|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dihanje med porodom
9.6.2008 14:48:39   
Nataan
Zanima me, če je katera na internetu našla kak video oz. posnetek o tehnikah dihanja pri porodu? Jaz nič pametnega ne najdem... Sem namreč izpustila predavanje, ko so o tem govorili in bi mi prav prišel kak posnetek.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dihanje med porodom
9.6.2008 15:09:03   
Anonimen
verjemi da boš že znala dihat in sama sebi prilagodit kako tebi paše.

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2008 15:24:33   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

verjemi da boš že znala dihat in sama sebi prilagodit kako tebi paše.

točno tako!Jaz sem se v materinski šoli naučila dihanja ko pa sem prišla v P mi je porodničar rekel dihaj tako kot tebi paše ne pa tako kot so te učili v šoli!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2008 15:25:17   
blue sky
Brez skrbi, da ti bo babica vse razložila v zvezi z dihanjem, tako, da ne skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2008 15:53:02   
Anonimen
Kot kuža, ko mu je vroče! user posted image

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 16:54:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2008 16:58:21   
Naja30
Kot so že ostale rekle-babica ti bo vse povedala in pokazala. Mi smo se učili v MS čisto drugače, kot je bilo potem treba dihat, ko je bila akcija.user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2008 20:09:32   
anaya
Jaz tut upam da bom tam dihala kot trebauser posted image user posted image  sem sicer bla na predavanjih pa si nisem zapomnila ravno vsega oz. se mi zdi da zdaj na "suho" niti ne bi znala.... po,oje (upam) da je pol to ko gre zares samo od sebe pride....sicer pa dvomim da bom med popadki še mela čas razmišljat kaj in kako so nam kazali v MŠuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2008 20:10:33   
Anonimen
Zanima me, če je katera na internetu našla kak video oz. posnetek o tehnikah dihanja pri porodu?

Ne.
JAz sem kar zaspala tako da je dihanje slo samo od sebe, brez videa.

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2008 20:16:50   
Anonimen
Meni to dihanje ni pomagalo čisto nič. Sicer pa pred porodom nisem vedela kako naj bi morala dihati. Babica mi je pokazala, ampak to je blo meni kr neki. Ko pa sem dobila EA sem pa itak na pol spala in dihanje nima veze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2008 20:28:08   
Blejka26
meni tud to dihanje ni nič pomagalo..takrat tud časa nisem imela razmišlajti o dihanju,samo o tem da bo otrok čimprej zunaj

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2008 21:38:42   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Brez skrbi, da ti bo babica vse razložila v zvezi z dihanjem, tako, da ne skrbi.

Meni ni nič razložilauser posted image . Dihanje, kot so nas učili v MŠ, me je pa prej oviralo, kot pomagalo, zato sem se čisto prepustila lastnemu toku dihanja. Pri tistih ta najhujših popadkih, mi je npr. bolj pasalo, da sem zadržala sapo, kot pa da bi popadek predihala.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2008 7:31:11   
srki
Mi smo se učili, samo potem itak pozabiš, kaj je sploh pravilno. Babica mi pa ni na račun tega izrekla nobenega komentarja.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.6.2008 12:20:05   
Leiah
Jaz sem tudi zamudila ta predavanja o predihavanju. Pri porodu mi ni nobena babica pokazala kako se pravilno diha (edino pri iztisu), ampak sem se ravnala po svojih obcutkih - pa mi je ravno tako ratalo user posted image
Tako da brez skrbi, ko bo prisel cas za to, bos sigurno pravilno dihala!

Lp

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2008 12:22:14   
mišk
Nas so dihanja učili v materinski šoli, a sem pri porodu itak vse pozabla...user posted image user posted image

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.6.2008 12:55:40   
Metuljček Cekinček
Jaz sem imela občutek, da ni poanta v "tehniki" dihanja, ampak v tem, da se osredotočaš na dihanje in se tako malo manj ukvarjaš s popadki.

In moram priznati, da med začetnimi popadki ta metoda odvračanja pozornosti deluje. Ko pa popadki postanejo intenzivnejši, ti nobeno dihanje kaj veliko ne pomaga. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2008 13:42:54   
Naina
Ko si tam ne razmisljas kaj si se ucil, ampak delas tocno tako kot moraš in kot ti sede - obvladaš. Če ti slučajno ne gre, ti svetuje še babica oz. porodničar.  Brez panike.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2008 14:41:16   
Nataan
Hvala vam za vaše odgovore. Ste me kar malce pomirile in kot vidim in berem je res najbolje, da poslušaš sebe in svoje telo ... pa seveda še babico in zdravnike:))

Lep dan vsem!

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.6.2008 15:17:14   
Taula
Mene je to ful skrbelo, sem vadila doma po navodilh MŠ. V porodni sobi pa mi to nič ni prav prišlo.user posted image  Samo poslušala sem babico, ki mi je rekla kako naj kdaj diham in je šlo.user posted image Pa itak čutiš kako je fajn dihati, da manj boli.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.6.2008 23:31:57   
only_me

uf.... nisem imela časa niti študirat kak naj diham :D

Nič ne skrbi - tam boš znala :) pa babica ti bo pokazala.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?