Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Maxica... odvisno je tudi, kam in s kom hodi v vrtec. Če bo to mešana skupina ( če prav razmišljam, glede na to, da vem od kje si), potem bo čez zimo bolj beda...Saj veš, s čisto tamalimi (eni še dobro ne hodijo) ne bodo mogle ven, ta "srednji" in ta "veliki" bi pa že lahko, pa ne bo šlo. Pa čez zimo bo več smrkanja in kašljanja itd... Jaz sem absolutno pristaš vrtca, bi pa na tvojem mestu počakala do marca, aprila... Malo bo še zrasel, zamudil ne bo ničesar, to zagotovo ne, pa še občutek, da mora nekam it, zdaj ko ima še bratca, mu boš prišparala... Če imaš možnost, potem se kar še malo cartajte - aploh, če mali zjutraj rad spančka - očitno rabi. V vsakem primeru, kakorkoli se boš pač odločila, mu pa zagotovo ne bo škodilo, pa tudi kakih "posledic" mu za naprej ne bo puščalo. Naredi po občutku. Hvala, Barbs, končno ena, ki je napisala tisto, kar sem želela. Ja, imaš prav, je samo mešana skupina (od 11 mesecev pa do 6 let - 19 otrok pri dveh vzgojiteljicah). Mah, bomo probali, pa bomo sproti videli, kako bo. Hvala ti.