Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Diabetes ali motena toleranca do glukoze ali ... 27.10.2004 15:15:15
|
|
|
|
kepa*
|
Pozdravcek! Moram se izkasljat. V cetrtek sem imela obremenilni test s 100g glukoze, da bo se ugotovilo,ali imam diabetes ali ne. Zal sem po pitju te ogabno sladke tekocine bruhala, zato smo test ponovili v petek. Vceraj naj bi poklicala za rezultate, a sem tako razocarana, da sploh ne vem, kam naj se obrnem. Stanje je pa tako: na tesce sem imeal sladkor okoli 5.9. Po prvi uri in drugi uri po pitju tekocine sem imeal vrednost sladkorja zelo povecano, potem po 3h pa mi je zelo padla, okoli 3. Vceraj mi je G, ki sploh ni moj, rekel, da ne ve, ali gre za diabetes ali za moteno toleranco in naj pac pazim. Zelo sem razocarana. Ali mi ne morajo povedati kaj bolj natancno? Ali naj grem sama k diabetologu? Sploh ne vem, ce obstaja v SG-ju. Kaj pa ve, ki ste ali imate diabetes ali moteno toleranco do glukoze? Kaksne so bile vase vrednosti? Kako vse skupaj nadzorovat? Zelo sem zmedena.:zmeden2:
|
|
|
|
Diabetes ali motena toleranca do glukoze ali ... 27.10.2004 18:53:48
|
|
|
|
dix
|
Meni so na tešče vzeli kri in je bila vrednost 4,4. Glukoze pa nisem dobila za piti.
|
|
|
|
Diabetes ali motena toleranca do glukoze ali ... 27.10.2004 18:54:27
|
|
|
|
ZARA
|
mogoce zato ker 4.4 ni veliko??? Ugibam...
|
|
|
|
Diabetes ali motena toleranca do glukoze ali ... 27.10.2004 23:08:20
|
|
|
|
dix
|
točno zato.
|
|
|
|
Diabetes ali motena toleranca do glukoze ali ... 28.10.2004 11:07:34
|
|
|
|
TASI71
|
Normalna vrednost je menda ravno tam nekje od 4,4 pa do 6 (za 6 natančno vem, da je zgornja meja). Taši
|
|
|
|
Diabetes ali motena toleranca do glukoze ali ... 29.10.2004 10:47:19
|
|
|
|
morskadeklica
|
oj tut jest sem pila to ogabno tekočino:kava:, po eni uri so mi vzeli kri rezutltat je bil 5.9, natančno tako kot pri tebi, pa mi je ginekologinja rekla, da je to super. tko da nč ne skrbet! :miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?