|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dm - Alnatura
7.5.2006 23:10:35   
jupiter
Sem opazila, da je bilo na RR že veliko kreganja okoli bio in eko hrane, pa sem vam hotela malo namignit, da so izdelki od Alnature v DMih prav odlični, pa niso spet ne toliko dražji od ostalih. Imajo celo vrsto žitnih kašic
(riževa, pirina, pšenična, mešana žita, prosena), ki so večinoma pridelane biodinamično, in nekaj pasteriziranih kašic v kozarčkih, ki se tudi večina pohvalijo z demetrom. Pa še cel kup drugih stvari npr. naraven riž (kg stane okoli 500), polnovreden pšenični zdrob ( prav smešna cena, tud demeter), sončnična semena (en zavitek 160 sit), ovseni kosmiči (tud normalna cena ) ipd.  Če že ne zase, upam da vsaj za otročke, pa res ni tolk drago.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dm - Alnatura
8.5.2006 7:04:16   
anitaz
Jaz za Tjašo vse kašice kupim od Alnature, pa tudi poletno, riž...semena...skoraj vse.

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2006 7:50:09   
Seven*
Alnatura je zakon!! Mi jo skoz kupujemo. Ze pri drugem otrocku! user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 7:54:06   
darjatimci
Tudi mi občasno zavijemo tja in kupimo kar je primernega za našega fanta alergika, zelo rad ima razne sadne rezine,ki jih imenujemo čokoladke, ker drugih ne sme.Pa palčke, prestice, mlečne nadomestke v glavnem res kar ugodno.user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 9:37:05   
turbo
Alnatura je dobrodošla tudi pri nas.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2006 10:15:54   
joja
pozdravljene,
tudi mi kupujemo Alnaturo, vendar naj povem da sem zadnjic kupila dve skatli  njihove prosene kase, rok trajanja je bil se nekje do 2007, ko sem nejprej eno odprla je groznooooo smrdela po zarkem. Sem mislila da  se samo meni zdi in sem dala se ostalim in vsi so se strinjali, nato sem odprla se drugo in je prav tako grozno smrdela. Obe sem vrgla proc in mislim da upraviceno. Z rizevimi kosmici pa sem zelo zdaovoljna.

lp joja

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2006 10:20:14   
san
Mi tudi kupujemo njihove izdelke, zaenkrat smo bili vedno zadovoljni.
Lp S

(odgovor članu joja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2006 21:48:30   
POKPOK
Vidim, da vas dosti je Alnaturouser posted image user posted image .
Kako je pa s prosenimi kosmiči Hirse Flocken??? V DM mi ne znajo povedati ali se kuhajo ali samo vmešajo v toplo oz. hladno jed??

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2006 22:20:33   
jupiter
No fino, da vas je kar nekaj.

Pokpok, nisem še probala prosenih kosmičev. A na embalaži nič ne piše?

< Sporočilo je popravil jupiter -- 8.5.2006 22:21:18 >

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2006 22:26:03   
šnucika
tudi pri nas se kašice od alnature dobro obnesejouser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2006 8:17:18   
nejča
Skoraj vedno jemo Alnatura - vse je dobro. Kar se tiče prosenih kosmičev (Hirse flocken) jih enostavno vmešaš v toplo vodo ali mleko (30°- 50°C) in lahko dodaš tudi sadje ali zelenjavo. Sem pa v sili tudi že s hladim sokom Frutek zmešala, pa je glih tako fajn ratalo.
Me žalosti, da v DM nimajo vsega asortimenta od Alnature, zato kaj več na:
http://www.alnatura.de

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2006 21:23:35   
teta beta
Jaz tudi kupujem večinoma od Alnature, vendar niti ne za tamalo, ker še ni tako daleč s hrano. Riževi kosmiči jo sicer že čakajo doma, zdaj enkrat jih bo dobila, Alnturine kašice so pa še prevelike zanjo, bi za eno najbrž rabila cel teden. Kupujem pa stvari za naju dva, olivno olje, riž, sojina omka, paradižnikova omaka, zelenjavne kocke...

Saj res, eno vprašanje - te zelenjavne kocke so čisto natur, brez konzervansov itd. A mislite, da bi lahko kasneje kdaj tudi hčerkici skuhala juhco kar iz te kocke, npr. ko sva na obisku pri starih starših, ali pa da kocko dodam v juhico?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2006 22:23:30   
jupiter
Nejča, sem glih gledala pred kratkim kok ful razne hrane majo. Škoda res, da je ni še kle, mogoče bodo pa pogruntal enkrat pa mal bolj založil police.

Teta beta, si mi dala dobro idejo, pomoje lahko iz tega juho narediš, če notr res ni nobene packarije.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime
Miška2006

Kakšno ime vam je lepše za fantka?

Nik (45%)

Matija (22%)

Tomi (10%)

Tini (5%)

Tomaž (11%)

Robi (6%)

Število vseh glasov: 479

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!