|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes-part 19
9.11.2004 9:27:59   
Kinokija
Ohohoj, cukrčke, kje se skrivate?

Medvedka najbrž rihta brlog za medvedko in pomalem že spi zimsko spanje, Alja zdej najbrž cele dneve z možekom :sloncek::sloncek::sloncek: za svoj veselje in seveda :modri: , Aisha pohajkuje z tamalo, Katja pa itak dela k norc cele dneve.

Pri meni nič novega, cukri tako/tako, mal me po obrokih hecka, ampak to gre pripisati moji lenobi..:muca:

Služba ahhhhhhhhhhh, Aisha, Medi, prov fouš sem vama. Zdej, k sem priznala, se mi pol odpusti, a ne? ;)

Kako kaj naša :kava: , jo bo sneg zapadel?

Alja, kej kaže na črpalko, oz. kaj kej Tomažička pravi? Držimo pestke:miska:......dej že sprazni vrsto za 9nebesa, uzadaj smo nekaj nestrpni.... 8)8)

Lep mrzel pozdrav na vse konce Slo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes-part 19
9.11.2004 20:46:13   
Ajsha
Živjo!

Res je, midve z Lucijo cele dneve hodiva okrog - končno jo je res začelo zanimati, kaj se dogaja zunaj. Prej so bili sprehodi pravzaprav uspavanje na kolesih, sedaj pa ne zapre oči, če ni reeeeeeeees nujno :). Ravno danes sem bila blizu porodnišnice in sem ugotovila, kako je še živ spomin na tiste torke, ki sem jih presedela v čakalnici - to kar Medvedka sedaj počne. To seveda tudi tebe in Aljo čaka in vama kar privoščim, čeprav me še sedaj rit boli, če se na to spomnim.

Upam, da se sedaj Medvedka kaj bolje razume z dr. P. :hudicek: Sicer pa si že čez polovico, če dobro računam a ne? Pogrešam kakšno poročilo iz pregledov - kako si preživela PDC?

Alje ne bom preveč motila, ker jo čaka "telovadba":ups:

katje pa še ne poznam, ampak bi jo pa prav rada!!

Skratka, vsem leeep pozdrav in čimveč složnosti pri določanju časa in kraja (slednje mislim, da ne bo problem) naše :kava: ! Kot sem že velikokrat rekla - midve z bejbo bova tam!

Sweet LP!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes-part 19
10.11.2004 14:55:22   
Alja1
Zdravo, punce!

Včeraj sem končno dobila dr. Tomažičevo in po pričakovanjih z mojim GHbA1c NI zadovoljna :(
Je previsok za zanositev! Po njenem mnenju imam 2 možnosti :zmeden::
1. Ali tvegam in začnem takoj po zadnjem menzesu z :sloncek:, pri čemer mora bit KS 8 tednov od zanositve zrihtan v 0!
2. Ali pa mi dr. T. zrihta "poskusno" črpalko, s tem, da krijem stroške potrošnega materiala sama (do zanositve, ker mi pa baje v času nosečnosti pripada).

Seveda sem absolutno za 2. varianto. Bom vsaj vidla, kako se bo moje telesce odzvalo na pumpico. Upam, da mi bo uspelo ob pumpi cuker zrihtat tako, da bom res lahko čimprej 9nebesa
Pa še mirno bom spala ...

Nekako sva se dogovorili, da si probam cuker še ta mesec čimbolj zrihtat (z intenzivirano insulinsko terapijo), pridem v začetku decembra na merjenje GHbA1c in potem bomo vidli ...

Sicer dvomim o nenadnem uspehu in lepem cukru ob omenjeni terapiji :zmeden:, tako da jo bom verjetno poklicala ponovno in jo prosila, če lahko gre v akcijo za pumpo kar takoj.

Saj poznate tisto varianto: Nič čakat, kr srečko (pumpo) kupit :)-

Kaj menite, cukrčke :zmeden:

Zasnežen pozdravček iz CE in bodite pridne!
Alja

P.S.
Koliko so mesečni stroški za potrošni material? Baje okrog 50.000,00? Ali ve katera???

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?