Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 12.6.2005 22:54:19
|
|
|
|
Margareta
|
Živjo, kot sem napisala že v naslovu me muči naslednje, imam novorojenčka starega 18 dni. Zaenkrat še nisem kupila košare, ker so me vsi prepričevali, da je ne rabim, (še celo trgovka v BC mi je rekla, da je ona ne bi kupila), da bo lupinica maxi-cosi prav tako v redu za prevažanje otročka. Ampak zdaj sem ga trikrat peljala ven in se mi zdi revček ves zverižen v tisti lupinici (sicer sva zunaj po kakšno urico, urico in pol), ampak se mi vseeno smili, ker ne vem koliko mu je kaj udobno in koliko je to zdravo. Drugače ves sprehod v glavnem prespi:zmeden:, tako da ne vem, kako se počuti. Kaj mislite, naj kupim košaro, ali je to zanj boljše? Kaj imate druge, ki imate voziček Quinny spedy sx?
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 12.6.2005 23:21:55
|
|
|
|
andrejaz
|
Če ti otroček lepo spi, se počuti udobno. Debat o tem ali je zdravo prevažanje v lupinici je bilo tukaj že tudi veliko - eni so za to, da je to škodljivo za hrbtenico, drugi da je dobro. Predvidevam da imaš lupinico Maxi cosi cabrio - prestavi ročko za uravnavanje globine lupince tako da bo lupinica bolj položna. Prav tako v "luknjo" zloži še kakšno brisačko, da bo še bolj položno. Če imaš namen hoditi na sprehode več kot 2 uri na dan, ti predlagam da kupiš tudi košaro zaradi hrbtenice. Otroček se bo v košari tudi veliko manj potil kot v lupinici, še posebno sedaj ko bo poletje.V lupinici je pod blagom plastika, v košari imaš pa peno. Lupinico pa uporabi če greste kam po nakupih,.. Tudi jaz sem kupila v začetku samo lupinico, ker naj bi bilo to v redu, vendar sem kmalu kupila košaro, ki smo jo nato uporabljali do 6,5 meseca, saj je naš :duda: ponavadi na sprehodih zmeraj spal.
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 12.6.2005 23:38:36
|
|
|
|
cleopatra
|
Pri nas bi bilo brez dreami košare živ:hudicek:. Saj res, da je samo za ca. pol leta, nam ni popolnoma nič žal, da smo jo kupili. Še zdaj jo pridno uporabljamo, čeprav postaja čedalje bolj tesna.
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 13.6.2005 8:34:20
|
|
|
|
mišika
|
Mi smo pa kupili Quinny Buzza, trenutno je v BC v akciji za 87.000 sit, lupinico Maxi Cosi in košaro Dreami, pa bom rodila avgusta. Košaro sem kupila,ker sem mnenja da bom z dojenčkom v jeseni in pozimi ob primernih temperaturah precej časa zunaj in bi se mi v lupinici prav smilil spati po uro ali pa še več. Sem mnenja da je košara le bolj primerna za daljše sprehode, lupinica je pa bolj rešitev za nakupe.Moje mnenje.
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 13.6.2005 8:54:22
|
|
|
|
lex
|
Mi smo imeli košarico - sedaj je že pospravljena, ker je že premajhna - in še ponoči je spal v njej, ker se je počutil bolj varnega kot v zibelki. Jaz ti jo priporočam. Pa še bolj priročno je za prve mesece, ko si še bolj smotan z otročki.
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 13.6.2005 9:05:52
|
|
|
|
pravljica
|
za to urico na dan se ti po moje ne splača kupit košare...ampak dvomim da bo ostalo pri 1 uri, glede na vreme sama sem tudi kupila oboje, saj pričakujem, da bomo veliko zunaj, košaro bom uporabila tudi za dnevno spanje v dnevni sobi, na obiskih in na morju
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 13.6.2005 10:18:46
|
|
|
|
malika
|
Jaz nisem niti pomislila, da ne bi kupila košare, pa imam Quinny, ki se čisto poleže.Sam sprehod nikoli ne traja samo eno uro, no pa četudi traja eno uro, ponavadi malček še rad spančka v vozičku. In kaj potem, ga pustiti zveriženega v lupinici, ali prenašati v posteljico???? Jaz sem definitivno za košaro.
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 13.6.2005 10:40:18
|
|
|
|
Margareta
|
Imate prav, bom kupila košaro.:bravo: Meni je tudi občutek govoril., da bo boljše tako:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 14.6.2005 21:26:23
|
|
|
|
ana1
|
Mi smo tudi imeli košaro Dreami in sicer je bila v njej skoraj do osmega meseca, potem pa smo jo ukinili, ker se je začela dvigati. Zelo zadovoljni smo bili s to košaro. lp, :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Dilema - Quinny košara ali lupinica maxi-cosi 16.6.2005 8:51:09
|
|
|
|
Mina1
|
Absolutno oboje - najrej Dreami košara, nato Cabrio. Sej Cabrio imaš potem itak za v avto, ampak toplo priporočam najprej Dreami košaro, pa ni pomembno kdaj rodiš oz. kateri letni čas je, to ne igra nobene vloge in tako. Mi smo bili notri do nedavnega, sedaj pa jo prodajam. pa-pa Mina1;)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.