|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 8:54:51   
Anonimen
Evo mene.

Danes je dan OH, moj najljubši!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Evo, predlogi jedilnikov za dan OGLJIKOVIH HIDRATOV:

K: Pizza, nadev olivno olje, paradižnikova mezga, gobice, začimbe
V: 1 kos torte ali 3 kepice sladoleda in OBVEZNO eno rebro jedilne čokolade

To je iz knjige, moj jedilnik pa bo:

K: špageti z zelenjavno omako (čebula, bučke, cvetača, brokoli, korenček, paprika, pelati, začimbe)

V: doma izdelana rolada (verjetno s čokoladnim pudingom) :smajli, ki se mu cedijo sline:

Kaj pa imate ve kaj v planu?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 8:57:48   
Anonimen
Ta teden za mojadva kosilo kuha tašča, tako da jaz nimam skušnjav. Za zajtrk sem jedla kornfleks, za kosilo bom paradižnikovo solato (zadah :smajli ki se mu vsi izogibajo:), za malico pa 10min orbidreka.

(Včeraj zvečer sem se prekršila. Bila sem na predstavitvi tupperwareja in požrla pol ribjega namaza, ki ga je una naredila :grrr: )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 9:14:31   
Tashaia
Dobro jutro!
Za zajtrk bom pojedla 2 nektarini, za kosilo pa mlince in solato, ker sem v službi in nimam nič s sabo, so pa mlinci na jedilniku.
Zvečer pa :torta:!!!
In to še ni vse;) Imam 1kg manj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 9:17:30   
Anonimen
Jaz bom najbrž tud kar pizzo. Pa je ne bom sama packala, buhvej, da ne, naročila in šla iskat. Po moje me bojo čukasto gledal :)-

Večerja - pojma nimam, mogoče bodo mati kaj pekli, drgač pa kašne piškote, saj se sme, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 9:20:15   
mammika
ja ja Al bina se sme...
no jaz bom za zajtrk kar banano ker sem lačna za kosilo pa pica in pa seveda njamsi princes krofi...:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 9:22:05   
Anonimen
Mogoče bi pa tud jst kej sama spackala, keja tazga, kar mam res rada...samo ne vem dobro, kaj bi to bilo. Že kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 9:28:26   
mammika
...ja tole packanje jest se ga prov bojim :)- zato ko bom spekla celo plato pr.krofkov pojem pa lahko samo enega ali dva,, čist možn je da se zgodi da jih pojem kar vse al pa vsaj pol:)-:)- pol pa kile naujo šle dol ampak gor :)-
joj joj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 9:56:45   
polona2
Oj, zajtrkovala še nisem, najbrž bodo na repertoarju breskve, za kosilo definitivno špageti z bučkami, zvečer pa lešnikov sladoled, tri kepice, ne cela banjica, kot ponavadi:)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:01:51   
tjaga
Oj, zdajle se malo švercam v službi in sem se priklopila. Glih ni nobenega. Mi še ni uspelo zajtrka pojest. Morm še do štacune prit.
Drugač pa v planu za kosilo še vedno pizza, ampak mi je Polona lušte s špageti nardila in ne vem kaj bom.
Mam še cajt.
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:03:53   
Anonimen
kaj je pa jutri za en dan? Sadni al kako? Kolk sadja se pa tle lahko požre?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:08:51   
Anonimen
Jutri je četrtek, al bina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:14:11   
brbra
jaz pa bom jedla hruške, pirine rezance z špinačo:love:
in za sladko skutno torto z breskvicami:love:upam da ne cel protfan:zmeden2:še sreča da je tašča hitrejša in poje večji kos:)-

lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:18:28   
Anonimen
Ne ga srat, Meta, tole je resna tema :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:27:10   
Anonimen
evo še mene. dons še pol kile mn od včeri! jupijej! pa je bil včeraj moj OH dan :) js vs za en dan prehtevam. se prav sem dons na sadju. fruštk je bil študentn futr, ker ni blo doma čist nič sadja :zmeden: tko da morm po šihtu še v štacuno letet. kako grozdje se mi lušta pa kaka banana da mal zasiti :) js sem ponavad pojedla sadja neomejeno :) tut nism čakala umes da je 2 ure minil, sem kr skos neki žvečla. dons se bom probala mal bl držat, sej bl se držiš bl je učinkovit a ne :) pričakujem pol jutr zutri še pol kile manj :)

ja učer sem mela vaš današnji dan. za južno so bli polnozrnati makaroni z domačo paradajzovo + bučkino mezgo. mljask! zvečer sva šla pa vn na palačinke s sladoledom :)

pa še recept za res slastno pico vm zaupam! 8)
testo za pice od pečjaka, gor dam pa pelate ali domačo paradajzovo mezgo, na kolobarje narezan paradajz, čebulo, gobe, lahko tudi kako drugo zelenjavco, ampak ne pretiravat k zelenava ful vode spusti pa je pol vse žmohtn preveč, pa pol mal popra, mal bazilike pa ful origana! mljaaaaasssk :smajlikisenadebelooblizuje:

tut k nisva hujšala sva jedla tako pico doma. sploh mi ne potegne več taka s sirom in šunko ker sem po njej kot napihnjen :pujs:! :)

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:28:04   
Anonimen
Pijem čaj za hujšanje in skoz serjem. 8) Po mojem imam samo od tega 2 kg manj :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:29:58   
Anonimen
kva pa je to zaen čaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 10:32:09   
Anonimen
Lara, čaj za hujšanje :)-
Žal ne morem bolj visokoleteče napisat :)- Je navaden čaj za hujšanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 11:17:38   
Anonimen
Meta, a ga majo v vsaki šttacun? Tole za sranje, k men se je mal ustavlo...sranje, namreč :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 11:21:37   
Anonimen
Ja v lekarni sigurno v prav vsaki. In res deluje! Imaš res poletje na školjki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 12:02:20   
mehurčica
Še jaz se pridružim. ampak brez 3MD idete. To je že preveč dela za moje možgane.:)- Izgubila bi rada še 2kg, AMPAK zraven tega pridobila še mišice. Torej morem izgubit še malo več kg. Uhhh, težka bo.

Z: energijska čokoladica+2polnozrnata keksa
Thermodrine liquid+l karnitin (dodatki pri športni aktivnosti)

M: ravnokar sem pojedla 500g belega grozdja(jooj,kak se mi je luštalo) in neslane kikirikije

K: hrenovke in mogoče kak pšenični oblat(če si jih bom šla kupit:zmeden2: )

V: skuta(0,2mašč)z naribano jabolko, sladilom in cimetom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 12:04:39   
mehurčica
Aja---> po zajtrku sem bila na fitnessu(48min teka, noge, stretching...vse skup dobri 2 uri):sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 12:07:25   
Anonimen
Ma dej, mehurčica, ti si frik :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 12:09:49   
mehurčica
Itak...to sem bla že prej.:)-:pujs:ojnk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 12:10:33   
Tashaia
Mehurčica kateri L-karnitin imaš? Rada bi si ga naročila prek maxximuma, pa ne vem kateri je najboljši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dieta - 3. dan
10.8.2005 12:16:34   
mehurčica
Tashaia, a ti tudi športaš? Superca!:sloncek: Grem pogledat na maxximum pa bom pripopala link.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?