Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:41:48
|
|
|
|
Najaa
|
A tvoj bo delu? Če ja, pol bi tud jaz.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da ne praznujem novoletne noči - bi verjetno šla delat, če je x3 dovolj za tvoje delo, pa pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi delala, ker mi Silvestrovo ne pomeni veliko v smislu prostega dne ali zabave. Če je plačano bolje toliko rajši.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:45:55
|
|
|
|
blaža
|
če bi bla otroka že tako velika, da bi šla vsaj po svoje na kako žurko, al pa h kakemu frendu, pol ja, če ne pa rada preživim z otrokoma in možem doma, ker še posebaj ta starejšemu to ful pomeni. No tudi nama z možem, da ne bo pomote, ma jaz preživim vse, otroka pa ne bi rada razočarala, pa če se gre za ne vem kolko denarja.
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:46:48
|
|
|
|
Felicita
|
To je čist up to you, kok ti novoletna noč pomeni... jest bi verjetno šla, ker mi ne pomeni tolko pač, al ti je novoletna noč oz. pač njeno praznovanje vredno več kot (od oka) 4,5Y€
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:54:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A tvoj bo delu? Če ne bo dovolj kandidatov za Novoletno delo v njihovi firmi, potem bo tudi on delal ponoči (od 18-ih do 6-ih). Če jih bo pa za ponoči dovolj, bo delal pa 01.01. od 6-ih do 18-ih (to je pa zagotovo). Kar pomeni, da bi bila lahko, če on ponoči ne bo delal, midva skupaj doma. IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka če je x3 dovolj za tvoje delo, pa pojma nimam. Namesto X€ bi jaz zaslužila X€ + 5x X€ + ostala ponudba, kar je načeloma dovolj.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 18:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej šestkratno plačilo + bonitete? Ja, čisto dost, kar se denarja tiče. Če se ti dela-delaj.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:03:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če se ti dela-delaj. Saj to je hudič - ne dela se mi, eure pa obožujem. In zdaj moram izbirati med žurko in delom. Oboje skupaj ne gre, do obojega mi je (no, do dela mi ni, do zaslužka pa) full in ne glede na to, kaj od obojega bom izpustila, bo priložnost za nadoknadit' (al' žurko al' pa zaslužek) šele naslednje leto.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:05:08
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz bi delala in super za plačilo.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:05:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če se ti dela-delaj. Saj to je hudič - ne dela se mi, eure pa obožujem. In zdaj moram izbirati med žurko in delom. Oboje skupaj ne gre, do obojega mi je (no, do dela mi ni, do zaslužka pa) full in ne glede na to, kaj od obojega bom izpustila, bo priložnost za nadoknadit' (al' žurko al' pa zaslužek) šele naslednje leto. Izberi žurko! samo enkrat se živi! In denarja si še nobeden ni nesu v grob.
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Razlika med novoletnim žurom in običajnim žurom - zanemarljiva. Razlika med novoletnim plačilom in običajnim plačilom - šestkratnik + bonitete v prid novega leta.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:07:17
|
|
|
|
blaža
|
jah različni smo si. Če bi bil glad doma, bi delala, če ne pa ne. Definitivno dobre žurke s prijatelji ne nadomesti noben dnar!!
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:07:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Razlika med novoletnim žurom in običajnim žurom - zanemarljiva. Razlika med novoletnim plačilom in običajnim plačilom - šestkratnik + bonitete v prid novega leta. jao milijonarka si, pa še tko razmišljaš. jah sej zato pa si milijonarka
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:24:00
|
|
|
|
Rožica I
|
Zaenkrat (odkar imamo otroka) preživljamo praznovanje Novega leta (pač kakršnokoli že, magari spanje) v krogu najožje družine, včasih doma, včasih kje okoli. Hočem reči, da smo skupaj in da tega ne zamenjam za noben denar. Bi pa šla delat 1.1. komot ves dan, če je treba . No, če gre za dilemo služba ali novoletna žurka- definitivno služba. Ker najboljše žurke so ponavadi izven teh predpisanih terminov .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 26.10.2010 19:38:00 >
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:32:34
|
|
|
|
m_o_i
|
ce bi bila v dilemi med novoletno zabavo in sluzbo-bi zmagala sluzba (druzina ima pa svojo tezo) z veseljem sem pa prebrala, da nisem edina, ki dobesedno sovrrrazi dneve, ko se "mora" zurat, zabavat in nasploh met fajn. ze nekaj let jih zanalasc prespim; no, letos bo pa ze malo drugace drugace samo v smislu kvalitete spanja-spanje ostaja, ker otroci v spanju rastejo
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 19:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljše zabave se ponavadi zgodijo ravno v službenem času. NA novoletni večer nihče nikomur ne zameri, da se zabava! Gužva je vsekakor manjša in zabava nastane povsem spontano. Torej: glasujem za prednovoletno delo!
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 20:18:36
|
|
|
|
poli*
|
Recimo, da za običajnih 8 ur dobiš 30€, bi potem lahko računali: 30€+5x30€+nekaj drobiža (?)= pa to je okrog 200€. Mislim, da sploh nimaš kaj razmišljat. Saj nisi pozabila, da se 15.1 začnejo razprodaje??
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 20:49:49
|
|
|
|
buči
|
Jaz bi šla tudi delat, ker mi je silvestrovo prava muka! Vsega imam dovolj, ne da se mi več jest, ne pit, daril zmanjka, denarja tudi, torej delat.
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 21:33:58
|
|
|
|
gita10
|
Jaz delam v turizmu že skupaj z študentskim delom 16 let od tega nisem delala samo prve tri otrokovega življenja za novo leto. Vedno sem mi je finančno izplačalo in vedno mi je bilo zanimivo. Silvestrovo mi je noč kot vsaka druga samo da je delo takrat še bolj zanimivo. Letos verjetno ne bom več pa mi je kar malo žal. Čisto druga zgodba je pa božič - ta mi pomeni bistveno več. Tako, da jaz bi na tvojem mestu delala.
< Sporočilo je popravil gita10 -- 26.10.2010 21:34:42 >
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 22:00:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Po današnjem sestanku v službi sem se znašla v dilemi, ali naj na Novoletno noč delam ali ne. Obvezno mi ni delati, če pa bi delala, mi je pa ponujeno: - urna postavka (torej 8 ur x X € = Y€) - dodatek v višini 3x-nika običajnega zaslužka na izmeno (torej 3 x Y€) - 1/4 tistega, kar bodo prispevali sodelavci (cca. 2 x Y€) - steklenica katerekoli pijače po izbiri - hrana po izbiri Bi ve sprejele takšno ponudbo in delale od 31.12. od 22-ih do 01.01. do 6-ih oz. kaj bi ve zahtevale v zameno za delo na Novoletno noč (ne glede na to, kakšno delo opravljate)? Če gledam odebeljeno, bi šla. Moja izkušnja je žal taka, da sem delala za novo leto za sitne pare in mi je še vedno žal. Poleg tega smo vsi v izmeni garali kot norci, vmes je še elektrike zmanjkalo, cela štala, ni da ni...
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 26.10.2010 23:59:02
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem z blažo na isti valovni. Delat bi šla samo v primeru, če bi ta denar res nujno potrebovala.
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 27.10.2010 6:27:22
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jaz sem z blažo na isti valovni. Delat bi šla samo v primeru, če bi ta denar res nujno potrebovala. Karnisa vedno potrebuje denar. Kje živiš ti, mati treh otrok?
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 27.10.2010 7:45:10
|
|
|
|
ksenjak
|
Jaz bi šla delat, saj silvestrovo itak skoraj vedno prespim, tako bi pa še do eurčkov prišla. Ampak seveda pod pogojem, da je z otrokoma doma partner (ne bi jih nekam drugam dajala v varstvo). lp
|
|
|
|
RE: Dilema glede dela na Novoletno noč 27.10.2010 8:49:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Saj nisi pozabila, da se 15.1 začnejo razprodaje?? Ojej, na to sem pa pozabila... ufff. Plus točka za delo, torej. IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Čisto druga zgodba je pa božič - ta mi pomeni bistveno več. Ja, 24.12. sem pa prosta brez pardona. Tukaj pa ni bilo dileme. Je pa res, da za Božično delo g. Direktor tudi ni dal takšne ponudbe. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Karnisa vedno potrebuje denar. Si te bom drznila popraviti - "Karnisa" vedno želi denar. IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Ampak seveda pod pogojem, da je z otrokoma doma partner (ne bi jih nekam drugam dajala v varstvo). Potomstva ne bo doma, ne glede na to, ali bova midva z g. Možem delala ali ne. Pubertetnik bo pri očetu, Mladič pa pri babici in dedku. Skratka - tistele razprodaje so mi dale misliti. Tehtnica se trenutno nagiba v prid delu - za novo zimsko kolekcijo in za steklenico... nečesa. Mimogrede - kje v LJ prodajajo Moet?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?