|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Digitalni satelitski in zemeljski sprejemnik
7.6.2008 20:52:22   
Rubin.
Kot že naslov pove, me ta zadeva zanima. Na tv namreč ne
dobimo kaj prida kanalov, pa me zanima, če si nabavim to stvar,
katere kanale potem dobim.

Ima kdo izkušnjo?

Gledala pa sem tega:

Opticum 4100 TSCR Combo

Satelitski in zemeljski sprejemnik v enem Opticum 4100 TSCR Combo - DVB S/T.
- Omogoča sprejem satelitskih in zemeljskih kanalov (MPEG-2)
- Predprogramirana programska lista
- OSD zaslon
- 4000 prostih programskih mest
- RF modulator
- 2x scart kabel
- RCA in SPDIF optični audio izhod
- RS 232 priključek (možnost nadgradnje preko računalnika)
- 1x čitalec kartic Conax
user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 7.6.2008 20:53:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Digitalni satelitski in zemeljski sprejemnik
7.6.2008 21:45:47   
valči
Lep pozdrav!
Glede sprejemnika ti priporočam, da si vzameš enega od teh sprejemnikovhttp://www.spenko.tv/edision.html z motorjem Moteck digipower SG 2100 in pa LNB edision SL-5 z krožnikom 90cm. Edision ima slovenski meni in pa super listo z firmwerjem, ki odpira tudi kodirane programe( za to se obrni na mene , ki ti to lahko tudi naredim,uvozik tega ne dela, več  izveš če mi pošlješ ZS) Glede Mpeg2 pa ti priporočam, da si vzameš Mpeg4 sprejemnik, kajti na mpeg2 ne delajo slovenski programi samo orf in htv. Satelitski sprejemniki z Mpeg4 so zelo redki in pa dragi okoli 350€ dalje. Bolje da vzameš ločeno ali pa si kupi LCD z mpeg2 zraven tega pa mora imeti common interface za modul  s katerim lahko gledaš tudi mpeg4. Če te zanima kaj več pa na ZS.
Lep pozdrav! Franci mož od Valči

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2008 19:09:23   
Rubin.
G. Franci imate z.s. 

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.6.2008 19:11:15 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 23:59:09   
valči
Rubin,jutri dobiš ZS od moža,mi je žal,da sem pozabila napisat,bo odgovoril zjutraj.
Se oproščamuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.