Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 10:53:31
|
|
|
|
soncece24
|
Meni je bila muzika ful všeč, mam cd od natalie oreiro, pa so tudi drugi komadi ful dobri. Telenovele pa mi niso ne vem kaj. Ne gledam.
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sm gledala mi je tud bla zlo dobra telenovela..sploh njen tip un z dolgimi lasmi..pa pna je tud lepa...ko bi res lahko bla še kdaj na sporedu...
|
|
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 11:29:22
|
|
|
|
srki
|
Ja, jaz sem jo tudi gledala, ful mi je bila dobra. Glavna junakinja je bila Mili, a ne? Oz. Milagros. Muzika pa tudi lepa. Druga najlepša mi je bila tudi Za Eleno, glasba pa še bolj špica, za zjokat....
|
|
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 11:37:12
|
|
|
|
dulcinea
|
Čeprav so imeli nekatere odlomke čisto "out", mi je bila še zmeraj dobra. Malo drugačna od ostalih telenovel. Hm... le kje bi dobila tole na DVDju?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 12:34:56
|
|
|
|
anitaz
|
Gledala ja... Drugač pa je spot tud zelooo lep Muska njena pa itak
|
|
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 22:58:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina telenovela, ki sem jo gledala. Kasneje sem kupila oba CD-ja od Natalie, pa še gledat sem jo šla v Muller-ja v BTC, ko je prišla.
|
|
|
|
RE: Divji angel 9.2.2007 23:02:57
|
|
|
|
petra81
|
Tudi zame je to edina telenovela, ki sem jo gledala! Natalia Oreiro je pa itak zakon!
|
|
|
|
RE: Divji angel 10.2.2007 9:27:16
|
|
|
|
dulcinea
|
No, jaz sem gledala še eno v celoti. Ampak ta mi je bila zakon.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Divji angel 14.2.2007 22:34:31
|
|
|
|
Laubica
|
Ha tudi zame je to bila edina telenovela -pa še všeč mi je bila
|
|
|
|
RE: Divji angel 23.2.2007 17:15:22
|
|
|
|
lojzika
|
Ja tudi jaz sem jo gledala pa je bila tudi fajn
|
|
|
|
RE: Divji angel 26.2.2007 17:06:52
|
|
|
|
1ksantipa
|
To sem pa tudi jaz gledala, uni Ivo je bil za pojest. aja, sem ju pa zadnjič mimogrede videla v eni drugi telenoveli, mislim, da na hrvaški RTL. Bi si jo tud jaz z veseljem še enkrat pogledala. Ja, kje so tisti časi, ko sem bila absolventka in časa na pretek.
|
|
|
|
RE: Divji angel 27.2.2007 10:37:35
|
|
|
|
dulcinea
|
uni Ivo je bil za pojest. A ne de? aja, sem ju pa zadnjič mimogrede videla v eni drugi telenoveli, mislim, da na hrvaški RTL. Res? Kdaj pa? Pri nas hrvački RTL lovimo. Sam gledam pa bolj malo, ker ni časa. Bi si jo tud jaz z veseljem še enkrat pogledala. Jaz tudi. Misliš, da kdo od POPovcev tole gleda, pa da bi predlagal....
|
|
|
|
RE: Divji angel 28.2.2007 22:41:03
|
|
|
|
1ksantipa
|
Dulcinea, sem šla prav gledat na RTL, pa mislim, da je te telenovele že konec. Je pa nisem mogla gledat, ker sem bila v tem času še v službi, je bila tam okol enih. Sta pa imela podobno vlogo. On kao en bogataš, ona pa neko revno dekle, boksarka ... Pa spet prepovedana ljubezen itd. Je imel ta Ivo pa tam krajše lase, ampak je bil vseeno užiten. Ohhh... Ja, pišimo na pop tv, naj jo ponovijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?