|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 0:33:54   
Anonimen
V začetku oktobra sva kupila digitalni fotoaparat Olimpus C-60. Super se mi je zdelo, ker ima 6,1 miliona pik in še snemaš lahko krajše filme. Toda že od vsega začetka sem opažala, da dela rdeče oči pri vsakemu. :hudicek: Po 14 dnevih sem ga nesla reklamirat, ker se je pojavila tudi neka zelena pika na zaslonu. Nato sem čakala mesec dni, da so mi ga vrnili nazaj (kaj boste rekle, če vam povem, da so v tem času imeli akcijo in so ga pocenili za skoraj 30.000 SIT) :hudicek::grrr::grrr::grrr::hudicek:

Zdaj sva ga dobila nazaj in rdečih oči pri odraslih ne dela več, dela jih samo še pri dojenčkih. Zanima me, ali imajo tudi vaši otroci pri slikanju ob flešu s predbliskom rdeče oči? Nad fotoaparatom sem tako jezna, da bi ga najraje vrnila in zahtevala zanj denar nazaj. Če se slučajno kdo odloča za Olympusa, mu toplo priporočam, naj raje desetkrat premisli, preden ga kupi!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 7:02:19   
BARBARA R.
Dobro jutro!
Midva imava neko poceni varijanto,kar tako malo za šalo.Včasih se res zgodi,da ima kdo rdeče oči.Ne vem od česa je to odvosno.Kimi ima bolj kvaliteten aparat,pa jije na srečanju tudi delal probleme s temi očmi.Moževa sestra pa ima ravno takšna jajca,kot midva in včasih "rata",včasih pa ne.

Res,kako hitro se lahko človek opeče.

Upam,da se čimprej navadiš nanj in da ta jeza mine!

:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 8:29:09   
Donja
Jaz imam sony in ima funkcijo za manj rdeče oči. Včasih sicer ratajo, ne vem zakaj, ampak če imaš to funkcijo vklopljeno pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 9:02:49   
KIRA
TUDI DELA RDEČE OČI, AMPAK NE ZA VSAKO. NE VEM ZAKAJ. SICER PA TAKE SLIKE OBIČAJNO OBDELAM..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 9:02:49   
KIRA
TUDI DELA RDEČE OČI, AMPAK NE ZA VSAKO. NE VEM ZAKAJ. SICER PA TAKE SLIKE OBIČAJNO OBDELAM..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 9:28:39   
m.
Pri našem imaš nastavitev, da izklopiš rdeče oči. Če pa slučajno pozabim, pa jih obdelam (izbrišem) v programu na računalniku.

To te bo motilo vedno in vedno boš jezna (vsaj jaz bi bila), zato fotoaparat vrni in zahtevaj denar ali menjavo za boljšega.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 10:05:45   
Anonimen
Jaz imam tudi Olimpus, pa nisem opazila, da bi bile ob vsakem flešu rdeče oči. Ne, gotovo niso, drugače bi že opazila. Jih pa seveda koregiram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 10:07:48   
KIRA
saj ima moj aparat tudi nastavitev, pa včasih vseeno. mogoče je malo slabši fleš, ko se prazni baterija (oz. akumulator)??:zmeden::miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 10:18:38   
puncica
Midva imava Olimpusa pa sva ful ful ful zadovoljna z njim, sicer ne tega kot vidva a vseeno. Rdeče oči so, ne povsod so pa. Je pa moj rekel, da tam kjer punčka ne gleda direkt v fotič potem ratajo rdeče oči, tako sem jaz imela vse ok, tamala pa je gledala stran in posledično rdeče oči.
Midva to potem s programom popraviva in je ok.

Tako da vsi Olimpusi pa tud niso za v smeti:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 10:20:29   
puncica
Drugač pa mamo mi tud funkcijo za izklopitev rdečih oči, pa takrat kot sem rekla če ne gledaš direkt v fotič ne rata:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 11:22:53   
Bela
Mi imamo program za obdelavo rdečih oči, če se da ti ga bom poslala, pa si ga boš inštalirala v računalnik.
počakati pa moram, da pride moj domov, da on to zrihta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Digitalci in rdeče oči
29.11.2004 12:32:52   
viv_
Ja mi imamo tudi olympusa pa je super! Za odpravo rdečih oči moraš vklopit predfleš, pa ti potem fleš pred slikanjem parkrat utripne in je OK. Samo to potem malo dlje časa traja do "škljoc"-a.

Sicer pa imaš pri Olymposu super program za urejanje in editiranje slikc in imaš tam pri uredi tudi opcijo za odpravo rdečih oči.

Malo se poigraj z aparatom in programom pa bo!

Kar se pa tiče pixlov pa to ni osnovno merilo za kakovost - ker tako velike resolucije nimaš kje gledat. So pa plus druge opcije, recimo filmčki z zvokom in tako naprej...

Veselo fotkanje!

Čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Digitalci in rdeče oči
30.11.2004 11:05:43   
kimi
Tudi pri mojem canonu imajo rdeče učke zato uporabljam program ulead photo deluxe 3.0, kjer se z lahkoto zbrišejo rdeče učke. Tako da mi na srečo to več ne dela problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?