Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dianatal gel-nove informacije 14.2.2014 15:51:59
|
|
|
|
aneri86
|
Živjo, odpiram novo temo, saj so ostale že zastarele, pa me zanima, če ima katera kakšno novo informacijo o tem, kje se da dobiti dianatal gel. V roku enega meseca grem namreč rodit, in sicer v Lj. porodnišnico, pa kolikor sem zasledila, ga oni nimajo na zalogi, lahko pa ga prineseš s sabo in upaš, da ga bojo hoteli uporabit (naj me katera z več informacijami in izkušnjami popravi, če se motim). Ali ga je kateri še kaj ostalo, da bi ga mi lahko prodala, saj kolikor vem, ga je mogoče kupiti samo iz nemčije, pa me malo skrbi, da ne bo prišel pravočasno, tako pa bi stran vrgla 100 €. Hvala že vnaprej za vaše odgovore in lep pozdrav, Irena
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 9.6.2014 20:42:44
|
|
|
|
Tinatv
|
Prodam še neuporabljen dianatal gel. Cena 120 eur. Rok uporabe 9/2015. Ziga.pero@gmail.com Lp
< Sporočilo je popravil Tinatv -- 9.6.2014 20:51:05 >
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 25.7.2014 21:37:02
|
|
|
|
PetraKas
|
Živjo, Prodam originalno zapakiran gel za 80 eur. Kontakt: petrakastanj@yahoo.com Lp,Petra
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 2.9.2014 13:26:01
|
|
|
|
Bozicmaja
|
Ojla, Če še katera potrebuje dianatal, imam doma originalno zapakiranega. Maja.bozic123@yahoo.com Lp
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 4.9.2014 14:39:36
|
|
|
|
Tejča05
|
Ali ima katera izkušnje s tem gelom? Me zanima če je katera, ki je rodila 1x brez in drugič s tem gelom. Ali je dejansko razlika ali ne? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 10.9.2014 13:21:11
|
|
|
|
nikopiko
|
Pozdravljene, nam je ostal neuporabljen Dianatal gel, če katero zanima več na: 041-801-429. Lep pozdrav:)
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 12.9.2014 21:37:17
|
|
|
|
Anac
|
Živjo tejča, jaz sem rodila prvič brez dianatala in sem bila šivana, pri iztisu sem se tudi ful matrala. Drugič pa mi je babica aplicirala dianatal in je bil iztis dejansko lažji, vse je šlo hitreje, pa še raztrgana nisem bila. Pol so mi tudi povedali v porodnišnici, da tudi statistike kažejo na dobro prakso tega gela in da je manj zapletov, raztrganin in zastojev. Srečno
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 17.9.2014 10:39:36
|
|
|
|
Tejča05
|
Anac hvala za odgovor. Potem si ga bom omislila in upam da ga bom lahko dobila naslednje leto v aprilu. ;)
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 8.10.2014 19:25:55
|
|
|
|
BarbaraKo
|
Živjo, Jaz mislim, da je ta gel še zmeraj zelo učinkovit pri lajšanju bolečin poroda in ohranjanju presredka, ceprav ga naj ne bi vec prodajali, ker se jim ne splača oziroma ga ne morejo reklamirat :( Tudi dr.Pušenjak pravi, da gel poveča drsnost med stikajočimi se površinami nosečničinih notranjih rodil in otrokom, s čimer se izboljša možnost netravmatskega napredovanja poroda... http://med.over.net/forum5/read.php?19,9456286 Lepo se imejte,
|
|
|
|
RE: Dianatal gel-nove informacije 9.10.2014 15:29:07
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Jaz ga lahko samo pohvalim. Če mi še kdaj uspe zanosit si ga definitivno nabavim spet. Res škoda, da se ga ne dobi več vsaj v lekarnah kot pred 4 leti. Bo treba pač iz tujine naročit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?