|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dnevno (urno) varstvo Maribor
30.4.2009 8:27:38   
Lara28
Pozdravljene!
Zadnjič mi je prišla na uho novica, da se je v MB odprl nek center za otroke, oz. varstvo kjer lahko otroka pustiš kako urco ali dve. Ker babic nimamo ravno v bližini, bi mi ta možnost občasno  prišla zelo prav, ko imam kake opravke, ki bi jih lažje sama opravila kot z mojim Anejem. 
Zdaj pa ne vem, kje to izvajajo. Vem da je ena podobna zadeva v Sirčku, samo tam jih samo od daleč gledajo izza pulta. Nekako se mi tam ne zdi ok, vsaj ne za te manjše otroke. Ta novi center pa naj bi bil nekje pri parku, kar bi nam tudi lokacijsko ustrezalo. Ali katera ve kaj več o tem?
Hvala! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dnevno (urno) varstvo Maribor
30.4.2009 9:03:17   
tosja
Ne. Sem pa slišala, da se odpira nov vrtec na Betnavski ulici 1 -v bloku na križišču Betnavska-Jezdarska.
A ve katera kaj več???

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2009 22:35:51   
frutka_
Prvič slišim.user posted image Pa sem ogromno na terenu po centru.
Sirček se mi zdi zelo fajn zadevica.  Zelo radi ga obiskujemo. Imaš še Stlajk ampak ne vem od koliko let naprej ga lahko puščaš.
Tosja nimam pojma. Če je vrtec javnega značaja potem odpirajo nove skupine kjer je potreba. Seveda pa najprej mora občina dati zeleno luč. Oni so gospodarji.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2009 9:58:42   
mayas84
Zdravo,lahko ti pomagam...to varstvo se nahaja v križišču Strossmayerjeve in Mladinske ulice,natančneje tam kjer je včasih bila Mladinska knjiga na Mladinski ulici.Torej če greš po Strossmayerjevi proti stadionu skoz ravno,kot da bi zelela it v park.Tam bos videla tablo Igralnica.Ta igralnica se drugače tud plačuje,kolikor sem slišala.Pojdi povprašat pa ti bo sama gospa,ki ima to kaj več povedala. Upam da sem ti kaj pomagala! Lep pozdrav user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.6.2009 19:30:33 >

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2009 13:47:46   
Lara28
Mayas84 hvala za tole informacijo. Sem dobila enkrat en letak v roke, pa se je izgubil, preden sem ga uspela prebrat. No bova šla enkrat z malim pogledat kako in kaj. To da je za plačat mi je jasnouser posted image
Če pa se najde kdo, ki ima kako praktično izkušnjo bom tudi vesela.
Lp, lara 

(odgovor članu mayas84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2009 18:40:01   
mayas84
Lara rekla sem zato da je za plačat,ker sem sama delala v otroški igralnici,kjer nismo računali varstvo otrok in je otrok lahko bil največ dve uri...tukaj mislim da je pa neomejeno lahko otrok not in se plača...Kar ni nič narobe...user posted image obilo užitkov v igralnici...me pa drugače tud malo zanima kaj vse se dogaja v tej igralnici...upam da od vas forumcev kdaj kaj zvem,ker sem se sama sicer odselila v Lj,kjer sem dobila sluzbo (vrtec)...Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

jansa or turk?
gabb

which is a bigger fool - jansa or turk?

jansa (75%)

turk (25%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!