|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diagnoza - policistični jajčniki
18.1.2005 10:55:54   
anja 26
Pozdravljene,:)

zopet jaz im moja vprašanja. Včeraj sem bila pri G. Rešu in mi je povedal da imam policistične jajčnike in zato ne pride do ovulacije in da naj začnem s klomifenom 1 tab. na dan (oz po njegovih navodilih). Ker si že zelo želim otroka, me pa zanima če ima katera podobno diagnozo ko jas in kako kaj kaže?

Upam da se bo kdo javil, saj vem da sem že malo tečna.

Lep pozdravček Anja 26:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.1.2005 10:59:51   
baguSka
Anja žau 'zaenkrat' (upam da nikoli) nimam teh izkušenj, vseeno pa ti želim vse naj naj in držim pesti zate, da se čimprej vse uredi!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2005 11:00:43   
Skye
na tej strani piše nekaj o tem

http://vestnik.szd.si/st3-s2/st3-s2-101-104.htm

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2005 11:22:14   
anja 26
Hvala, Skye to sem že vse prebrale, preden bomo mi do tega prišli bo še trajalo.:rozica::rozica:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2005 11:27:08   
Skye
držim :miska::miska::miska: da se bo vse dobro izteklo in da boš čim prej srečka :nosecka:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2005 11:57:19   
enci
anja26,
tudi jaz imam isto diagnozo.
Sedaj sem 2 ciklus na Klomifenu, zacela pa sem ze v prvem ciklusu z 2 tabletama 5.-9. dan, potem pa sem 12.dan dobila inekcijo Pregnyl (Gonasi, Profasi =ista zadeva).
V prvem ciklusu sem zelo dobro reagirala na zadevo in koncno sem imela tudi O. Gin je pa rekel, da lahko traja vec ciklusov, preden pride do zanositve.
Za super je to, da zadeva deluje. V kolikor ne bi delovalo bi morala na elektrokoagulacijo jajcnikov, kjer ti PCO naspikajo, da izginejo. Seveda pa se ni izključeno, da ne bom morala na ta poseg.
Sedaj sem v drugem ciklusu Klomifena in mislim, da je O zopet bila (vsaj po BT), drugace pa grem prihodnji teden na UZ, da vidijo oz. potrdijo , da je do O prislo.

Srecno!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2005 12:32:45   
anja 26
Hvala enci,tako saj vem kaj me čaka.
Upam da vama bo čimprej uspelo 9nebesa.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2005 12:35:43   
anja 26
Še eno vprašanje kaj pa prehodnost jajcevodov meni je HSG pokazal uredu, pa M imam redno 28-30. Kako pa kaj pri tebi?

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2005 13:27:36   
enci
HSG = Ok, jajcevodi prehodni
M = neredne, brez Dabrostona na 75 dni, ce sploh!?
lp
enci:metulj:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2005 14:17:45   
naja78
punce.zdaj mi pa nekaj povejte.še vedno mi ni jasno,ali imaš pri PCO redne M in O.??
kaki pa so sploh znaki PCO??ali ti ga ugotovi G. lep pozdravček.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2005 14:38:50   
anja 26
Jaz jo imam redno na 28-30 dni (M), pri enci je že drugače, kot lahko prebereš (zgoraj). Kar se pa tiče znakov ne bi vedla nekaj me pika v jajčnikih ampak sem to opazila šele par dni PCO nimam od včeraj ko mi je G povedal, tako da tej znaki niso pravi.

Ko sem bila na HSG decembra 04 in so mi naredili tudi ultrazvok ni noben omenil PCO, včeraj se ja pa kar vidlo vse na ultrazvoku - celo mi je pokazal.

Sej sama ne vem ali je to prišlo v enem mesecu ali so pa G površni.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2005 16:02:46   
naja78
hvala ti anja.tudi jaz imam tako redne M,jaz grem v akcijo marca.tako sva se z G zmenila.upam da se da to uštimati,mene tudi špika včasih v d jajčniku,sploh v času predvidene o.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2005 9:20:21   
TANTRA
Tudi jaz sem imela težave z policističnimi jajčniki.
Klomifen mi je pomagal, po 3 mesecu sem zanosila in imam že veliko pubertetnico. V druge pa sem zanosila po prenehanju Diane tbl., kar ratalo je brez truda.
No sedaj pa spet težave, ker M sploh ni in upam, da se bodo težave hitro uredile.
Moj dragi mi je rekel, da si želi otročka v znamenju kozoroga! Torej marec! Ha, eno kozoroginjo in strelčico že imam.
Torej pogumno, ko najmanj pričakuješ pride bebica:duda:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?