tlb
|
jaz bi se verjetno odločila za študij. Kot je že vijoličarka omenila, služba se "spremeni"; jaz delam že 10 let, na začetku mi je bila moja služba najbolj bajna na svetu, ne bi je menjala za nič, fajn sodelavci, fajn šef, dobri odnosi. Še vedno imam fajn sodelavce, fajn šefa, odnosi so v povprečju dobri, zelo dobri. Pa razmišljam, če bi čez 5 let morda odšla kam drugam. S "kronološkim" staranjem se spreminjamo, stvari, ki so mi bile pred 1o-imi leti "zakon" so zdaj "eh.....". Sploh pa so se mi vrednote spremenile oz. druge stopile v ospredje odkar imam otrocka, ta je pred vsem.....in zdaj bi se odločila, da i šla še na dodatni študij takrat, ko sem začela delat. samo za nazaj ne gre ;) ne še ;) sem malo zabluzla. Jaz bi sla študirat. Meni je studij "fajn", služba te itak "Čaka", al ta al kakšna drugačna, za študij pa ni vedno "pogojev". Ti pa si predstavljaj sebe čez 1 leto, pa čez 2 pa čez 5. Ma idi študirat in bodi študentka, to je najbolj "čaroben" čas v življenju , malo ga še žuraj......saj materinstvo je tudi "žur", sam malo bolj drugačen od študentskega (doooolge noči, bruhanje, tut plesanje, skakanje, sankanje, vožnja po toboganih.....ni pa alkohola, no, ga je manj ) Saj se boš pravilno odločila, samo v to verjami, pa bo. Mnogo sreče pri študiju (ups.....) tudi v službi seveda!!!!! Pozdrav s sončne Štajerske tja gor! --------------------------------------------
|