58:42
|
|
|
|
mayas84
|
Zdravo,lahko ti pomagam...to varstvo se nahaja v križišču Strossmayerjeve in Mladinske ulice,natančneje tam kjer je včasih bila Mladinska knjiga na Mladinski ulici.Torej če greš po Strossmayerjevi proti stadionu skoz ravno,kot da bi zelela it v park.Tam bos videla tablo Igralnica.Ta igralnica se drugače tud plačuje,kolikor sem slišala.Pojdi povprašat pa ti bo sama gospa,ki ima to kaj več povedala. Upam da sem ti kaj pomagala! Lep pozdrav
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.6.2009 19:30:33 >
|
|
|
|
RE: Dnevno (urno) varstvo Maribor 2.5.2009 13:47:46
|
|
|
|
Lara28
|
Mayas84 hvala za tole informacijo. Sem dobila enkrat en letak v roke, pa se je izgubil, preden sem ga uspela prebrat. No bova šla enkrat z malim pogledat kako in kaj. To da je za plačat mi je jasno . Če pa se najde kdo, ki ima kako praktično izkušnjo bom tudi vesela. Lp, lara
|
|
|
|
RE: Dnevno (urno) varstvo Maribor 2.5.2009 18:40:01
|
|
|
|
mayas84
|
Lara rekla sem zato da je za plačat,ker sem sama delala v otroški igralnici,kjer nismo računali varstvo otrok in je otrok lahko bil največ dve uri...tukaj mislim da je pa neomejeno lahko otrok not in se plača...Kar ni nič narobe... obilo užitkov v igralnici...me pa drugače tud malo zanima kaj vse se dogaja v tej igralnici...upam da od vas forumcev kdaj kaj zvem,ker sem se sama sicer odselila v Lj,kjer sem dobila sluzbo (vrtec)...Lep pozdrav vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
jansa or turk?gabbwhich is a bigger fool - jansa or turk?jansa (
75%)
turk (
25%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!