Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 15:47:36
|
|
|
|
tulip
|
Moj sodelavec je dobil otročička. Ker sem tudi sama na porodniškem, nimava stikov oz. se še nisva srečala. Sem pa vprašala sodelavke, kaj pravi oz. kako je, pa so mi rekli, da je na njihovo navadno vprašanje: "Kako je kaj s tamalim?" resno odgovoril, da je otrok njegova stvar in da se to njih ne tiče..... Skratka, sploh ni hotel NIČ v zvezi z otrokom povedat!!!! So ostale kot pribite, saj niso nič takega vprašale in še majn kaj slabega hotele..... in od takrat njegovega otroka sploh ne omenjajo več, ker jih je tako zavrnil, on pa tudi ne.... Moram pa povedat da smo imeli v službi normalne odnose in smo se do nedavnega z njim normalno pogovarjali, tudi žena je večkrat prišla k nam na obisk...zdaj pa tako, kot strela z jasnega tak odgovor. Pa se ni hecal, je dal jasno vedet da naj ne sprašujejo nič. Zato se jaz sprašujem, kaj naj storim, ko se srečava - a naj mu čestitam in ga vprašam kako je ali kaj ali naj bom raje tiho? Meni se zdi normalna 1.varianta, kaj menite vi?
|
|
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 15:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitaj mu, ker je postal očka in mu zraven povej, da si mu na voljo, če bo kaj potreboval. In to je to.
|
|
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 15:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi zdi normalna 1. vaiabta. V bistvu ni normalno, če ga ne vprašaš po otroku. Morda je pa kaj narobe z njim, z otrokom, da tako reagira.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2006 15:57:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 16:01:07
|
|
|
|
Marogica
|
Vsekakor mu čestitaj, saj to se res podobi, pa se izkaži vsaj ti za "kulturno", če že on ni takšen. Lahko, pa da je kaj narobe v družini, lahko, da je otrok bolan, pa noče o tem govorit, lahko, da z ženo nistva skupaj, pa otroka nima v bližini.....ne vem, je samo ugibanje, vendar razmišljam v tej smeri, da se noče pogovarjat o otroku, ker je posredi kakšna boleča stvar. Upam, da sem totalno mimo vsekala in da je samo čudak.
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 16:15:25
|
|
|
|
tulip
|
Tudi mi smo pomislili, da je mogoče kaj narobe z otrokom...
|
|
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 16:24:04
|
|
|
|
KODA
|
Čestitaj mu,nato ga pa pusti pri miru,če je tak.Bo že sam povedal,ko bo.
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 17:12:29
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Se strinjam z napisanim. Tudi jaz ne bi preveč drezala v človeka, ki jasno pove, da o nečem noče govoriti. Čeprav se mi pa vseeno zdi postavljeno vprašanje zgolj splošno vprašanje in nič tako zelo osebnega. Simpl vprašanje - nič slabega. So pa ljudje različni. No, jaz bi bila pa po drugi strani prav užaljena, če bi vsi vedeli, da imam , pa ne bi noben vprašal, kako je...
|
|
|
|
RE: Dilema-kaj reči ali ne? 23.4.2006 17:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako reagira človek, čigar otrok se je rodil s kakšno napako. Ali pa človek, ki je...mal čuden Jaz bi preprosto čestitala, to je pa tudi vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
KAKO SE JE ZAČEL POROD?MURENKAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?popadki (
65%)
odtekla mi je voda (
35%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!