Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 11:18:49
|
|
|
|
Erdbeere
|
če gre voziček v popolnoma ležeč položaj in ima trdo podlago potem košare ne rabiš...jaz je nisem imela, imam pa cam-ov voziček in je s trdim hrbtom....septembra pa mislim, da se ne rabi še košare
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 12:04:09
|
|
|
|
ronja
|
Midva sva izbrala tak voziček (PP Pramette), da gre lahko čisto vodoravno in potem ne rabiš košare. Mi je čisto nepraktična, ker je tako ogromna, pa še da bi jo 3 štuke nosila gor pa dol po strmih ozkih stopnicah... Rajši nesem samo froceka;) Itak jo rabiš samo 3 mesece, potem pa samo gužvo dela...
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 12:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
nefretiti pri prvi nosečnosti sva kupila Chiccotov voziček s košaro in sedežem posebej, pa še avtosedež. Izkazalo se je za popolnoma nepraktičen nakup - v košari hči ni spala niti 1 noč, izredno težka je bila zame, in v roku treh mesecev je romala na podstrešje. Praktično neuporabljena. Zasede ogromno prostora.... Osebno mislim, da so sedanji vozički, tega ki ga omenjaš Pramette sem ravnokar gledala v trgovini, ZELOpraktični - uporabljaš ga v vsem obdobju, tale Pramette se zloži ko marela, ni težek in velik, ima tisto "vrečo" za pokrit + lupinica se montira nanj. Spusti se čisto ravno, torej tudi tu ni problema. Izgleda mehak in otroku prijazen. Mi smo bili čisto navdušeni in verjetno je odločitev že kar tu!
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 14:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je pa Pramette tako grde barve Meni se je ravno zaradi tega zdel super, ker je kombinacija vsega, ampak sedaj pa razmišljam, da bi nasploh razšrila svoj spekter na plikote. Oz si kupila en lušten športni voziček, tak ki bi mi bil všeč, pa pač reskiram to butasto košaro. Samo, da se do ravnega raztegne pravite ne.... Včeraj sem videla eno mamico zunaj s svojim čisto mičkenim dojenčkom in ga je imela lepo v I'COO-ju, samo raztegnjenega,..... kje se pri nas dobijo tile I'COO-ji. Za Ariel že vem....obstaja kakšna spletna trgovina, ki jih ponuja? Super ste punce ;)
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 15:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je to I'COO?
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 15:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, to je firma. Jaz sem imela približno takega: in je bil res super. Ampak takrat je bil to Hauck Runner, če je to to. Pri enih Hauckih se je dal ročaj obračat v obe smeri, jaz sem na začetku imela takega. Do 5 mesecev, potem sem po sili razmer kupila tega trikolesnika, ker je bil ful lahek in sem ga lahko nesla po stopnicah. Temu se pa ročaj ni dal obračat v obe smeri. Je pa to res fajn, zaradi sonca ali kakšnega vetra.
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 16:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
I'COO je bol spodaj. Štirikolesnik. Reference dobrega vozička zaenkrat so: - majhna teža, - ročaj, ki se da obrnit, - zložen naj ne vzame veliko prostora, še kaj? Da se mi ne bo zgodilo, da bi mogla še en voziček kupovat. Še eno vprašanje: jaz sicer živim v 2. nadstropju hiše, ni tak problem kar se tiče tega, da bi morala voziček gor vlačit. Ali ste imele dojenčka tudi v stanovanju v vozički? Meni se zdi fino, ker ga lahko malo zazibaš in zaspi v vozičku.
|
|
|
|
RE: Dilema: kombiniran ali športni 21.4.2007 22:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem imela en voziček kar v stanovanju. Saj če boš ti novega kupila, lahko tudi imaš tega od sestre. Ful prav pride. Da lahkootroka malo prestavljaš iz posteljice v voziček, pa na kavč, pa z vozičkom ga daš lahko na balon, npr, če prideta s sprehoda, pa spi, da ga ni treba slačit (O.K., ne pri -10 ), pa igračke ali mašne mu lahko gor navežeš, da jih gleda in pozneje štala in se zabava ... ja, to je res praktično.
|
|
|
| Stran: [1] |
mleko baby love BIOtina202Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka.
Za to mleko pa slišim same pohvale.
Zanima me vaše mnenje:
(Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (
72%)
prebava se je izboljšala (
11%)
prebava se je poslabšala (
3%)
prebava je ostala ista- dobra (
8%)
prebava je ostala ista- slaba (
6%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!