Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 11.6.2008 22:32:45
|
|
|
|
smrka
|
Jest sem ta del kr spustila!
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 11.6.2008 22:39:06
|
|
|
|
Zamima
|
mentoricama, družini in prijateljem :) nič poimensko, da ne bi bil kdo užaljen , razen mentoricama poimensko
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 11.6.2008 22:39:55
|
|
|
|
jakaracman
|
Zahvalila sem se mentorju in sodelovcem na oddelku, ki so mi pri tem pomagali.Staršem se v diplomi nisem zahvalila, njim sem se najbolj zahvalila, da sem šolo redno končala.
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 11.6.2008 22:43:42
|
|
|
|
MAŠKA
|
Bogu! Hvala Bogu, da bo že enkrat konc!
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 11.6.2008 22:44:18
|
|
|
|
Naja31
|
Pri diplomi nisem imela zahvale, ker se mi ni zdelo, da si jo mentorica "zasluži", saj se je bolj malo ukvarjala z mojo diplomo. da bi se ji zahvaljevala, samo zato ker se spodobi, pa se mi ni zdelo prav. Zdaj pri doktoratu pa sem se zahvalila "vsem": mentorici, somentorici, bratu, možu, sinu, babici, pokojni mami in pokojnemu očetu.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 11.6.2008 22:45:18 >
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 11.6.2008 23:29:13
|
|
|
|
r1ta
|
Zahvalila sem se vsem, ki so mi pomagali in vsem, ki so ob pisanju diplome trpeli.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 23:47:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 8:01:07
|
|
|
|
LoCa
|
js nobenmu. ker mentorica si ni zaslužla, domači pa....v bistvu tut ne. ne morem rečt da sem šla po poti kalvarije in da me je kdo poskušal vmes reševat .
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 8:46:55
|
|
|
|
tins
|
Ne vem še, ker še nisem do tja pršla- se javljam sam da ti povem, da sem ti fouš . Mi je pa všeč tale predlog, si moram zapomnit : Bogu! Hvala Bogu, da bo že enkrat konc!
< Sporočilo je popravil tins -- 12.6.2008 8:49:02 >
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 8:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
"Hvala prav VSEM, ki se po sili razmer morali sodelovati pri nastanku moje diplomske naloge."
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 9:11:56
|
|
|
|
Lepotica
|
Mentorici.
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 9:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikomur. Zakaj bi sploh se Sej ni nihče nič namest mene naredu.
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 9:34:38
|
|
|
|
muška
|
Pa kaj a so te zahvale obvezne al kaj? Mene še to vse čaka, sicer ne vem kdaj, ker sem rahlo zabluzila, ampak me še čaka Aja, mi je pa totalno mimo, ko pišem recimo zdaj seminarske in moram napisat kdo mi je bil mentor. Pa ko ta mentor s ****em ne migne zraven, a mora imet častno mesto na nalogi (pod naslovom). Brezveze
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 9:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Pa ko ta mentor s ****em ne migne zraven, a mora imet častno mesto na nalogi (pod naslovom). Brezveze Ne ni brezveze. On za mentorstvo dobi dodatek
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 9:56:21
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Pa ne pozabi na RR, vsaj zaradi vaj v Excelu.
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:02:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Jest sem ta del kr spustila! jaz tudi
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:10:06
|
|
|
|
caillou
|
Saj veš no, nekaj v tem smislu,....zahvaljujem se ati pa mami, pa staršem, pa fantu, pa prijateljici, pa vsem in vaskomur posebej, ki so v teh dolgih letih prenašali moje sitne muhe in muhce..., aja pa da na koncu ne pozabim še menotorja, ki se je izkazal za najboljšo možno varianto, brez njegove pomoči, zadeva ne bi uspela, tako kot je,...še enkrat, lepa hvala vsem....
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:16:56
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Saj veš no, nekaj v tem smislu,....zahvaljujem se ati pa mami, pa staršem, pa fantu, pa prijateljici, pa vsem in vaskomur posebej, ki so v teh dolgih letih prenašali moje sitne muhe in muhce..., aja pa da na koncu ne pozabim še menotorja, ki se je izkazal za najboljšo možno varianto, brez njegove pomoči, zadeva ne bi uspela, tako kot je,...še enkrat, lepa hvala vsem.... Pri nas je pa prav v navodilih pisalo, da se MORAMO zahvaliti mentorjem in da mora biti zahvala njim na prvem mestu, pred vsemi ostalimi. Ampak meni res ni bilo to težko, ker sem imela mentorici za prste polizat, smo super sodelovale, se slišimo še danes in sem jima res zelo zelo hvaležna.
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:18:59
|
|
|
|
malania
|
Pri nas pa v navodilih piše, da zahval ne pišemo
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:20:14
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malania Pri nas pa v navodilih piše, da zahval ne pišemo Očitno sva hodili na razlišni fakulteti.
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:22:21
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: caillou Saj veš no, nekaj v tem smislu,....zahvaljujem se ati pa mami, pa staršem, pa fantu, pa prijateljici, pa vsem in vaskomur posebej, ki so v teh dolgih letih prenašali moje sitne muhe in muhce..., aja pa da na koncu ne pozabim še menotorja, ki se je izkazal za najboljšo možno varianto, brez njegove pomoči, zadeva ne bi uspela, tako kot je,...še enkrat, lepa hvala vsem.... Pri nas je pa prav v navodilih pisalo, da se MORAMO zahvaliti mentorjem in da mora biti zahvala njim na prvem mestu, pred vsemi ostalimi. ti si pa ziher pri nas študirala. PS: ma meni ni jasno, a celo diplomo znate skup spravit ene bedne zahvale pa ne
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:24:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* PS: ma meni ni jasno, a celo diplomo znate skup spravit ene bedne zahvale pa ne
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:32:27
|
|
|
|
LoCa
|
mislim, js ne razumem, zakaj bi se človek MORAL zahvaliti. niti zakaj NAJ BI SE zahvalil. če se ti zdi, da si kdo zasluži zahvalo, po, to napiši (recimo če je nekdo trple tvoje izpade in si mu hvaležna da te je vseeno prenašal in ti je pomembno da to nekam objaviš, da bojo vsi vedeli, da se ti je skoraj strgalo med pisanjem diplome). sam če že pišeš, vtakni nekam tudi mentorja, da ne bo kake zamere . če ne se mi pa zdi čist mimo neke zahvale...diploma ni kot včasih, k je dejansko neki pomenila. zdej je še sama zahvala samo protokol al pač nek fosil preteklosti. za moje pojme. je pa res, da je vse odvisno od mentorja. če bi moja meni kaj pomagala, bi najbrž napisala zahvalo. pa je nisem.
|
|
|
|
RE: Diploma- kaj napisati v zahvalo? 12.6.2008 10:32:58
|
|
|
|
caillou
|
Ne ne, magi, zahvale niso tako nedolžne zadeve. MOrajo biti spevne in edinstvene .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?