|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Djerba
29.4.2006 21:12:36   
taja05
Ojla,
Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje z letovanjem na Djerbi?
Predlagate kakšen dober hotel? V planu imamo, da bi šli tja konec junija, ampak imam malo pomislekov, ker bo takrat tamala stara šele 11 mesecev.
Če ima katera podobne izkušnje, da ste letovali s tako malimi bebicami, predvsem na Djerbi, se mi prosim javite.
Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Djerba
29.4.2006 21:35:22   
bebica
Mi smo bili lani septembra na Djerbi. user posted image je bil takrat star 15 m.  Lahko rečem, da nismo imeli nobenih problemov, zelo smo uživali in ni nam žal. Bili smo v hotelu Vinci Djerba Resort - super hotel, hrana, osebje enkratno.
S sabo sva vzela za cel teden hrano za malega (frutke, kašice, ki se pripravijo z vodo - imela sva mini kuhalnik, kjer sva segrela vodo - seveda kupljeno; vzela sem celo sokove, čaj in kosmiče za v mleko). Tudi plenice sva imela s sabo, čeprav so jih prodajali tudi v hotelu.
Kar pogumno in uživajte.

(odgovor članu taja05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2006 19:32:17   
jasnika
mi smo bili 3 leta nazaj na djerbi z tamalo je bila stara 8 mesecev in je bilo super, sicer pa danes mislim da več ne bi šla tja z otrokom vse je bilo super in brez težav, ampak nisma doživela dežele, niti z kamelami nisma mogla kam it, ne v puščavo, ampak drugače pa prijaznost na višku, tamala pa pridna do konca.
je za premislit glede tega če se vam splača it z otrokom tja, saj maš marsikaj za videt in enostavno ne moreš zaradi otroka
lp

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2006 7:31:31   
taja05
Jasnika, mogoče še veš v katerem hotelu ste bili?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2006 8:49:19   
Massa26
Na Djerbi se po mojih izkušnjah splača malo bolj seči v žep za dober hotel user posted image . Midva sva bila v Sidi slim, 3 zvezdice, ampak sva se odločila, če greva še kdaj, greva v boljši hotel. Pa nisva kaka sitneža, ne pri hrani ne pri apartmajih. Za ta hotel, ki ga je bebica napisala, sem pa tudi jaz slišala ful pohvale.

LP!

(odgovor članu taja05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2006 19:32:09   
jasnika
žal se imena hotela ne spomnim, bom malo poiskala in ti sporočila, pa tud mi smo šli tja za no ja majhen denar in smo bili zadovoljni z hrano osebjem, sobami, z vsem pa vsak večer se je nekaj dogajalo
lp

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2006 19:35:28   
jasnika
eto sem našla, hotel se imenuje BOUGAINVILLIERS, je pa tudi z 3 zvezdicami in je res super, šli pa smo preko ilirike če ti kaj pomaga
lp

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2006 21:30:44   
Anonimen
Z mojim user posted image  sva bila v hotelu Djerba sun, sicer brez user posted image . Ima ***+ in se mi zdi primeren tudi za majhnega otroka, kar se urejenosti tiče.
Bila sva z Intelekto. Če te zanimajo slikice, imam en album z opisi.

Edino, kar bi spremenila, je to, da ne bi šla več maja, ampak raje septembra, oktobra. Poleti mora biti sviuser posted image  vroče, maja pa je bilo morje še precej mrzlo, hotelski bazen pa ni bil ogrevan.

Sicer pa se strinjam, da je s tako majhnim otrokom težko iti na kak izlet, kar je (vsaj zame) bistvo takega dopusta. No, ko smo mi šli z džipi, so v enega otroški sedež namontirali.

(odgovor članu taja05)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2006 22:14:07   
baguSka
U pestro. Si kr predstavljam 10 mesečnika uzadi u džipu, kako skače čez grbine po puščavi!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2006 9:01:36   
Andra
Mi smo že stalni gostje na Djerbi in tudi letos gremo. Lani smo bili tam z 5 mesecev staro dojenčico in je bilo super. Priporočam hotele z 4 ali 5*. Cenovno so zelo ugodni in veliko nudijo. Junij je idealen čas za dopust na tem otoku, ker kasneje se temperature povzpnejo krepko čez 40 stopinj in je nevzdržno. Pred 15.junijem ne priporočam, da greste tja, če se želite kopati v morju. Do takrat je namreč voda polna trave.
Oglej si moj album v katerem imam kar nekaj slikic, če te pa še kaj zanima, me pa kar vprašaj.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2006 22:33:23   
tinica
ANDRA, a mi lahko poveš v katerem hotelu ste bili?

Hvala, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2006 22:50:35   
Olivija
Mi smo ravnokar na Djerbi, mal me tipkovnica zeza user posted image ; Imamo se fino, smo tudi ze nabrali izkusnje z zdravniki - Julija si je prvi vecer ustnico razbila in smo morali na urgenco, zdravnik je bil zelo prijazen in zelo hitro so jo zasili; Smo pa v hotelu Iberostar Mehari - med Nemci zelo priljubljen - sem preverjala na Holiday check; Julija (9 mes) je zaenkrat to kar mi jemo in zaenkrat ni tezav - trkam na les;

lp iz Djerbe

O.

(odgovor članu taja05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?