|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dlakavost - moški
5.5.2005 9:27:39   
čebelica maja
Enkrat je že bila debata o tem, koliko so vaši moški "kosmati" in ali vam je to všeč,.... No, jaz sem bila med tistimi, ki mi ni všeč dlakavost po hrbtu - moj možiček ima full, full dlak - in sem ga pregovarjala pa nič ni zaleglo. Zdaj pa se je le omehčal in mu jih bom lahko odstranila prvič v življenju - hura! No, sej tudi z dlakami ga imam rada, ker je res dober človek in zunanji videz konc koncev ni tako pomemben, če notri ni ok. Zanima me kaj svetujete - britje z britvico ali z depilacijsko. A je katera to že počela? Ker vosek odpade in vse kar je boleče!!! A bo potem še več dlak? Je treba potem kej namazat z kakšno Alojo?
Hvala za odgovore!
Lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dlakavost - moški
5.5.2005 9:31:21   
Nogavička
Moj si odstranjuje dlake pod pazduho - pravi, da je depilacijska najboljša varianta.

Na koncu ga lahko namažeš z mlekom za telo.

L.p.:rozica::rozica:

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dlakavost - moški
5.5.2005 9:33:40   
karmy
jzt sm za to da moški nima niente po prsih in po hrbtu.. to je takooooo jami... :love::love:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dlakavost - moški
5.5.2005 9:50:06   
Tjula
Moški in britje? :zmeden: No go. Dec naj bo dec, pa če je še tok kosmat. Si ne predstavljam, da bi se moj kje bril ... saj bi krepnila od smeha.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:07:11   
Olivija
svaka ti čast, da si ga prepričala, jaz še delam na tem. Sicer po hrbtu nima skoraj nič, razne en flekec spodaj, me pa motijo prsa (pod pazduho se pa brije). Bi pa probala z depilacijsko, pa potem kakšno vlažilen Body lotion. Čeprav depilacija bi bila bolj dolgotrajna, pa mal bi lahko potrpel :hudicek:

LP

O.

PS: men so še najbolj všeč Angleži, ker jih ima dosti zelene oči, neporaščena prsa,...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:08:32   
Sara3
No moj se sicer ne depilira ipd., samo pač brije (ni dosti poraščen - ravno prav ;)). Vsekakor pa ti rajši priporočam depilacijo; mogoče za prvič z voskom ali pa depilacijsko kremo (manj boleče :)-).Ampak to pa boste porabili ene kreme :)-:)-:)-. Potem ga pa lahko namažeš kar z mlekom za telo.

Pa dobro opravita.....:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:16:32   
zoya_
Moj se pa brije pod pazduho in tudi na nogah si je skrajšal dlake, pa depilira si trebuh.... zgleda pa fenomenalno... je pa dlje v kopalnic kot jest :)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:30:39   
Anonimen
Jza bi ga pa na lasersko odstranitev dlak poslala, seveda, če bi hotel in če bi kje izdevela, da to res deluje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:34:59   
Anonimen
Ojoooooj Angleži... :( Sej so ja ROZAAAA, oh dear :((

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:43:18   
Tjula
OMG, ne morem verjeti, da se toliko moških dejansko brije še kje drugje kot po obrazu .... pa punce, a se vam to ne zdi nič smešno????

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:47:47   
babylove
Jaz bi ga na tvojem mestu kar z najbolj bolečo metodo napadla, brez usmiljenja - naj 1x vidi, kako ženske trpimo, da smo 'prijetne na otip'!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:51:06   
corfu
Tjula, kaj pa je to tako smešnega, mislim da je prav higijenično, da se pod pazduho pristrižejo ali pa pobrijejo dlake, men je pa hecno da vidim moškega , ki je pod pazduho zaraščen in mu vse okrog štrli, pa še hitrej zašvicaš...smrdiš uhh

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:53:43   
Anonimen
Pardon pardon, to pa ne bo držalo. A kao tisti, ki so pa pobriti, pa ne smrdijo? Potem ženske sploh ne bi smrdele :zmeden:
Meni se tudi taki zdijo tumač poženščeni. Smešni.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:54:49   
Tjula
stvar okusa in prepričanja. Jaz ne bi šla v posteljo s pobritim tipom, mi deluje čisto gejevsko. Al bina, kje si, potrebujem tvojo podporo (se vsaj ti strinjaš z mano?????):)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:55:41   
Tjula
Meta, zdaj sem si pa oddahnila. Sem mislila, da se že cela Slovenija (moški del) brije in to celo podpira

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dlakavost - moški
5.5.2005 10:55:59   
Olivija
moja dva sta bila zelenooka, s temnimi lasmi in svetlo poltjo in totalno neporaščena, s kvadratki na trebuhu :)- tko, da tudi tam se kaj najde...

No, zdaj sem pa končala s temnopoltim Slovencem, ki se trenutno redi z mano ;)

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dlakavost - moški
5.5.2005 11:24:04   
zoya_
Meni se pa ne zdi smešno ali pa poženščeno, da se moški brijejo....
Sej marsikateremu moškemu je tud všeč, če ima ženska dlakave noge in pa spodaj ornk grmovje, pa se nam ne zdni smešno, če si jo ženska brije.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dlakavost - moški
5.5.2005 11:26:43   
Tjula
kaj pa vem, če si ga predstavljam, kako sedi v banji z eno nogo čez rob banje in si brije noge, ali pa celo voska in zraven cvili kot mlad maček, ja pa saj mi uide od smeha:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dlakavost - moški
5.5.2005 11:27:58   
corfu
Meta. , ne da tisti, ki so pobriti ne smrdijo, ampak smrdijo manj, kar poskusi na sebi...razlika je očitna.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dlakavost - moški
5.5.2005 11:28:35   
zoya_
moj si je npr. samo z mašinco za striženje na 0.3 skrajšal dlake na nogi... in ker se ukvarja z aerobiko in fitnesom, mu prav paše :)) se mu vse mišice potem bolj vidijo... jest se pa slinim zraven :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dlakavost - moški
5.5.2005 11:35:28   
Anonimen
Jaz tudi ne bi mojega na lasersko depilacijo poslala, seveda, ampak če bi bila namestu čebelice maje. Nekaj dlak ni nič hudega, ampak ful kosmat hrbet mi pa ni simpatičen. Mi pa tudi ni všeč, če moški preživi preveč časa v kopalnici, če preveč da na svoj izgled. Posebno v primeru, da mu je pomembno samo to. Bljak.
Če pa se poleti pobrije pod pazduho, pa ni nič narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dlakavost - moški
5.5.2005 11:36:21   
cukrmali
ce mene vprasas - jaz ne pipnem pobritga tipa, bljak bljak, sluzasto. na sreco moj ne gre z ziletko nizje od brade. pa ful disi!!!! to doseze z vodo, milom, deodorantom in vcasih se z majhno pikico losiona po britju - obraza, se ve!!! Jaz se brijem seveda pod pazduho, ampak brez vode, mila in deodoranta, ni c kaj lepo ne disim, kljub temu, da ni dlak?!
aja, men ni tolk dobr, ce je decko tudi po hrbtu ful kosmat kt en medo, ampak vseen rajs kt da se pobrije!!!

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dlakavost - moški
5.5.2005 13:14:45   
Urška*
Čebelica maja, jaz ti ne priporočam da ga obriješ z britvico ali pa depilacijsko. Ti res priporočam vosek, pa naj bo še tako boleč. Verjemi da bo sčasoma vedno manj dalk in vedno svetlejše bojo. Jaz sem si en čas voskala noge, pa sem bla zelo zadovoljna z rezultatom, pa še dlake so postajale mehkejše. Res pa je da sem potem prenehala, ker je z britvico manj dela in vsekakor manj boleče.

Lahko pa obišče kako kozmetičarko ali kaj podobnega.

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dlakavost - moški
5.5.2005 13:18:04   
pravljica
za prvič ga pelji v kozmetični salon, pol sproti mu pa ti doma pomagaj
jaz imam srečo, da moj že po naravi ni kosmat...po nogah in pod pazduho glih prav, po obrazu jih pristriže vsake 2 dni pa drži cel mesec :)-, če katera zaide na prsi, se jo hitro losam, med nogami pa ima tudi "ukazano" sproti krotit zadevo

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dlakavost - moški
5.5.2005 13:38:03   
Anonimen
Evo mene tjula, Meta. Ma ja bla ta tema že enkrat gor pred parimi mesci, pa sem že takrat povedala, da je meni to čist mim. Pobrit dec? Dejte ga no srat. :)-Dec mora bit kosmat, drugače je krena "sprdačina". Smešno.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?