|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dilema
24.4.2008 9:04:14   
srecka
Zdravo!

Že nekaj časa me muči huda stiska in zanima me vaše mnenje. Z možem imava majhnega otročka, ki naju je močno razveselil s svojim prihodom, vendar tudi zelo oddaljil. Mož namreč od takrat (2 leti) ne spi več v spalnici oz. tudi nimava več spolnih odnosov. Za vse krivi mene, češ da sem se zelo spremenila in da nisem več taka, kot sem bila pred rojstvom. Zelo mi je hudo, ker se vsak večer uležem v prazno posteljo in zjutraj zbujam sama. Postala sva prava tujca, ni več dotikov user posted image . Mojo stisko sem mu že večkrat omenila, vendar se temi kar izmika. Goreče si želim dotikov, rada bi intimnosti z njim!!! Hudo mi je, ker vem da se imava še vedno rada, vendar naju to vedno bolj razjeda in oddaljuje... Vse deluje, dokler ne omenim sexa.

Kaj bi naredili? Poskušala sem že s pogovorom, omenila ločitev,... Vrtiva se v začaranem krogu... Počutim se kot 70-letnica, namesto da bi "sexala 100/h"!!! user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dilema
24.4.2008 9:11:24   
spps
Moje mnenje je,da vama na tak način slabo kaže.kako pa to,da ne spi v spalnici?se zarad otroka počuti ogroženo?in v kakšnem smislu naj bi se ti spremenila?tak vajin odnos,ni niti fajn za otroka.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 9:16:20   
Anonimen
Zakaj pa se je odmaknil v svojo spalnico? Je bila to skupna odločitev, zaradi pomanjkanja spanja, da bi ti imela čas za otroka ali kaj drugega?
Kaj pa, če ti greš k njemu? Torej če ti daš pobudo?

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 10:22:57   
Rožica I
Mogoče neumestno vprašanje, ampak me res zanima, ali je prisostvoval pri porodu? Dostikrat sem slišala, da je pri marsikaterem moškem kasneje popolnoma izginila želja po spolnosti ravno zaradi tega..
Drugače pa mu poskušaj na lep način povedat, kako pomembna ti je spolnost. Verjamem, da si mu že tisočkrat, ampak mu daj znova.. Sama vem, da bi skoraj sigurno (sploh po tolikem času!) razdrla vezo, če se ne bi zadeve spremenile. 
Pravijo, da je spolnost za dobro zvezo pomembna le kakih par 10%, in celih 90% za slabo user posted image .. In se kar strinjam s tem!

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 10:23:58   
Spark
Ok, če imata otročka še ne pomeni da potrebujeta ločeni spalnici. Pa vajin otroček je sedaj star že 2l in lahko bi njega prestavila v svojo spalnico. Jaz tega ne razumem, ker je kolegica naredila enako in sta potem imela s partnerjem težave.
Za začetek, začnita skupaj hoditi v posteljo. Ali naj on pride v vajino bivšo posteljo, ali pa se ti lepo uštimaj in pojdi k njemu v njegovo posteljo.
Vsekakor se morata pogovoriti. Ker 2l je res dolga doba.
Skratka, želim vama veliko sreče, pa dejta nadoknadit zamujeno- tega je res preveč.

Ej, pa ne me imet za nesramno, nič slabega nisem mislila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 11:05:50   
mojamura
zdaj bom pa malo direktna, pa ne mi vzet za hudo....

mene pa zanima ali si ga je tvoj dragi zadnji dve leti sam na roke metal. da bi odrasel zdrav moški tako dolgo ( 2 LETI ) zdržal brez sexa pa ni normalno. ali je postal inpotenten ali pa si je našel nekoga s katerim se gre zadeve, ki bi se jih v bistvu moral s tabo.

Upam da se motim

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 11:20:34   
SINEJA
Tudi jaz razmišljam podobno kot mojamura.Da bi zdrav moški 2 leti zdržal brez sexa-to mi ne pade no.Ali svoje potrebe zadovoljuje pri kateri drugi ali pa je mogoče drugače usmerjen(ima raje moške).Veliko je moških,ki svoja nagnjenja do istega spola skrijejo tako,da si poiščejo partnerico,imajo z njo otroka,potem pa kao da mu ni več do sexa,ker se je žena spremenila.To je totalno mimo in na dolgi rok ne štima,vsaj pri meni verjetno ne bi,po vsej verjetnosti bi že po enem mesecu p...... in ga poslala nekam.Koneckoncev sem čist normalna ženska s vsemi normalnimi potrebami,kar mislim da si tud ti.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2008 11:55:53   
KOLIBRI
Meni je tud najprej padlo na pamet, če je bil zraven pri porodu?

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2008 12:55:42   
kajajaka
popolnoma se strinjam z mojamuro in sinejo - ni ga normalnega, ki 2 leti ne bi...

Vsekakor se dokončno pogovorita. Če je bila debata o ločitvi že odprta, jo le dokončajta. Otrok že opaža in še bolj bo, da doma nekaj ne štima. Prej ko prekineš, bolje bo za vse tri.

Kar se pa prisotnosti pri porodu tiče:
Normalen moški ne bi smel tega jemat kot oviro - sicer ti pa ne gleda med porodom direkt v češpljo...
Če te pa vidi prešvicano in trpečo, pa potem svojega krvavega in sluzastega najlepšega dojenčka na svetu... jaz tu ne vidim kaj bi to imelo vpliv na kasnejšo spolnost.

Poskrbi, da bo otrok živel v prijetnem vzdušju, pa kakorkoli že...

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2008 13:32:25   
srki
Meni je to zelo čudno, saj sta si res kot tujca. Samo otrok je tisti, ki vama je skupen. A je pa lahko za skupno mizo, ali tudi to ne?

Ko sem jaz rodila, je spal v drugem prostoru, ker je hodil  v šiht, zgodaj vstajal, da je bil vsaj malo naspan, ker smo imeli (imamo) pravega rogovileža. Ampak, ko se je zbudil, mu je  pa naredil nočni obrok. To je trajalo  kakšen mesec,  da se je malo ritem uredil.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2008 14:20:32   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka
Kar se pa prisotnosti pri porodu tiče:
Normalen moški ne bi smel tega jemat kot oviro - sicer ti pa ne gleda med porodom direkt v češpljo...
Če te pa vidi prešvicano in trpečo, pa potem svojega krvavega in sluzastega najlepšega dojenčka na svetu... jaz tu ne vidim kaj bi to imelo vpliv na kasnejšo spolnost.

-------------------
Res je, ampak tukaj je govora o razmerah, ki niso najbolj vsakdanje.

ROŽICA

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2008 14:41:16   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Mogoče neumestno vprašanje, ampak me res zanima, ali je prisostvoval pri porodu? Dostikrat sem slišala, da je pri marsikaterem moškem kasneje popolnoma izginila želja po spolnosti ravno zaradi tega..
Drugače pa mu poskušaj na lep način povedat, kako pomembna ti je spolnost. Verjamem, da si mu že tisočkrat, ampak mu daj znova.. Sama vem, da bi skoraj sigurno (sploh po tolikem času!) razdrla vezo, če se ne bi zadeve spremenile. 
Pravijo, da je spolnost za dobro zvezo pomembna le kakih par 10%, in celih 90% za slabo user posted image .. In se kar strinjam s tem!

Lepo te prosim! Zaradi tega da je bil pri porodu ziher ni minila njegova želja po spolnosti. moj je bil zraven, ko sem rodila mrtvo dete, pa se to ni zgodilo!

Tu gre za nekaj drugega. Samo ne vem zakaj je ženska tako dolgo čakala? Dve leti!  user posted image Lepo te prosim, take zadeve se rešujejo sproti! Sumim, da ima tip drugo, če ni to pa je mogoče krivo njegovo zdravje. Mogoče ima težave pa jih ne upa priznati. Samo če sta dva skupaj morata drug drugemu zaupati težave, če ne ni to veza, ki bi bila vredu. Ne se slepit, da je vse OK, razen pač seksa.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2008 14:42:01   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Lepo te prosim! Zaradi tega da je bil pri porodu ziher ni minila njegova želja po spolnosti. Moj je bil zraven, ko sem rodila mrtvo dete, pa se to ni zgodilo!

Tu gre za nekaj drugega. Samo ne vem zakaj je ženska tako dolgo čakala? Dve leti!  user posted image Lepo te prosim, take zadeve se rešujejo sproti! Sumim, da ima tip drugo, če ni to pa je mogoče krivo njegovo zdravje. Mogoče ima težave pa jih ne upa priznati. Samo če sta dva skupaj morata drug drugemu zaupati težave, če ne ni to veza, ki bi bila vredu. Ne se slepit, da je vse OK, razen pač seksa.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2008 14:48:48   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: silvya
Lepo te prosim! Zaradi tega da je bil pri porodu ziher ni minila njegova želja po spolnosti. moj je bil zraven, ko sem rodila mrtvo dete, pa se to ni zgodilo!

-----------------------
Zelo mi je žal za tvojo bridko izkušnjo user posted image ..

Hočem reči, da veliki večini (v prejšnjem postu sem poudarila besedico normalnim) moškim ne pusti prisotnost ob porodu nikakršne aseksualne posledice, ampak tu je govora o na nek način patološki varianti, ne user posted image ?

ROŽICA

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2008 22:43:04   
kaya2007
2 leti hitro mineta...midva imava podobno situacijo-vsaj kar se spanja tiče..in sem sigurna da ni zaradi prisotnosti pri rojstvu ali iz kakšnih drugih "zunanjih" razlogov. mislim, da se pač ne znajdeva v novi vlogi (biti starš), ko je seveda otroček na 1. mestu. mož še full dela in zvečer se nama res nič več ne da, razen da greva spat. ko sva bila 3 večere sama, ker je bila hčerka zaradi bruhanja v bolnici, se je najin odnos v sekundi spontano spremenil in bil kot prej. tisti dan ko sva tamalo pripeljala domov, se je tudi odnos vrnil na stare tire user posted image  sem bila prav pozorna na to in 100% sem, da je fora v tem. neka psihološka finta, kaj jaz vem. sva starša in ne znava vzporedno še igrat vloge moža/žene.  ne znam razložit, ampak tako je. vsaj pri nama.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2008 8:21:55   
Nyah*
Zal mi je zate, ker vem, da ti brez spolnih odnosov ni fajn, ker manjka zraven se obcutek, da si lepa, zazeljena, pogresas toplino, objeme,...

Ne  vem, zakaj si cakala tako dolgo, dve leti je prehuda,....upam, da ni prepozno, da zadeve uredita.

Porod kot tak in tudi dejstvo, da imata otroka bi moral vajin odnos poglobiti, ga mogoce spremeniti, a na bolje! Vecina moskih potem zeno obcuduje, pa normalen, zdrav moski komaj caka, da mine tistih nekaj tednov, mesecev, da lahko s svojo zeno/partnerico spet veselo user posted image user posted image , na enak, ali popolnoma drugacen nacin kot prej.

Pogovoru naj se ne izmika, pritisni ga ob steno. Vajin user posted image  bo kmalu opazil, da med vama ni kot je treba, in bo zato trpel lahko tudi on!

Srecno!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.4.2008 10:19:20   
karmy
Ni šans  da zdravi moški zdrži brez sexa 2 leti.....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.4.2008 14:57:32   
poli*
Mislim, da tu ne gre samo za spolnost, ampak prvotno za odnos- vse se je ohladilo. Torej, če otročiček spi v postelji zraven tebe, ga čim prej navadi, da pojde v svojo. Tudi ideja, da bi imel svojo sobo ni tako slaba (če imata seveda pogoje za to).
S partnerjem rabita en konkreten pogovor (res ga pritisni ob zid). Po ugotovitvi, da ni več tako kot prej si privoščita kakšen dan/vikend razvajanja samo zase (malega dajta v varstvo)-ne vem, pojdita na sprehod, v bazen, kamorkoli.... in se veliko pogovarjajta- oba povejta, kaj čutita, kaj vaju moti in kako se bosta trudila naprej.
Povej mu, da želiš, da vajino partnerstvo napreduje in ne nazaduje.
Res, poskusita se predati eden drugemu.
Srečno!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.4.2008 21:08:42   
vaney
poli, se podpišem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.4.2008 12:08:11   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: srecka
imava majhnega otročka, ki naju je močno razveselil

Oba?

IZVIRNO SPOROČILO: srecka
Mož namreč od takrat (2 leti) ne spi več v spalnici

In kako si si ti predstavljala, da se bo to končalo?

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?